... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Co ma s tym ze niekto proste nemusi tocit koleckom jak najaty to kolko najazdi? Ja tiez nemam rad teply vzduch do ksichtu ale v tom pripade si v idrive upravim tok vzduchu alebo posuniem fukar. Predstav si ze tak ako je jedna skupina je aj druha skupina. Naozaj nechapem ako dva kliky su taka zlozitost.
Fuxxo napísal:Je to ocividne velmi individualne. Ja mam celu zimu nastavenu v aute teplotu na +16 a kolecko pri fukaroch stale iba na studeny vzduch. Iba jeden tyzden, co som bol chory som kolecko otocil na teply vzduch a pridal teplotu v aute.no to bolo k tomu ze naco ti to je aj tak to nenastavujes 4krat za den.. rano som vyrazal bolo -5, po ceste uz bolo +2, prisiel som do kopcov, tak -1 a sneh, potom +5 a dazd, ked som sa vracal domov, tak uz bolo +8, potom zas v kopcoch -1 a sneh, potom zas dazd, a posledny usek +12 a slnko.. cize pri takejto streke je to viac ako nutne aspon pre mna, stelovat to furt.. a na 6ke to je teda urcite viac jak dva kliky, strasne prijebane je to tam vyriesene v tom starom idrive, ale nechce sa mi to vysvetlovat.. G30 nemam natolko ochytanu aby som vedel jak to tam presne je..
speedfred napísal:Jo.a ty si čo eskimák keď to máš na 16C ?
Milosss napísal:Jo.Má chladné srdce
speedfred napísal:Mas pravdu v oboch bodoch. A fakturu za kurenie som vratil ako neodovodnenu. [byt je sice na mna, ale kurenie nastavovala frajerka, cize neni dovod aby som za to platil ja]to vieš kúpil si baworáka a na kúrenie už neostaloalebo sa xce zbaviť frajerky
voMacK napísal:Mas pravdu v oboch bodoch. A fakturu za kurenie som vratil ako neodovodnenu. [byt je sice na mna, ale kurenie nastavovala frajerka, cize neni dovod aby som za to platil ja]
Maco napísal:Tak tiez som spravil za posledne 2 mesiace dakych 11tis km a bol som v poho ale tak kazdy to ma inac. Ked to tak zoberieme, v inej znacke som to asik ani nevidelNehovoriac o tom prudeni vzduchu
Inac ako ze je to zlozite? Ved mas to iste co ja ne? Dlho podrzis joystick dolava, hned ta hodi skratkou do climate, tam zacinas na soferovom strednom fukare, jeden tuk do prava do kolonky teplo/zima a uz len tocis.
voMacK napísal:klames.Je to ocividne velmi individualne. Ja mam celu zimu nastavenu v aute teplotu na +16 a kolecko pri fukaroch stale iba na studeny vzduch. Iba jeden tyzden, co som bol chory som kolecko otocil na teply vzduch a pridal teplotu v aute.
blesk napísal:a v dome nie?byt ci dom? v byte by si si koledoval o plesne