... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MT-SPEEDY napísal:
Uz to ide ako maAsi som to skusal este rozospaty
:D:D
TiTAN napísal:ok esteze taklebo ja som to robil dlllho do noci tak uz som sa zlakol ze som bol rozospaty ja
MT-SPEEDY napísal:Asi som este stale prispaty, ale mam pocit, ze mi to opat haprujeTak ale zase to by som nebol ja, keby mi nieco fungovalo na prvykrat spravne, ze?
:D:D
TiTAN napísal:njn je to sice uz stare ale skus CTRL + F5 popripade vymazat historiu
patres napísal:Myslim ze by mal byt ovela prisnejsie kontrolovany Predaj Aut a pridavanie tychto ponuk/inzeratov.
Bud nieco take, ze inzerat by pred uverejnenim najskor musel odsuhlasit moderator, ak bude nejaky problem, napise do PM zadavatelovi co opravit.
Pripadne ze moderator bude kontrolovat denne vsetky nove pridane inzeraty a pokial nebudu presne splnat poziadavky v pravidlach bude zmazany do napr. 2dni. Nieco ako na CZ klube. Kde ked zadam zly inzerat tak moderator napise , uprav si inzerat podla pravidiel, inak bude zmazany.
Pretoze to co sa objavuje v tejto sekcii uz nema obdobu. Myslim ze to tu dost ludom znechuti prezeranie. Ako jasne ved ked sa mi nepaci tak nech tam nechodim ale povedzme si uprimne, chcelo by to trochu skulturnit.
MT-SPEEDY napísal:Chlapci, môže byť takto?
predaj-auta-bmw/pravidla-spravania-sa-v-predaji-auta-bmw-t50810.html
matyson napísal:Ja som za,no a keď už bolo spomenuté spoplatnenie tak tiež to neni zlí nápad.Som za členské.
3xban a členské strácaš,znova treba uhradiť pre návrat.
Tvrdé rešpektovanie stop OT ak si to zakladateľ tém praje.