... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk

Piatok, 29. Marca 2013, 13:54

Dogg88 napísal:

tiež by som bol za :thumbup:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Apríla 2013, 08:44

boha chcelo by to lepsie zabezpecenie registracie, vidno ze captcha od googla nestaci ci vlasnte ani captchu nemame len staticku brutalne tazku otazku :mrgreen: =D> ](*,)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 3. Apríla 2013, 12:55

TiTAN napísal:
vsetko vyriesi novy bazar ktory dufam ze cez sviatky uz nahodim :wink:

myslim ze sa to zatial nepodarilo, vsak?

ice.blade

Streda, 3. Apríla 2013, 13:55

a este by som poprosil o zvacsenie okna historia sprav v pmkach aspon trojnasobne vid priloha, nieje to iframe a moja oblubena opera ho nevie scrollovat

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive

Streda, 3. Apríla 2013, 23:57

ice.blade napísal:
a este by som poprosil o zvacsenie okna historia sprav v pmkach aspon trojnasobne vid priloha, nieje to iframe a moja oblubena opera ho nevie scrollovat

skus dvoma prstami nad tym scrollovat u mna na iphone to tak funguje, neviem sice ako android ale tipujem ze to bude to iste, zvacsil som to na 500px s povodnych 300px :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

ice.blade

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 06:10

ak by sa dalo este kusok bolo by to super koli vacsim citaciam, sak to nicomu nevadi a to scrollovanie v opere mini nefunguje ale napr v opere mobile ci boate ide a koli tomu sa musim prehadzovat z mini ako blb hore dole, zaujimave je ze na inych phpbb3 forach mi to historiu na mini rozroluje komplet a nedava ju do okna

teraz som si vsimol ze na niektorych phpbb3 forach je take tlacitko ktore stlacis tak ti to zobrazi komplet historiu bez scrollovania a tak isto na opere mini to zobrazuje pekne vsetko, bolo by mozne ho tam dorobit? [-o<

napr z E46 ceskeho klubu prosilver themes - odkaz na forum_fn.js kde je definovana funkcia viewableArea ktora je vypisana nizsie, co ty na to? ale asi to bude inak definovane v tomto layoute co na klube pouzivame...
<a href="#review" onclick="viewableArea(getElementById('topicreview'), true); var rev_text = getElementById('review').getElementsByTagName('a').item(0).firstChild; if (rev_text.data == 'Rozšířit náhled'){rev_text.data = 'Zmenšit náhled'; } else if (rev_text.data == 'Zmenšit náhled'){rev_text.data = 'Rozšířit náhled'};">Rozšířit náhled</a>

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 11:47

titan mohol by si dat tuto stranku hore ku tlacidlam kde su ETK, TIS, WDS?
viem ze tu niekde na klube v nejakej teme je ale kym ju clovek najde tak to trva, su to elektricke schemy aj na starsie auta...
hore sice tlacidlo WDS je ale nieje tam napr e36 :)
http://wedophones.com/BMWManualsLead.htm
dik
E36 compact 316i           (||||)(||||)

john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 4. Apríla 2013, 19:18

johnyfly1 napísal:
viem ze tu niekde na klube v nejakej teme je ale kym ju clovek najde tak to trva, su to elektricke schemy aj na starsie auta...
dik

Johnyfly1 ja som za :thumbup:
Vela clenov si chce nieco zapojit,alebo ma nejaky problem s elektrikou co by zvladli aj sami no bez elek.schemy to nejde a hlavne by to urychlilo hladanie :D
Snad nas Titan vypocuje [-o<

ice.blade

Streda, 24. Apríla 2013, 09:18

titan pls zmen politiku pridavania views na klube bo uz sa mi to tu vidi ako narodny sport klikat si to skriptami :D lepsie by to bolo keby mohlo pridat views len od regnuteho uzivatela a aj to len 1 views za minutu :thumbup:

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Štvrtok, 25. Apríla 2013, 18:25

ice.blade napísal:
titan pls zmen politiku pridavania views na klube bo uz sa mi to tu vidi ako narodny sport klikat si to skriptami :D lepsie by to bolo keby mohlo pridat views len od regnuteho uzivatela a aj to len 1 views za minutu :thumbup:

kde sa to deje daj daky link, ak mam pravdu povedat ani som si to nevsimol :D

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Štvrtok, 25. Apríla 2013, 18:26

johnyfly1 napísal:
dik

su tam aj tie modely a navody ktore su teraz v tom existujucom linku na WDS?

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Nedeľa, 28. Apríla 2013, 20:02

fu to netusim ci su tam vsetky co su aj na wds :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 15:22

tak volalo mi tak 5-6 ludi cez obed, tak som to tu "trosku" precistil, v podstate sa to da zhrnut do jednej vety "violent use brings violent plans" (c) metallica :) bol fail s mojej strany ze som vomacka nechal zajst tak daleko a nezrusil ho ako global moda uz skor, ja chapem ze su rozne tipy ludi, su ludia ktory maju pocit ze vsetko mozu kontrolovat a mat pod kontrolou a snazia sa tento pocit navodit roznymi obmedzeniami, BANmi atd..., potom je tu druha skupina ludi do ktorej sa radim aj ja a viem ze otvorene forum a internet nie je mozne kontrolovat (a to je na nom super, ta sloboda a anonymita do urcitej miery), preto viem ze vyhrazat sa ludom BANmi a roznymi nezmyselnymi obmedzeniami v prostredi internetu nema zmysel a prinesie to akurat ako som hore napisal este vacsie problemy, takze je lepsie mat user friendly pristup. To ze je bmwklub otvorenym verejnym forom je vdaka tomu ze nechcem aby bolo uzavrete a chcem aby bolo pristupne pre kazdeho. Co znamena ze nieje mozne to tu drzat v 100% stave a kontrolovat kazdu temu a kazdeho uzivatela a zvolit diktatorsky rezim a pouzivat vo velkom BANy a mazanie userov, lebo sa ti useri vratia ako bumerang. Viem ale ze pri mnozstve ludi kolko sem chodi to tu nefunguje az tak zle, a su tu aj velmi inteligentny useri ktory vedia pomoct ostatnym a o tom to cele je, presne o tychto useroch, dementi sa najdu vsade s tym netreba nijako bojovat ale skor to akceptovat a prijat (nevravim ze netreba forum cistit a mazat nezmyselne prispevky a kde tu aj udelit BAN) ale ist cestou diktatury, mazania a zakazovania, tudy cesta nevede to po 7dmich rokoch spravovania tohto fora uz viem ;)

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 29. Apríla 2013, 15:59

Titan ale vies ze toto nevyriesi ten celkovy problem co tu uz dlchsiu dobu je..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Dogg88
Auto: n/a

Pondelok, 29. Apríla 2013, 16:00

Tak tak...TiTan ma v niecom pravdu ale NAJVACSI problem ktory je na tomto fore je extremne maly pocet aktivnych moderatorov...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 201 neregistrovaných