... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mys_iak napísal:zbytocnost... skor like/unlike ku danemu odkazu v temepekne by to vypichlo dobru myslienku a vyraz...
popripade by sa mohli tak spocitavat aj v profile jedinca.
ice.blade napísal:preco robit z bmwklubu nieco co nesuvisi z bmw? Ak chces predavat elektroniku alebo oblecenie mas vela inych portalov
Demkowicz napísal:
sekciu s nazvom "zľavový portál" alebo obdobu Aukra tu spravit nahodou nechcete ?
Mi_t_is napísal:dobré by bolo.. mať pod avatarom.. napr pod počtom príspevkov..celková doba prihlásenia /čítania fóra.. niekto má menej príspevkov ale je tu častejšie ako niekto kto ma tisíce, tiež by to bola fajn funkcia :)
laado napísal:pridat novu sekciu do bazaru OT predaj vsetkeho mozneho aj nemozneho aj mimo BMW
laado napísal:
odovodnenie: funguje to aj na bmwklub.cz, bmw je znacka ktora nas spaja, ale to neznamena ze si nemozme pomahat aj v inych veciach, napr. videl som tu inzerat ponuky prace, predaj pc, atd... predsa ked tu nejaky klubak nieco predava a zrovna to niekto z nas potrebuje, kupi to tu, ako od niekoho cudzeho
ice.blade napísal:predstav si ze ides kupit poloos na svoj bimer a najdes tu inzeraty predam nafukovaci cln, kolieskove korcule, kabaty z ciny... prelezes 1000 inzeratov a nenajdes ani jeden kde by bol diel na bmw... toto checs?
ice.blade napísal:
zato ze to tak inde funguje to musi byt vsade? riesia sa tu temy ako napr. aku zrkadlovku odporucate, ake hry je dobre hrat aby ste si "osvojili" techniku jazdy atd, malinko to s bmw suvisi ale aj na fotenie aj na hranie hier su specializovane ine fora a prave preto ludia chodia na tie fora aby sa dozvedeli len na co je to forum urcene... predstav si ze ides kupit poloos na svoj bimer a najdes tu inzeraty predam nafukovaci cln, kolieskove korcule, kabaty z ciny... prelezes 1000 inzeratov a nenajdes ani jeden kde by bol diel na bmw... toto checs? poradim ti, ak nieco predavas co s bmw nesuvisi, kludne si to napis do podpisu, zarucene to uvidi dost klubakov (ked budu mat zaujem napisu ti PM) a je to lepsie ako vytvarat nezmyselnu temu...
bmwklub nieje a dufam ze ani nikdy nebude ako bazos, tomas sa nenecha zlomit
TiTAN napísal:nahodena vianocna vyzdobakomu sa nebude pozdavat ten sneh moze si ho kludne vypnut uplne dole na stranke je moznost :) vypnut / zapnut sneh