... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3 lover napísal:Myslim, ze prave tento maly kusok tvojho prispevku neplati. Naozaj velmi malokedy sa tu vyskytne otazka, ktora sa este neriesila, prip. sa nedala pridat do uz zalozenej temy. Mozno by som nezakazoval pridavat prispevky, ale len zakladat nove temy (bude mat pravo pokracovat v existujucej teme). To novacika nauci aspon hladat temy s podobnymi problemami.veľa ludí sa tu prihlasuje (može prihlásiť) z dôvodu, že potrebuje odpoveď na otázku ktorá tu ešte nebola zodpovedaná
M3 lover napísal:Le Gend: tak aj keď tu už bolo prebrané takmer všetko, nikdy si nemôžeš 100%tne povedať, že už bolo prebrané všetko..to nejde proste
ale chápem, že čo sa bežných veci týka, už tu je toho fakt dosť
ako som písal, za mňa by bolo vhodné novým členom capnuť pravidlá hneď pred oči a zdôrazniť hneď význam slova hladať pod hrozbou banu pri nedodržiavaní..jednoducho na to tvrdšie apelovať
M3 lover napísal:Le Gend: tak aj keď tu už bolo prebrané takmer všetko, nikdy si nemôžeš 100%tne povedať, že už bolo prebrané všetko..to nejde proste
ale chápem, že čo sa bežných veci týka, už tu je toho fakt dosť
ako som písal, za mňa by bolo vhodné novým členom capnuť pravidlá hneď pred oči a zdôrazniť hneď význam slova hladať pod hrozbou banu pri nedodržiavaní..jednoducho na to tvrdšie apelovať