... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MT-SPEEDY napísal:Chlapci, môže byť takto?
predaj-auta-bmw/pravidla-spravania-sa-v-predaji-auta-bmw-t50810.html
mys_iak napísal:super mne sa tento vzor paci... a ak to nedodrzi? a neda si povedat mozme sa potom v tom topicu vyblaznit ako naposlady ?
MT-SPEEDY napísal:Chlapci, môže byť takto?
predaj-auta-bmw/pravidla-spravania-sa-v-predaji-auta-bmw-t50810.html
patres napísal::thumbup: Mozno este poprosit Titana alebo ak by si to vedel aj ty aby "Pravidlá správania sa v Predaji - Autá BMW" boli viditelne v nejakej farbe napr. ako ma admin (krvavo cervena) aby hned uputala a padla do oci.
maiki napísal:mozno by som doplnil nieco ako STOP OT, lebo aj ked je pravda ze niekedy su ceny uplne inde a tie auto povedzme nevyzeraju najlepsie, tak ti ludia co to predavaju vedia svoje, a ze to nepredaju, je ich problem... kedze sa tie pravidla volaju "pravidla-spravania-sa-v-predaji-auta-bmw" , aspon ja som to pochopil tak ze podla tychto pravidiel by sa mali spravat aj "kupujuci"
ci?
franzkiller napísal:je tam chyba "môže byť bez predchádzajúceho zmazania zmazaný" :)
mys_iak napísal:super mne sa tento vzor paci... a ak to nedodrzi? a neda si povedat mozme sa potom v tom topicu vyblaznit ako naposlady ?
Kraken napísal:Nebolo by lepšie nedať do toho vzoru ten výpis výbavy? Laik ani nevie čo to je a potom to vyzerá tak zložito. Málokto dáva do inzerátu výpis výbavy.
MT-SPEEDY napísal:Mozete blbnut, kym sa k tomu nedostane moderator a nezmaze to
mys_iak napísal:
OK tak my budeme striehnut ako supyna tieto zbludene ovecky
MT-SPEEDY napísal:Nik nepovedal, že to musí vyzerať presne takto, že to MUSÍ byť výpis výbavy od importéraBude sa tolerovať, keď tam bude mať vypísané, že to má napríklad xenóny, kožu, vyhrievané sedačky, M-paket. To, že v inzeráte nebude výpis výbavy, nebude dôvod na zamknutie. Je to vždy na predávajúcom, akú formu zvolí... Kľudne tam tú výbavu písať nemusí, ja nikoho k tomu nútiť nebudem
maiki napísal:sak ale tam ide o tu formu nie? aby to malo tie body, ze auto farba vybava cena a bla bla, co tam uz predajca popise je jeho vec.. ci?
MT-SPEEDY napísal:Presne tak...
TiTAN napísal:skusim to spravit tak aby ked sa prida novy prispevok v bazari tak aby ta prazdna sablona tam uz bola predvyplnena