... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
speedfred napísal:ja uz z tych kupecok pomaly vyrastamTak ja ako milovník kupéčok BY som radšej bral X5 ako X6,tomuto autu som nikdy neprišiel na chuť a aj keď si ho niekto kúpi tak zase nebudem hejtovať.
eddone napísal:na tom hadam nezalezi kto na tom jazdi nie?? sedmicka je tiez luxusna obrovska limuzina a rozhodne na nej nejazdia IBA poslanci na zadnom sedadle. je snad chyba auta ze vyzera exkluzivne a viac sportovo ako X5 a zaroven je chyba auta ze suv su proste v mode? nie nieje. videl si to auto vobec niekedy z blizka? ja som mal moznost predchadzajuce generacie vsetky a nejaky obrovsky rozdiel tam teda neni.Rodinka s dvoma detmi? Tak to si ma dobre pobavil fuxxo. Už si takú videl? Ja som na tom aute videl chodiť poväčšine fifleny alebo chlapov čo veria vo fitness. Ale aby som nekrivdil, tak o jednom viem. Kamarátov otec kúpil novú 1.generáciu, ale chodil na nej do práce väčšinou sám. Takže ako módny doplnok má fakt šmrnc.
eddone napísal:Rodinka s dvoma detmi? Tak to si ma dobre pobavil fuxxo. Už si takú videl? Ja som na tom aute videl chodiť poväčšine fifleny alebo chlapov čo veria vo fitness. Ale aby som nekrivdil, tak o jednom viem. Kamarátov otec kúpil novú 1.generáciu, ale chodil na nej do práce väčšinou sám. Takže ako módny doplnok má fakt šmrnc.