... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:no mne to na opere funguje v poho. len už sa neviem automaticky prihlásiť hned na hlavnej stránke, musím ísť na to tlačítko prihlásiť.
jaj patres, čo si to vybavil?![]()
![]()
![]()
TiTAN napísal:akoze nefunguje autoprihlasenie?
Mimo napísal:
no u mňa to je takto: otvorím http://www.bmwklub.sk , načíta sa stránka, ale ikonka klúča (autologin) sa nedá stlačiť, ani CTRL+ENTER. ked prejdem na to "prihlásiť" tak klúčik stále nič, ale CTRL+enter už funguje.
pre tých čo vyťukávajú meno heslo ručne je to asi lepšie, nemusia rollovať až dolu alebo sa preklikávať cez prihlásenie.
Mimo napísal:vola sa to WAND, je to nejaky autologin vlastne...je tam zapamätané meno a heslo..
ice.blade napísal:sak to je logicke mimo ze to tak fungujeproste ak sa chces prihlasit musis prejst misou na prihlasenie ako vsetci smrtelnici a tam ti to zapamatane meno heslo da v pohode... ale tak chapem je to menej komfortnejsie, sak titan to menu necha aj dole aj hore nie?
TiTAN napísal:no skusal som to v chrome, ff, ie, opera, safari, mobilne safari a vsade to vyzera a funguje ok, hmm speedy ako sa prejavuje to ze sa neda kliknut na to tlacitko, je zablokovane? ci ako?
MT-SPEEDY napísal:Tomas, vyzera to sice pekne, viem zadat login aj heslo, ale neda sa mi kliknut na PRIHLASIT...