... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Obmedziť po registrácii nového člena, možnosť pridávať príspevky?

Nie
51 (57%)
Áno, 15 dní
19 (21%)
Áno, 30 dní
11 (12%)
Áno, 45 dní
2 (2%)
Áno, 90 dní
7 (8%)

Celkom hlasov: 90
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Re: Návrh na sprehľadnenie (noví členovia postihnutí)

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 17:50

vytknem jedinu vec, vyhladavanie na tomto fore stoji za pecko (mnoho krat som nenasiel nic konkr. alebo vsetko odveci)
naj riesenie googlit s tagom bmwklub
!!! Obrázok ???

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 21:31

ja osobne tlacitko hladat nepouzivam, lebo napisem nieco, a vyhodi mi to xy stran, a ja musim hladat a snorit jak jebnuty.. dakujem pekne, nemam zaujem.. ](*,)

radsej treba nejaky navod pre novacika, ako si to najjednoduchsie zisti.. ja to aspon robim tak, ze napisem do posrateho guglu problem, typ auta, a uz mi to vyhodi presne temu co potrebujem, alebo len popisem priznaky a zase mi to vyhodi presne to, co mi je treba.. resp. to napisem po anglicky a najde sa to na anglickych fotach :)

len to je nezrealizovatelne..

ale zase ani neodsudzujem niekoho, kto pride, spyta sa daco na rovinu, na co staci jednoducha odpoved jednou vetou, a ostatny tam spustia spam, ze nech sa nauci pouzivat tlacitko hladat.. a pritom riesenie sami vedia..

vytknem jedinu vec, vyhladavanie na tomto fore stoji za pecko (mnoho krat som nenasiel nic konkr. alebo vsetko odveci)
naj riesenie googlit s tagom bmwklub

lol som necital vsetko, ale presne taketo daco som mal na mysli :thumbup:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 21:56

nevidel by som v tom taký problém, všetky navrhované riešenia maximálne odradia nových užívateľov
na dodržiavanie poriadku tu máme moderátorov a adminov a poloboha vomacka, ktory toto forum zneuziva na sikanovanie slusnych ludi ako som ja, rebel, alebo Le Gend :mrgreen:
heroe ked si sa uz odreagoval, dostavas pochvalu za prejaveny nazor, ktory ale nema ziaden zmysel okrem toho ze uraza od moderatorov az po uzivatelov tohto fora a teraz to tu moze niekto LOCKnut

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 22:12

Jannci napísal:
chcelo by to script, ze ked napise niekto nazov temy a text, a potvrdi, tak mu najprv vyhodi podla toho nazvu topicu nejake vysledky hladania. napr. zobrazi sa prvych top 10, a za nimi bude potvrdenie, ze ziaden topic nevyhovuje a uverejni svoj topic

:thumbup:
Le Gend napísal:
Myslim, ze prave tento maly kusok tvojho prispevku neplati. Naozaj velmi malokedy sa tu vyskytne otazka, ktora sa este neriesila, prip. sa nedala pridat do uz zalozenej temy. Mozno by som nezakazoval pridavat prispevky, ale len zakladat nove temy (bude mat pravo pokracovat v existujucej teme). To novacika nauci aspon hladat temy s podobnymi problemami.

:thumbup:
Simpson napísal:
nevidel by som v tom taký problém, všetky navrhované riešenia maximálne odradia nových užívateľov
na dodržiavanie poriadku tu máme moderátorov a adminov a poloboha vomacka, ktory toto forum zneuziva na sikanovanie slusnych ludi ako som ja, rebel, alebo Le Gend :mrgreen:
heroe ked si sa uz odreagoval, dostavas pochvalu za prejaveny nazor, ktory ale nema ziaden zmysel okrem toho ze uraza od moderatorov az po uzivatelov tohto fora a teraz to tu moze niekto LOCKnut

už som si myslel že sa nevyjadríš..... LOCK navrhujem tesne pred návratom rebela lebo potom sa zasa rozkokošíte a zvrhne sa celé téma, ktorá ma zatiaľ aspoň akú takú úroveň..........

Máte pravdu pravidlá tak isto ako licence agreement nikto nečíta, ani ja som ich nečítal (pravidlá klubu), no nebolo ma treba upozorňovať a dokážem tu žiť aj bez zbytočného OT a vecí ktoré sem nepatria, inak zdá sa mi to alebo Simpson a jeho partia celkom stíchli odkedy má rebel BAN??? bolo treba veľmi dlhej doby aby ho dostal.......

Padlo tu veľmi veľa dobrých postrehov, treba sa nad nimi zamyslieť Admini......... Nehovorím že môj nápad je najlepší aj keď je pravda že je radikálny, no zatiaľ mám pocit že polovica vzorky fóra zdieľa môj názor.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 22:29

Simpson napísal:

tak ber to tak slabsi jedinci vzdy boli sikanovany, a vomacka ber ako Clancyho Wigguma :lol:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Simpson

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 22:44

tato tema sa zvrhla uz tym ze si ju zalozil
do tejto diskusie si okrem urazania a vulgarizmov nepriniesol ziadnu SCHOPNU ideu, jedine Janci a m4x poukazali na problem nedokonaleho vyhladavania, ktorym vsak trpia vsetky phpbb fora
polovicou vzorky fora myslis ty a dalsi dvaja ludia? neviem ci si to skumal na vzorke 6tich uzivatelov fora z 15000 cca, ale okej :thumbup:

aby som nebol mimo temy, problem so spamom sa nevyriesi asi nikdy, iba keby sa toto forum stalo uzavretou komunitou obmedzeneho poctu uzivatelov, idealne heroea so svojou vzorkou uzivatelov ktory s nim suhlasia
pozrite sa kolko ludi je na tom fore dlhsie ako rok, a kolko z nich aj tak zalozi uplne zbytocnu temu, len preto ze su lenivy vyhladat svoj problem na internete, alebo zle popisu syndromy a casom a debatou sa dospeje k tomu ze sa to tu uz riesilo
moze tu byt aj dvakrat viac aktivnych moderatorov, ale aj tak sa tu objavia duplicitne temy
preto rozne obmedzenia pridavania prispevkov, budu mat len a len negativny dopad na chod fora, kedze sa znizi pocet uzivatelov a dopadne to tu ako na ceskom e30 fore ze je tam cca 10-20 uzivatelov, ktory pravidelne prispievaju a koniec

EDIT: ku mne, rebelovi, le gendovi atd.... tato cela tema sa vola POKEC - Všetko čo sa nehodí do ostatných sekcií alebo nemá priamy súvis s BMW, cize aby som pouzil tvoj druh slovnika - shut the fuck up!

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 21. Decembra 2012, 09:45

Davam nie, nejako to treba vyriesit ale urcite nie takymto sposobom.

To vyhladavanie je strasne to je pravda, clovek pri tom stravi aj hodinu a aj tak nic nenajde.

Spravne nazvanie temy je si myslim zaklad a tiež netreba riesit v inom vlakne ine temy. Potom bude vyhladavanie prehladnesie resp. najdes co hladas a nemusis zakladat novu temu zbytocne.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 21. Decembra 2012, 09:46

heroe napísal:
No mohli by ste sa nad tým páni admini aspoň zamyslieť, mali by ste aj vy menej práce ešte raz :roll: :
Nechcem nikoho uraziť ale:

Pred hlasovaním prejdite fórum a nájdite chybu ktorá sa ešte neriešila!!!

Potom zvážte kam dávate hlas......

V sekcii E60 aj F10 mam takych niekolko ;)

heroe napísal:
Kto chce tu na tomto fóre zostať a aj sem prispievať tomu nebude robiť problém počať 15 dní počkať a niečo si tu zatiaľ poštudovať.....

A ked nenajde co potrebuje? Bude zbytocne 15 dni cakat... :roll:

heroe napísal:
Nehnevaj sa na mňa voMacK, ale v slušnosti to nie je ani v jednej téme pokiaľ sa pozriem hocikde tak tam budú chujoviny, a ty tomu tiež boh vie ako nepomáhaš viď rebell či ako sa volá. A nehnevaj sa ešte raz, som tu o nejaký ten rôčik dlhšie ako ty a ani ty si nič nezmenil, všetko je tak ako bolo vždy a hlavne ťa poprosím nepovyšuj sa vetami typu: o ako cakas, ze ked povedzme 15 ludi zahlasuje za zamknutie moznosti prispievat pocas prvych X dni po registracii, tak to tak spravime?? čo si myslíš že si pán boh?

Ach... tak podme po poriadku:
-Ty tu chces samozvane novacikom odopierat moznost prispievat; ja som za volnost, ale JA sa tu hram na Boha hej??? Inak si v poriadku? :mrgreen:
-To, ze som nic nezmenil je tvoj nazor mas nan pravo, ale podla reakcii od niekolko desiatok ludi, som NIECO zmenil Minimalne v mojich sekciach.
-Rebel je troll, ktory ma odo mna momentalne druhy ban. Ci ho mal dostat skor alebo nie je na dlhsiu debatu, ale bezpredmetnu.

heroe napísal:
keď tu zahlasuje 1 človek je to jedno, keď tu bude 1000 hlasov tak by to mali admini vziať aspoň trochu na vedomie, aspoň tak si myslím že by malo fungovať verejné fórum, ktoré aj naďalej zostane verejné

Tolko hlasov tu bude len tazko. Vid statistika hlasovania. Na vedomie to samozrejme berieme, ale ak do toho ja budem mat co povedat, tak obmedzovat moznost prispievat sa nebude.

heroe napísal:
Vedz že sem chodím rád napriek tomu, že je tu niekedy neporiadok a je mi jasné že aj vy ste iba ľudia a niekedy sa proste nedá dávať pozor, niekedy nie je čas a niekedy nie je nálada........

Aj ja sem chodim velmi rad, to nas tu zrejme spaja. A tak isto sem rado chodi kopa dalsich ludi. Ja osobne nejak necitim potrebu zakladat temu, lebo s mojim autom mi tu stejne tazko niekto pomoze.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 21. Decembra 2012, 17:51

moj hlas: NIE
v opacnom pripade unika pointa fora - diskusneho fora - verejneho diskusneho fora..

popravde sa ani nedivim ze ludia neradi hladaju a racej sa opytaju, kedze nazvy tem ako "pomooooc!!!", "surne poradte", "ako to opravit?" nedavaju vobec vediet o obsahu temy.

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01

Utorok, 1. Januára 2013, 22:43

Zvrtla hned ako som ju vytvoril...... 45% ludi zdiela moj nazor a to je ralita, bohuzial je to menej ako polovica takze som zmiereny s tym ze nema ani len najmensi vyznam presadzovat takyto nazor, no je tu plno navrhov na zlepsenie od inych clenov a velmi dobrych taktiez. Nechcem zo seba robit hlas ludu a ani nikomu hovorit ako ma co robit. No mozno by nebolo zle sa nad niektorymi vecami zamysliet.

Simpson okrem prveho prispevku som nepouzil ani jednu nadavku, co dokonca ani nie je zakazane pokial viem. Priamo som nikoho neosocoval ani sa nikomu nevysmieval dokonca ani skupine. Tak skludni hormon kamarat a pozri sa na svoje odusevnele prispevky......

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Streda, 2. Januára 2013, 09:07

chces zakazat pisanie prispevkov na fore (xy dni po registracii)... chces z fora spravit neforum, mne to pride ako dost WTF :-s myslim ze o dost vacsie zlo su herci v zlatom klenote celeho bmwklubu, sekcii bazar :lol: lebo ja osobne si radsej 3 krat precitam odpoved na jeden problem v troch temach a uistim sa ze dany problem sposobuje to alebo to ako mam citat dementnych odbornikov na cenu v predaji aut ktori ti aj pocasie na pohrebe budu zavidiet a nedopraju ti predat auto za cenu ktoru zanho chces.. takze podla mna najskor bazar a nie sikanovat novoregistrovanych clenov nezmyselnymi zakazmi

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 2. Januára 2013, 15:37

Demkowicz napísal:
chces zakazat pisanie prispevkov na fore (xy dni po registracii)... chces z fora spravit neforum, mne to pride ako dost WTF :-s myslim ze o dost vacsie zlo su herci v zlatom klenote celeho bmwklubu, sekcii bazar :lol: lebo ja osobne si radsej 3 krat precitam odpoved na jeden problem v troch temach a uistim sa ze dany problem sposobuje to alebo to ako mam citat dementnych odbornikov na cenu v predaji aut ktori ti aj pocasie na pohrebe budu zavidiet a nedopraju ti predat auto za cenu ktoru zanho chces.. takze podla mna najskor bazar a nie sikanovat novoregistrovanych clenov nezmyselnymi zakazmi

+1 :thumbup:
Este k tomu bazaru by som dodal, ze mna vrcholne uraza, ked niekto povedzme pyta za auto 10tis eur a nejaky chytrak tam zadrbe "Mam seriozny zaujem; ponukam 7tisic"!! Ma ide roztrhnut.

Bazar aut mam teraz na starosti asi hlavne ja, takze ak nieco najdete, kludne mi piste. [aj tak mam pocit, ze ludia pisu najma mne, ked chcu nieco zmazat, alebo upravit :mrgreen: ]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Štvrtok, 3. Januára 2013, 11:43

voMacK napísal:
niekto povedzme pyta za auto 10tis eur a nejaky chytrak tam zadrbe "Mam seriozny zaujem; ponukam 7tisic"!! Ma ide roztrhnut.
Nic nove, teba ide roztrhnut skoro zo vsetkeho. :D
Co ti na tom vadi, ze niekto skusa takto "licitovat" ? Strapnuje sa pred polovicou fora, tak preco to tebe trha zily ? Mas pocit, ze ty vidis nieco, co ostatni nie ? To iste plati aj pri ostatnych komentaroch v bazari..

ice.blade

Štvrtok, 3. Januára 2013, 11:54

Jannci napísal:
chcelo by to script, ze ked napise niekto nazov temy a text, a potvrdi, tak mu najprv vyhodi podla toho nazvu topicu nejake vysledky hladania. napr. zobrazi sa prvych top 10, a za nimi bude potvrdenie, ze ziaden topic nevyhovuje a uverejni svoj topic

suhlasim, navrhy by neboli zle alebo to spravit formou dynamickeho hladania ako na google, ak napisem aky olej by vyrolovalo zoznam tem z hladania a ak by na to clovek klikol redirectlo by ho do temy

btw ja keby som bol novoregistrovany clovek a mam cakat 15 dni na to kym mozem napisat prispevok tak ma to nesere ze sa na to vytoto... tak isto kde nutia cloveka napisat 5 prispevkov na to aby si mohol nieco z fora stiahnut pripadne pozriet fotky ktore su na fore... naco je to dobre? zbytocne im tam pribudaju prispevky ktore nemaju zmysel :D

vreco
Auto: Potuzený Touring

Štvrtok, 3. Januára 2013, 12:34

súhlasím s viacerými postrehmi a hlavne s integráciou vyhľadávania od uja gúgla.
Ako všetko,tak aj tento nápad má muchy a zas by len trestal ľudí čo chcú nejakú radu alebo sa zapojiť aktívnejšie do klubu a museli by čakať. A naopak ten čo by to tu zaspamoval tak si pôjde na autobazár forúm vytvoriť 10 tém o tom istom a nebude ho bolieť,že tu mu to bolo "zakázané". Ideálne riešenie by bolo viac aktívnych modov a najlepšie na každú sekciu,čo môže byť v konečnom dôsledku nereálne.
Páči sa mi,že aspoň nejakých ľudí zaujíma kam tento "klub" ako fórum smeruje. :wink:
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných