... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Obmedziť po registrácii nového člena, možnosť pridávať príspevky?

Nie
51 (57%)
Áno, 15 dní
19 (21%)
Áno, 30 dní
11 (12%)
Áno, 45 dní
2 (2%)
Áno, 90 dní
7 (8%)

Celkom hlasov: 90
bmwtt.sk

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Návrh na sprehľadnenie (noví členovia postihnutí)

Streda, 19. Decembra 2012, 20:59

Chalani už som to viac krát navrhoval, ale nikto sa nikdy nevyjadril, takže o čo mi ide: Po pár dňoch dobe idem zasa prebrúsiť tento náš klub milovaný, klik technické okienko 40 neprečítaných tém, 20 nových samozrejme už v minulosti zodpovedaných (jeden klik na tlačítko hľadať, napísať jediné posrané slovo napr olej) a hneď tu máme 3000 (obrazne) tém pričom každá jedna zodpovie akúkoľvek otázku ohľadne oleja. 10 tém kde nie je ten človek schopný napísať o čo vlastne ide..... a ak sa mu podarí napísať aspoň jedno slovo ktoré napovie čo to o jeho probléme tak už to tu je! (jeden klik na tlačítko hľadať, napísať jediné posrané slovo napr trasenie) a posledných 10 tém je o tom že Sú NAPíSANé POKYAĽ MOZNNO CO NAJKKOOKKOOTSKEJSIE A ANi PáN BOCH NEVIE čO XCEL BáSNYK POVEDAť...................

To isté v e36 , v e46 v , do e34 sa radšej ani nepozriem a e39 bude tiež trošku v péčku podľa mňa.

99% vecí je tu už vyriešených, tak načo to zakladať znova? Myslím, že je ešte horšie keď si chlapec vytvorí tému admin mu ju následne vymaže (lebo je dupicitná) a on samozrejme "zorientovaný na fóre" založí ďalšiu a ďalšiu a ďalšiu a ďalšiu........ Kým prejde všetky veci čo tu nájde ktoré sa týkajú jeho chyby tak aj tak prejde aspoň pol roka a potom už tú tému kurva zle nezaloží

Ďalej to isté nákupná poradňa, pomaly každý deň je tam jeden príspevok s otázkou e45 alebo e37, prípadne e94 alebo e64...... Ja viem rozumiem že učený z neba nespadol, ale keď už si chcem kúpiť auto tak sa aspoň trošku nachystám štúdiom do prdele.

To nehovorím o bazare, kde síce väčšina nadávate že autá sú drahé ale aj tak sa proti pravidlám vyjadrujete, pokiaľ je inzerát podľa pravidiel tak neviem prečo, ešte pochopím keď tam napíše človek čo tu na fóre už má chvíľu odkrútené a jeden príspevok ale milujem odborníkov pred 5 minútami prihlásených, tak isto predaj dielov všetci nadávate že sú tam ľudia čo majú 20 inzerátov ale pravidlá to nezakazujú a týchto ľudí viem aspoň kontaktovať alebo aspoň viem odkiaľ sú, najradšej mám inzeráty od človeka prihláseného pred 5 minútami s textom: predám nárazník na e35 a bez kontaktu, na čo to tam je???

Najlepšia téma je ale: Na čo mám dať pozor pri kúpe 525tds???

P.S. zasa som sa akurát vytočil do boha

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: Návrh na sprehľadnenie (noví členovia postihnutí)

Streda, 19. Decembra 2012, 21:10

Neviem či je obmedzenie príspevkov po prihlásení správna cesta. Chápem to čo si písal a vo veľa veciach máš pravdu. Len veľa ludí sa tu prihlasuje (može prihlásiť) z dôvodu, že potrebuje odpoveď na otázku ktorá tu ešte nebola zodpovedaná a pri takomto systéme by dotyčný musel čakať X dní len tak a až potom založit tému, čo povedzme si úprimne by robil iba málokto (ja osobne nie keby som nový user).
Nehovoriac o tom, že mnoho ľudí čo potrebuje radu, sem iba príde, opýta sa a viac sem nepáchne, prípadne svoj problém vyriešia a tiež už sem viac nezavítajú.
Preto mi príde obmedzenie príspevkov u nových členov hlúposť.

Radšej by som išiel cestou sprehladnenia už vytvorených tém, resp ich zaradenie do povedomia (buď ako dôležité, alebo inak zvýraznené).
Prípadne hneď po registrácií by nebolo na škodu keby nového člena presmerovalo iba do sekcie kde sú pravidlá, kde by sa oboznámil najmä s funkciou HLADAŤ.
Tiež veľa ludí sa tu registruje bez toho, aby si pravidlá prečítali.

No ale nech sa vyjadria modi a ostatní.
Naposledy upravil/-a M3 lover v Streda, 19. Decembra 2012, 21:15, upravené celkom 1 krát.
Agelias© by migo
///MARKETING

PetoK

Streda, 19. Decembra 2012, 21:11

Mám rovnaký názor ako Heroe... :thumbup:

Ludia, preberte sa a nepíšte tu otázky jak keby Vás prepustili z blázinca a ako bonus Vám dali BMW... [-o<

heroe
Autor témy

Streda, 19. Decembra 2012, 22:29

Nechcem nikoho uraziť ale:

Pred hlasovaním prejdite fórum a nájdite chybu ktorá sa ešte neriešila!!!

Potom zvážte kam dávate hlas......

Ja viem chcem dať šancu ľudom aj ja, ale tú šancu využije naozaj správne iba 1 z 10, položte si otázku, naozaj sa Vám chce písať každý týždeň odpoveď na otázku: Aké sviečky do môjho auta???

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 19. Decembra 2012, 22:40

to ako cakas, ze ked povedzme 15 ludi zahlasuje za zamknutie moznosti prispievat pocas prvych X dni po registracii, tak to tak spravime??

vadi mi, ze ked sem pride niekto novy, neprecita si pravidla ani si neprezre temy, sem ihend bez rozmyslu drbne novu temu...ale zas nie je problem takych ludi velmi rychlo usmernit [zmazat topic, odkazat na patricne miesto etc..]
je na kazdom z modov, aby si ustrazil svoju sekciu....ja napr dozeram najma na bazar aut, a sekcie E60 a F10 a myslim, ze se nam dari to tam udrzat v ramci slusnosti a prehladnosti..
na forum, kde by som nemohol na zaciatku prispiet by som neliezol...ked mam problem, na ktory tu nevidim odpoved, tak sa chcem pytat co najskor nie?

to co navrhujes ale ty mi nepride moc stastne...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

heroe
Autor témy

Streda, 19. Decembra 2012, 23:10

No mohli by ste sa nad tým páni admini aspoň zamyslieť, mali by ste aj vy menej práce ešte raz :roll: :
Nechcem nikoho uraziť ale:

Pred hlasovaním prejdite fórum a nájdite chybu ktorá sa ešte neriešila!!!

Potom zvážte kam dávate hlas......

Kto chce tu na tomto fóre zostať a aj sem prispievať tomu nebude robiť problém počať 15 dní počkať a niečo si tu zatiaľ poštudovať.....

Nehnevaj sa na mňa voMacK, ale v slušnosti to nie je ani v jednej téme pokiaľ sa pozriem hocikde tak tam budú chujoviny, a ty tomu tiež boh vie ako nepomáhaš viď rebell či ako sa volá. A nehnevaj sa ešte raz, som tu o nejaký ten rôčik dlhšie ako ty a ani ty si nič nezmenil, všetko je tak ako bolo vždy a hlavne ťa poprosím nepovyšuj sa vetami typu: o ako cakas, ze ked povedzme 15 ludi zahlasuje za zamknutie moznosti prispievat pocas prvych X dni po registracii, tak to tak spravime?? čo si myslíš že si pán boh?

keď tu zahlasuje 1 človek je to jedno, keď tu bude 1000 hlasov tak by to mali admini vziať aspoň trochu na vedomie, aspoň tak si myslím že by malo fungovať verejné fórum, ktoré aj naďalej zostane verejné

Vedz že sem chodím rád napriek tomu, že je tu niekedy neporiadok a je mi jasné že aj vy ste iba ľudia a niekedy sa proste nedá dávať pozor, niekedy nie je čas a niekedy nie je nálada........

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 19. Decembra 2012, 23:23

heroe prave o tom to je...ze tu nezahlasuje 1000 ludi..pozri kolko ludi dalo hlas teraz. A kedze prave preto, ze to je verejne forum s velkym mnozstvom navstevnikov nemyslim, ze je rozumne menit celu filozofiu fora, kvoli 10 - 15 hlasom :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 01:17

chcelo by to script, ze ked napise niekto nazov temy a text, a potvrdi, tak mu najprv vyhodi podla toho nazvu topicu nejake vysledky hladania. napr. zobrazi sa prvych top 10, a za nimi bude potvrdenie, ze ziaden topic nevyhovuje a uverejni svoj topic

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 08:12

M3 lover napísal:
veľa ludí sa tu prihlasuje (može prihlásiť) z dôvodu, že potrebuje odpoveď na otázku ktorá tu ešte nebola zodpovedaná
Myslim, ze prave tento maly kusok tvojho prispevku neplati. Naozaj velmi malokedy sa tu vyskytne otazka, ktora sa este neriesila, prip. sa nedala pridat do uz zalozenej temy. Mozno by som nezakazoval pridavat prispevky, ale len zakladat nove temy (bude mat pravo pokracovat v existujucej teme). To novacika nauci aspon hladat temy s podobnymi problemami.

M3 lover

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 11:08

Le Gend: tak aj keď tu už bolo prebrané takmer všetko, nikdy si nemôžeš 100%tne povedať, že už bolo prebrané všetko..to nejde proste
ale chápem, že čo sa bežných veci týka, už tu je toho fakt dosť

ako som písal, za mňa by bolo vhodné novým členom capnuť pravidlá hneď pred oči a zdôrazniť hneď význam slova hladať pod hrozbou banu pri nedodržiavaní..jednoducho na to tvrdšie apelovať
Agelias© by migo
///MARKETING

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 14:57

M3 lover napísal:
Le Gend: tak aj keď tu už bolo prebrané takmer všetko, nikdy si nemôžeš 100%tne povedať, že už bolo prebrané všetko..to nejde proste

ako som písal, za mňa by bolo vhodné novým členom capnuť pravidlá hneď pred oči a zdôrazniť hneď význam slova hladať pod hrozbou banu pri nedodržiavaní..jednoducho na to tvrdšie apelovať

Ale zas treba vziat do uvahy ,ze niekto sem pride len po radu a uz sem nepachne nikdy....
Neviem podla mna by tu malo byt viac moderatorov , lebo aktivny non-stop je asi fakt len Vomack
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 14:58

M3 lover napísal:

hej a kto to bude citat aj ked mu to capnes na hajzel stenu oproti hlave, citat to nebude. Kazdy odklikne ako precitane a hotovo, nikto to nikdy necital ani nebude, ja som zato ako to tu niekto vysie napisal, prispievat do uz zalozenej temy by mohli, zakladat nove nie
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 15:11

Nikoho nedonutime citat pravidla (nikto necita ani licence agreementy), toto sa snazi riesit asi kazde forum.

Uz som to niekde pisal, mne sa paci (z ineho fora) pri kazdom poruseni pravidla priamo do prispevku vlozit cervenym pismom citaciu z pravidiel, ktore boli porusene. Ostatni si to naisto pozru a uvedomia si aspon dane pravidlo a to, ze sa zanho postihuje...

M3 lover

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 15:30

Ano, to by sa dalo. Upozorniť presnou citáciou z pravidiel.

ak budete rozdávat mod opravnenia tak sa hlasim ako anti-OT mod! :twisted: :lol:
Agelias© by migo
///MARKETING

bruno75

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 17:46

davam "nie", ale som za sprisnenie postihov pre chronicky nepoucitelnych: mas 3 blbe temy a nedas si povedat, tak pri stvrtej blbej dostanes povedzme 15 denny ban, aby si si rozmysel ako treba pisat
a som tiez za "karmu" pripevkov a banany pri velkom pocte negativnych reakcii
pevne verim, ze nasa bananova Omacka to vyriesil (ako vzdy) mudro a spravodlivo :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných