... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:ti jebeeee, priliz nizke a priliz siroke..!Celkom vydarený render
Maco napísal:tak ty si skus predstavit ze niekto jazdi aj viac jak 10km za den, cerstvy priklad dnes som 9 hodin za volantom, 800km, a niekolkokrat som nastavoval jak teplotu tak fukare a aj to kolecko doprava dolava, a kurevsky mi na 6ke vadilo ze to tam neni. a niekolkokrat sa mi stalo odkedy mam 4ku, ze som si na nohy nechal fukat teply vzduch a do fejsu som si kolecko nastavil na studeny lebo neznasam teply vzduch do tvare, ale nohy som mal odmrznute. takze ano, ja sa toho chytam casto napriklad a tiez nechapem preco to vobec schovali, aj pri tej G30 sa to urcite krasne dalo vytiahnut do toho dotykoveho displeja dolu. :-/Predstav si ze nemenim, ked bolo nedavno tych 14-16stupnov tak som to uz hodil do neutralu a ani potom ked udrelo -7 som to nemenil. V pohode to vykurilo a teraz ked sa zas otepluje sa tiez nestazujem.
ALAS napísal:Keby ste si zaobstarali normalne auto s dušou tak by ste take chujoviny neriešili.