... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:petersamer nakoduje aj zadny nahon s natacanim kolies do mini, len na to nema cas ked chodi na brigady do toho holancka robit dig jagnostiku
f10 s xdrajvom maju hydrauliku a nie elektriku, nie? to asi bude dovod, preco to nekruti volantom.
Mala f10 uz parkovaci asistent a ak hej vedelo auto same parkuvat aj x drivom? to by v principe tiez potom nemalo ist.
starynovy napísal:Kto je petersamer
mexican napísal:v dojclande uz maju konfigurator ale tie startovacie ceny celkom zaslzia oci na uvod, este som to nepozeral po jednotlivych polozkach ale minimalne v m pakete su R19 standard hoci paket samotny stoji zhruba rovnako, ale ak by tam proti pajte nebolo toho o moc viac tak su tie ceny este o malo vyssie ako boli rozdiely medzi f07 a f10.Na nete sa dá stiahnuť taký predbežný cenník
http://www.bmw.de/dam/brandBM/marketDE/ ... 618717.pdf
Skúsil som si len tak na papieri zrátať, čo by vyšla podobná konfigurácia ako čo som si nedávno skúšal na konfigurovať G31. Neviem či som na niečo zabudol, ale tá cena mi prišla byť +/- rovnaká. Čakal som že G32 bude výrazne drahšia.
Čo je podstatné, bude sa dať objednať aj vo verzii 640i bez iksdrajvu.
PristineShip napísal:v dojclande uz maju konfigurator ale tie startovacie ceny celkom zaslzia oci na uvod, este som to nepozeral po jednotlivych polozkach ale minimalne v m pakete su R19 standard hoci paket samotny stoji zhruba rovnako, ale ak by tam proti pajte nebolo toho o moc viac tak su tie ceny este o malo vyssie ako boli rozdiely medzi f07 a f10.
A samozrejme, kurvy spinave, medi blue nie je dostupna vobec, na druhej strane ale pre m paket je mozne dat aj bielu mineralku. Myslel som si, ze sa mi v tmavsich farbach bude g32 lubat viac, ale asi vedia pani z oddelenia marketingu, preco su vsetky videa natocene s bielou.
V dojclande uz maju pre turink aj 540xd, za zhruba rovnaku cenu ako 530d g32, keby dali 540d bez xdrivu, co asi naozaj nehrozi do g32 tak by to bol dobry contender.