... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Obmedziť po registrácii nového člena, možnosť pridávať príspevky?

Nie
51 (57%)
Áno, 15 dní
19 (21%)
Áno, 30 dní
11 (12%)
Áno, 45 dní
2 (2%)
Áno, 90 dní
7 (8%)

Celkom hlasov: 90
mmracing.sk

kobrakai

Re: Návrh na sprehľadnenie (noví členovia postihnutí)

Štvrtok, 3. Januára 2013, 13:16

snad smiem nieco pridat, ako vela chalanov tu, tiez som zacinal s skodovkami/vw, preto moje prve forum ktore som navstevoval bolo prave venovane tymto koncernovym plečkam. Tam majú jednotlivé mk generácie prerozdelované tak ako tu Exx typy.

avsak, co je uz potom v subforach rozdielne, je dalsie prerozdelenie na subsubfora o motoroch, karoseriach, elektronike, podvozku, atd.
tam kde je to velke peklo - golfy mk3, mk4, passaty b5, b5.5, je este dalej rozdelenie na motory dieslové a benzíny.

co by sa teda u nas hodilo na e36,e46,e39 a e34 subfora.

taktiez (mal som alhambru) ma ceska mutacia vwklubu v galaxy/sharan/alhambra velmi dobre spravenu "dolezitu" temu FAQ - abecedny zoznam temat - co je uplny gol co sa tyka vyhladavania v konkretnom modeli.

aby som teda tu na bmwpositiv fore nevyzdvihoval koncern do nebies tak takyto styl je casty aj na bmw zahranicnych forach. prace je tam ale neurekom, takze mozno mame malo "aktivnych" modov

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 3. Januára 2013, 15:44

kobrakai napísal:
snad smiem nieco pridat, ako vela chalanov tu, tiez som zacinal s skodovkami/vw, preto moje prve forum ktore som navstevoval bolo prave venovane tymto koncernovym plečkam. Tam majú jednotlivé mk generácie prerozdelované tak ako tu Exx typy.

avsak, co je uz potom v subforach rozdielne, je dalsie prerozdelenie na subsubfora o motoroch, karoseriach, elektronike, podvozku, atd.
tam kde je to velke peklo - golfy mk3, mk4, passaty b5, b5.5, je este dalej rozdelenie na motory dieslové a benzíny.

co by sa teda u nas hodilo na e36,e46,e39 a e34 subfora.

taktiez (mal som alhambru) ma ceska mutacia vwklubu v galaxy/sharan/alhambra velmi dobre spravenu "dolezitu" temu FAQ - abecedny zoznam temat - co je uplny gol co sa tyka vyhladavania v konkretnom modeli.

aby som teda tu na bmwpositiv fore nevyzdvihoval koncern do nebies tak takyto styl je casty aj na bmw zahranicnych forach. prace je tam ale neurekom, takze mozno mame malo "aktivnych" modov

tak a zachvilku ti tu pride oponovat aktivny vomack :lol:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Užívateľov profilový obrázok
Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 3. Januára 2013, 20:09

teda ku tomu bazaru by som este navrhoval dat nejaky velky oznam alebo upozornenie alebo nie, ODPORÚČANIE (to je spravny vyraz) pre kazdeho kto chce dat inzerat do sekcii predaj auta BMW v nejakom podobnom zneni - " Odporucame ti zamknut si temu s tvojim inzeratom v zaujme ochrany tvojho psychickeho zdravia (v opacnom pripade budes upozorneny ze pytas za auto o 200 € viac ako je jeho kvazi trhova cena podla nasich na slovo vzatych odbornikov, ze ti pes nechal 4 chlpy na spolujazdcovej sedacke a za toto - 500 € dole alebo ze mas proste skarede pozadie na fotkach takze - 1000 € dole + 40 litrov benzinu kupcovi)..
To preto lebo som tu kdesi videl zase Bikemannna ktory chce zjavne bojovat o titul "BULO ROKA" aj v roku 2013 ](*,) /(a teda 2012 bezkonkurencne vyhral)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných