... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:a este by bolo treba pri kliknuti na na "nova tema" v predaji aut hodit medziokno v ktorom by bolo treba odfajknut s porozumenim kazdy bod pravidiel prdaja samostatne ako ma inzerat vyzerat
ice.blade napísal:alebo spravit jednoduchy odosielaci formular kde by boli okienka podla speedyho sablony a pokial sa nejaka vynecha hodi chybu ze to neni vypisane, debiluvzdorny system
TiTAN napísal:zase to musi byt tak spravene ze to bude dobrovolne, lebo nie kazdy tam poctivo vypise vybavu ale jj som za, len to musim dako pekne zaintegrovat do phpbb :)
MT-SPEEDY napísal:Tak pracuj, pracuj, nech mozem zacat rozdavat bananiky
johnyfly1 napísal:to co su tu za podskrtnute slova s reklamou? ja to tak nenavidim
MT-SPEEDY napísal:Tomáš, čo sa dialo včera večer okolo 20:00? Bol hlásený nejaký výpadok?
Vladdo01 napísal:taky mini navrh by som mal, viem ze to bude asi pracne na zaciatok, alebo to neupratovat...
ale v sekci predaj nahradnych dielov, ked nieco hladam konkretne na svoje auto musim dlho a pracne luskat strany a citat inzerat po inzerate (myslim nadpis) a hladan nieco niekde na xtej strane.
moj navrh by bol rozdelit ND aspon na sekcie: 1er. 3er, 5er atd... ked potrebujem nieco na bmw 3er idem priamo do sekcie a hladam vseky ND na 3er
a keby sa moc chcelo, rozdelit to este aj po modeloch![]()
a kto by siel zadat inzerat s predajom nejakho ND tak by to inzeroval priamo tam ku ktoremu modelu to patri![]()
vieme co mam namysli ze?
toto je len taky navrh... inak je bmw forum najlepsie forum ake som kedy navstevoval