//MPower: plne suhlasim s hodnotenim xDrive...

jedine, co mi na xDrive trochu "vadi", ze zvysuje spotrebu az o 1 l, aj ked som sa snazil (zase nie az tak zufalo

), tak moje absolutne minumum bolo na dlhej kombinovanej trase (800 km - okresky / dialnice v CZ) bolo 7,0..., pricom na RWD by som to asi dal aj za 6...
5er aj tak nie je auto na skutocne vyblaznenie sa, na to su ine vikendovky....

blesk to poriesil, ma daily driver aj vikendovku v jednom

ale to sme zase mimo 5er
tie info o hybridnych M-kach mas overene? toto pocujem prvy raz, ze ma byt mozne si zvolit M s elektrom alebo bez

M760iL chodi naozaj ako d*bnuta...

ten pocit zrychlenia a k tomu ten zvukovy prejav je az navykovy... ale po pravde, trvalo (na denne jazdenie) by som take auto asi nechcel, "trapit" to auto posuvanim sa v meste, resp. vyuzivat jeho potencial na 10-15% na nasich dialniciach je asi fakt zbytocne... ale za ten pocit vyskusat si to rozhodne stalo...

je to vec osobnych preferencii kazdeho z nas, ale ja by som takmer vzdy uprednostnil v ramci danej generacie (ak berieme do uvahy auta za poslednych 15-20 rokov) 5er pred 7er.... neviem preco, proste mi 5er viac vyhovuje... vynimkou by asi boli E38 a E32, ktore sa mi pacia viac ako 5er v danej generacii (t.j. E39 a E34)...
ale spat k G30 (resp. skor k F90): aj ked je to pre 99% z nas otazka naozaj hypoteticka, prijali by ste F90 M5 ako daily car...?