... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
vytknem jedinu vec, vyhladavanie na tomto fore stoji za pecko (mnoho krat som nenasiel nic konkr. alebo vsetko odveci)
naj riesenie googlit s tagom bmwklub
Jannci napísal:chcelo by to script, ze ked napise niekto nazov temy a text, a potvrdi, tak mu najprv vyhodi podla toho nazvu topicu nejake vysledky hladania. napr. zobrazi sa prvych top 10, a za nimi bude potvrdenie, ze ziaden topic nevyhovuje a uverejni svoj topic
Le Gend napísal:Myslim, ze prave tento maly kusok tvojho prispevku neplati. Naozaj velmi malokedy sa tu vyskytne otazka, ktora sa este neriesila, prip. sa nedala pridat do uz zalozenej temy. Mozno by som nezakazoval pridavat prispevky, ale len zakladat nove temy (bude mat pravo pokracovat v existujucej teme). To novacika nauci aspon hladat temy s podobnymi problemami.
Simpson napísal:nevidel by som v tom taký problém, všetky navrhované riešenia maximálne odradia nových užívateľov
na dodržiavanie poriadku tu máme moderátorov a adminov a poloboha vomacka, ktory toto forum zneuziva na sikanovanie slusnych ludi ako som ja, rebel, alebo Le Gend![]()
heroe ked si sa uz odreagoval, dostavas pochvalu za prejaveny nazor, ktory ale nema ziaden zmysel okrem toho ze uraza od moderatorov az po uzivatelov tohto fora a teraz to tu moze niekto LOCKnut
Simpson napísal:nevidel by som v tom taký problém, všetky navrhované riešenia maximálne odradia nových užívateľov
na dodržiavanie poriadku tu máme moderátorov a adminov a poloboha vomacka, ktory toto forum zneuziva na sikanovanie slusnych ludi ako som ja, rebel, alebo Le Gend![]()
heroe ked si sa uz odreagoval, dostavas pochvalu za prejaveny nazor, ktory ale nema ziaden zmysel okrem toho ze uraza od moderatorov az po uzivatelov tohto fora a teraz to tu moze niekto LOCKnut
heroe napísal:No mohli by ste sa nad tým páni admini aspoň zamyslieť, mali by ste aj vy menej práce ešte raz:
Nechcem nikoho uraziť ale:
Pred hlasovaním prejdite fórum a nájdite chybu ktorá sa ešte neriešila!!!
Potom zvážte kam dávate hlas......
heroe napísal:Kto chce tu na tomto fóre zostať a aj sem prispievať tomu nebude robiť problém počať 15 dní počkať a niečo si tu zatiaľ poštudovať.....
heroe napísal:Nehnevaj sa na mňa voMacK, ale v slušnosti to nie je ani v jednej téme pokiaľ sa pozriem hocikde tak tam budú chujoviny, a ty tomu tiež boh vie ako nepomáhaš viď rebell či ako sa volá. A nehnevaj sa ešte raz, som tu o nejaký ten rôčik dlhšie ako ty a ani ty si nič nezmenil, všetko je tak ako bolo vždy a hlavne ťa poprosím nepovyšuj sa vetami typu: o ako cakas, ze ked povedzme 15 ludi zahlasuje za zamknutie moznosti prispievat pocas prvych X dni po registracii, tak to tak spravime?? čo si myslíš že si pán boh?
heroe napísal:keď tu zahlasuje 1 človek je to jedno, keď tu bude 1000 hlasov tak by to mali admini vziať aspoň trochu na vedomie, aspoň tak si myslím že by malo fungovať verejné fórum, ktoré aj naďalej zostane verejné
heroe napísal:Vedz že sem chodím rád napriek tomu, že je tu niekedy neporiadok a je mi jasné že aj vy ste iba ľudia a niekedy sa proste nedá dávať pozor, niekedy nie je čas a niekedy nie je nálada........
Demkowicz napísal:chces zakazat pisanie prispevkov na fore (xy dni po registracii)... chces z fora spravit neforum, mne to pride ako dost WTFmyslim ze o dost vacsie zlo su herci v zlatom klenote celeho bmwklubu, sekcii bazar
lebo ja osobne si radsej 3 krat precitam odpoved na jeden problem v troch temach a uistim sa ze dany problem sposobuje to alebo to ako mam citat dementnych odbornikov na cenu v predaji aut ktori ti aj pocasie na pohrebe budu zavidiet a nedopraju ti predat auto za cenu ktoru zanho chces.. takze podla mna najskor bazar a nie sikanovat novoregistrovanych clenov nezmyselnymi zakazmi
voMacK napísal:Nic nove, teba ide roztrhnut skoro zo vsetkeho.niekto povedzme pyta za auto 10tis eur a nejaky chytrak tam zadrbe "Mam seriozny zaujem; ponukam 7tisic"!! Ma ide roztrhnut.
Jannci napísal:chcelo by to script, ze ked napise niekto nazov temy a text, a potvrdi, tak mu najprv vyhodi podla toho nazvu topicu nejake vysledky hladania. napr. zobrazi sa prvych top 10, a za nimi bude potvrdenie, ze ziaden topic nevyhovuje a uverejni svoj topic