... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
matisek
Auto: F10, F48
Kraj: Trenčiansky

Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk

Pondelok, 29. Apríla 2013, 16:03

Dogg88 napísal:
Tak tak...TiTan ma v niecom pravdu ale NAJVACSI problem ktory je na tomto fore je extremne maly pocet aktivnych moderatorov...

nie, navacsi problem je v samotnych ludoch...keby nebolo par chudakov tak je tu radost zit... 8)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Apríla 2013, 16:11

Titan , dovolim si tvrdit ze nemas pravdu k tvojmu postoju. Pozri si forum.iphone.cz/ (nechcem robit reklamu) a tam najdes IBA slusneho cloveka , na celom fore hadam nenajdes ako si tam jeden picuje do druheho , maju tam vytvorey velmi dobry system modovania , na tom fore najdes hadam len napomocne temy a ako si ludia pomahaju.Lebo dementi su tam ihned mazany. a cuduj sa svetu ono im to tam funguje 101%. A preco tu stranku uznavam? lebo su tam fakt experti a nemaju dovod odtial odchadzat , kdez tu vela ludi co BMW rozumie uz aj kvoli dementom odtialto odisla..a odchadzat bude.ostanu tu len magori a skour ci neskour tu s tejto komunity nic dobre nezostane..Nechcem si zastavat vomacka obcas som sa snim nezhodol ale vomack isiel nato velmi dobre.Len bol nato bohuzial sam ..

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Apríla 2013, 17:24

matisek napísal:
nie, navacsi problem je v samotnych ludoch...keby nebolo par chudakov tak je tu radost zit... 8)

ano to je pravda, ale moderatori to maju "sortovat" uz v zarodku a ked je niekto s prepacenim dement a ked ho vyhodis dverami a oknom sa vrati, tak proste musis zakrocit...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

hessy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 17:29

problem je ze mod ako taky nema takmer ziadne prava ani v temach ktore moduje.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Pondelok, 29. Apríla 2013, 17:52

Spravte výberové konanie na modov teda, ja už veľmi dlho hovorím, aby sa zaviedlo že by hneď po registrácii nebolo možné pridávať príspevky a všetci ste to odsúdili...... neviem prečo automaticky by sa skončili problémy s návratom vulgárnych a nespratných userov, lebo komu by sa chcelo čakať dajme tomu 10 dní na to aby mohol po bane niekomu nadávať, ďalej prestalo by sa s vytváraním zbytočných staronových tém o oleji a dymení ktoré sa tu riešia každodenne a tak isto zbytočne, tak ako hovorím 99 percent problmov ktoré môžu na bmw vzniknúť tu už je vyriešených, u nových modelov asi nie, ale veď by sa to dalo urobiť tak že ak novo regnutý potrebuje poradiť napíše modovi alebo hocikomu dlhšie regnutému, nech mu takú tému založí a do tej už bude môcť prispievať aj sám

hessy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 18:00

to s tymi komentami za to sme minimalne dvaja mody ja a aj johnyfly :wink: ja som este navrhoval spravit to tak ako to maju na ceskom klube.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Pondelok, 29. Apríla 2013, 18:16

No lenže keď som o tom dal verejne hlasovať tak som z toho vyšiel ako chuj.......
bmw-pokec/navrh-na-sprehladnenie-novi-clenovia-postihnuti-t71971.html?hilit=obmedzenie

viem že je to trošku radikálnejšie riešenie, ale nič lepšie ma nenapadá, ja som proste typ človeka čo keď sú stanovené pravidlá tak ich málokedy poruší, samozrejme by sa musel navýšiť počet moderátorov aby pomohli novým členom a myslím že s príspevkami už ba taký problém nebol, je mi jasné že sa toto otvorené fórum zmení na riadené ale to obmedzenie by nebolo také veľké ak by bolo doplnené tou možnosťou čo som spomenul vyššie, proste prvých 10 (alebo koľkokoľvek) dní by bolo možné založiť tému len s potvrdením od moderátora a do nej už prispievať bez akýchkoľvek postihov, samozrejme nikam inam....

Na českom klube neviem ako to majú urobené

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Apríla 2013, 18:52

No som zvedavy, kedze Vomack nie je uz global mod, ze ako bude vyzerat napriklad taky bazar za chvilu. Treba si priznat, ze odliv userov co foru nieco dali, co nesu know how tu je. Proste takyto gigant sa nemoze ukocirovat sam a Slovaci su navyse taka hlupa mentalita, ze potrebuju nad sebou pevnejsiu ruku inak sa znicia, zozeru sami. btw. minule na zraze sa dvaja chalani bavili na temu cz bmwklub vs sk bmwklub a celkom ma to mrzelo, lebo sa to tazko pocuvalo kedze tu chodim rad. mozno na tom nieco bude.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Simpson
Kraj: Košický

Pondelok, 29. Apríla 2013, 18:59

a ked nie, aspon nam ukaze ako sa robia kliky :mrgreen:

fox1k
Auto: BMW

Pondelok, 29. Apríla 2013, 19:08

ROKI49 napísal:
... minule na zraze sa dvaja chalani bavili na temu cz bmwklub vs sk bmwklub a celkom ma to mrzelo, lebo sa to tazko pocuvalo kedze tu chodim rad. mozno na tom nieco bude.

máš pravdu, sledujem občas český bmwklub, a je tam trošku iná atmosféra, taká priateľskejšia :-#

hessy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 19:29

a hlavne ty ako normalny user mas pristup len do tem ako su 3er,5er... proste spojene s autami. Ostatne su len pre clenov klubu. Proste troska do vyselektovat :wink:
Ja som za aby clovek ktory sa prave regne nemohol hned mozne pridavat prispevky pripadne to dat ako v mod sekci navrhol johnyfly novy uzivatel moze prispievat zozaciatku len do niektorych sub for a az po 10tich prispevkoch moze prispievat aj inde a ked to budu kokociny vymazat, zabanovat hotovo vybavena vec.

najhlavnesia vec viac aktivnych modov GLOBALNYCH a hlavne aby mali normalny modi vacsie prava

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive

Pondelok, 29. Apríla 2013, 19:34

fox1k napísal:
máš pravdu, sledujem občas český bmwklub, a je tam trošku iná atmosféra, taká priateľskejšia :-#

hej vsetko je to len a len o ludoch natom sa zhodneme, ono problem je ze vela ludi sa pozera na bmwklub ako na 2 sekcie bmw pokec + bazar, ked ale pozrie clovek ine sekcie tak si myslim ze je to celkom v pohode, bazar ten riesim ten bude fungovat celkom inak, kedze sucasny system je nepostacujuci, a co sa tyka sekcie bmw pokec, tam treba ratat ze vzdy budu temy ktore nebudu 100% suvisiet s bmw, co sa tyka urazania druhych userov tak tie riesim, vzdy sa najde daky blbec ale ja by som to tak tragicky nevidel, v konkretnych sekciach e36,e46 atd... su zaujimave temy s relevatnymi odpovedami, neviem ale ja som asi v tomto iny a nikdy nebudem forum brat ako nieco co ma urazi a preto sem prestanem chodit, netaham do toho moc emocie, nechapem tomuto pristupu, kebyze sa mam nastvat pre nejake veci co vidim na internete tak by som sa s toho zblaznil asi, takisto ako moderatorovy fora denne riesim tak 10 sprav ze x.y povedal o mne toto a hento a tamto, dalej rozne prispevky ze podaju na mna trestne oznamenie lebo xy napisal xx a podobne kraviny na ktore musim reagovat, suhlasim bazar potrebuje prerobit a pracujem natom, proste zaviest tu absolutny poriadok by znamenalo absolutne riesenia ktore zasiahnu vsetkych a vzdy budu urcitym obmedzenim :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 29. Apríla 2013, 19:52

fox1k napísal:

Ani tam to neni ruzove.. ale to je mimo tuto temu...
Jack Daniels + Coca Cola :)

fox1k
Auto: BMW

Pondelok, 29. Apríla 2013, 20:57

presne tak o ľudoch :wink:
ako hovorím, je to len subjektívny názor, určite verím že ani tam to nie ako cez ružové okuliare.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných