... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk

Štvrtok, 21. Júla 2011, 19:52

no delenie bazaru este urcite nie, netvrdim ze raz nato bude vhodna doba ale momentalne je to zbytocne si myslim jj suhlasim ze sa budu lahsie hladat veci, ale zase kolko ludi netrafi spravnu sekciu ked uz teraz su niektory experti schopny do predam dat kupim a pod., skor sa pohravam s myslienkou prerobit bazar tak aby nebol ako forum ale proste spravit jednoduchy vlastny system na inzeraty ktory by bol viac blbuvzdorny :) tam by mohlo byt roletove tlacitko na vyber modelu a potom by sa dalo velmi jednoducho hladat ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Štvrtok, 21. Júla 2011, 19:54

ice.blade napísal:

a co napr ked jedna suciastka je pre 3 modely? viac ako polovica suciastok sa tak da pouzit ;) predaj je robeny dobre... ked delit tak na exterier, interier, mechanicke casti, karosarske, elektronicke... ale bolo by to dost chaoticke ked by niekto nieco predaval daval by to bud blbo alebo vsade :D toto neni dobry napad ](*,) ](*,) [-X

titan nezmensis to vimeo embedovane video na cca velkost youtube? neda sa to? je to az moc velke :)

a este rozmyslam ktore WDS je lepsie :) ci to co mame uz na stranke - http://www.bmw-planet.com/diagrams/
alebo zo stranky z ktorej mame TIS, ma tam tiez WDS take lahsie klikacie - http://wds.spaghetticoder.org/

jj zmensenie dobry napad, standardy musia byt :D a to wds co ja viem aj to co je teraz je klikacie ked kliknes na jazyk(to je tiez + lebo dakto vie po nemecky dakto po anglicky) tak si vyberas rovno model auta akurat su ine obrazky :D neviem ktore s tych dvoch je ale novsie(aktualnejsie) to by pomohlo sa rozhodnut :D

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 21. Júla 2011, 20:53

mys_iak napísal:
podla mna je to zbytocne... tak maximalne rozdelit na prislusenstvo, motorove casti, karoseria atd...

takto by to bola hovadina, ved v kopec inzeratoch sa predava viacero suciastok z jedneho auta, tak by to museli rozdelovat do sekcii a bolo by viac tem

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 21. Júla 2011, 21:05

TiTAN napísal:
no delenie bazaru este urcite nie, netvrdim ze raz nato bude vhodna doba ale momentalne je to zbytocne si myslim jj suhlasim ze sa budu lahsie hladat veci, ale zase kolko ludi netrafi spravnu sekciu ked uz teraz su niektory experti schopny do predam dat kupim a pod., skor sa pohravam s myslienkou prerobit bazar tak aby nebol ako forum ale proste spravit jednoduchy vlastny system na inzeraty ktory by bol viac blbuvzdorny :) tam by mohlo byt roletove tlacitko na vyber modelu a potom by sa dalo velmi jednoducho hladat ;)

Noooo, to by sa mi pozdávalo, aspoň by sa to neplietlo medzi témy. Proste nejako to zapracovať do fóra a dať tomu taký podobný vzhľad. Hmmm, noooo mohol by si niečo také skúsiť keby si sa niekedy trocha nudil a tak 8-[

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 12. Augusta 2011, 18:54

Tak ma teraz napadlo. Mozno by nezaskodilo aby boli kolonky na prihlasovanie sa (login) nie len ked kliknem na "prihlasit sa" ale hned aj na Titulke http://www.bmwklub.sk/

:-k \:D/ ci? 8-[
Naposledy upravil/-a patres v Piatok, 12. Augusta 2011, 19:01, upravené celkom 1 krát.

Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 12. Augusta 2011, 18:56

patres, ved ked si odhlásený tak titulke to je. úplne dolu :)

patres
Auto: qupé

Piatok, 12. Augusta 2011, 19:08

Tak menim svoju vypoved :lol: :lol: co tak to prihlasenie dat namiesto dole hore? :-$ :lol:

ice.blade

Piatok, 12. Augusta 2011, 19:11

ja by som bol za odstranenie medziokien napr: "Úspešne ste sa odhlásili." "Úspešne ste sa prihlásili." "Vaša správa bola úspešne odstránená" "Váš príspevok bol úspešne odoslaný" a podobne hlasky... dalej by som bol za prerobenie (dorobenie skriptu) ak sa stlaci tlacitko na zmazanie prispevku (X) nech to napise "Ste si istý, že chcete vymazať tento príspevok?" ako javascript confirm yes/no a po kliknuti zmaze... urychlilo by to browsovanie po fore a znizilo pocet requestov nie?

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Piatok, 12. Augusta 2011, 19:23

A uz by sa konecne mohli davat foto vo velkom ne po jednem drbat otravne strasne...Sa my sem ani nechce davat foto ked mam vela.. ](*,)
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Piatok, 12. Augusta 2011, 23:34

dracik.bmw napísal:
A uz by sa konecne mohli davat foto vo velkom ne po jednem drbat otravne strasne...Sa my sem ani nechce davat foto ked mam vela.. ](*,)

na tomto sa aktualne pracuje :D

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Piatok, 12. Augusta 2011, 23:35

ice.blade napísal:
ja by som bol za odstranenie medziokien napr: "Úspešne ste sa odhlásili." "Úspešne ste sa prihlásili." "Vaša správa bola úspešne odstránená" "Váš príspevok bol úspešne odoslaný" a podobne hlasky... dalej by som bol za prerobenie (dorobenie skriptu) ak sa stlaci tlacitko na zmazanie prispevku (X) nech to napise "Ste si istý, že chcete vymazať tento príspevok?" ako javascript confirm yes/no a po kliknuti zmaze... urychlilo by to browsovanie po fore a znizilo pocet requestov nie?

jj to chcem tiez riesit tiez nemam rad tie "medzistranky" :)

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 02:25

patres napísal:
Tak ma teraz napadlo. Mozno by nezaskodilo aby boli kolonky na prihlasovanie sa (login) nie len ked kliknem na "prihlasit sa" ale hned aj na Titulke http://www.bmwklub.sk/

:-k \:D/ ci? 8-[

ok hotovo :D teraz staci prejst myskou na prihlasit a vysunie sa boxik cez ktory sa da priamo prihlasit :wink:

pelo
Auto: e39 520i saloon

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 03:39

Urcite to malo vyzerat takto? :?
Nejako divne sa to zobrazuje, akoby na menu nebol aplikovany css :-k
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 07:17

TiTAN napísal:
ok hotovo :D teraz staci prejst myskou na prihlasit a vysunie sa boxik cez ktory sa da priamo prihlasit :wink:

Tomas, vyzera to sice pekne, viem zadat login aj heslo, ale neda sa mi kliknut na PRIHLASIT...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných