... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
maiki napísal:zapnut v BA sneh !!!!
btw, preco su velky smajlici??? prve dva riadky mam velkych
minco napísal:Zdravím, mal by som taký návrh, keby bola na klube sekcia so zľavovými kupónmi, ktoré sa týkajú BMWklubu
TiTAN napísal:tie smajle ctrl+f5 to spravi
TiTAN napísal:hmm to neni problem staci vytvorit temu niekde v pokeci a dame ju navrch a mozu sa tam tie kupony davat aj ked neviem presne co mas na mysli
mexican napísal:Pre admina. Dalo by sa zrušiť to sneženie na stránke alebo aspoň nastaviť to tka, aby sa nezobrazilo užívateľom, ktorí si čitajú fórum cez iPad? Ono čítanie ešte ako tak ide, ale keď niečo píšem tak je iPad ako čerstvo vytiahnutý z chladničky
ice.blade napísal:kazdy by mal mat (podla pravidiel) napisane v nazve temy ake auto ma... ak hladas E46 proste si to naklikas v Hľadať
tu mas napr len E46 v teme aut ale to by sa niekomu muselo chciet hladat ze?
skor by som bol za to aby v kazdej podskupine fora bolo okienko pre rychle hladanie len pre danu podskupinu... napr idem do podskupiny BMW 3 - E46 otvori sa mi stranka kde by som medzi tlacitko (nová téma) a link Obsah fóra » Rady a návody » BMW 3 - E46 dal search okno (ako je v hornej liste ale len pre tuto podskupinu) + zaskrkavacie policko Zobraziť výsledky ako témy nech sa lahsie vyhladava
Vlad napísal:navrhujem vyptnut letny cas kedze je to posunute o hodinu