... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:ja mam otazku, chcel by som si dat tento link search.php?author=ice.blade&sf=firstpost&sr=topics&fid[]=6 do podpisu a aj inde ale kedze je tam premenna fid[] tak mam s tym problem... nedalo by sa to nejako prekamuflovat aby tam neboli hranate zatvorky? :) bez fid[] to netriedi subfora co je skoda
TiTAN napísal:jednoducha pomoc :) prepis to do url friendly tvaru :) search.php?author=ice.blade&sf=firstpost&sr=topics&fid%5B%5D=6
ice.blade napísal:diky, na toto som uplne zabudol
Drac1k napísal:dakujem,za zprehladnenie 3er v sekcii "Rady a návody"
dracik.bmw napísal:A nebolo by zle spravyt aj nieco z nahravanim fotiek bo po jednom je to dost otravne pridavanie..
SmartBastard napísal:Celkom by som bol happy keby si mohol pridat embedovanie vimeo videi
TiTAN napísal:pridanezaroven odobrate ceknito.sk kedze uz skoncili
Kraken napísal:Nebolo by dobré rozdeliť sekciu predám ND podľa modelov? ale nie tak ako je rozdelené technické okienko, ale že by sa kliklo na predaj ND, potom by sa vybral model a tam by boli témy. Pretože každý zháňa predsa súčiastky na konkrétny model napr e36 atď tak je mi zbytočné prehrabávať sa v tom a hľadať medzi kopec súčiastkami na e39, e46, e34, e30
Kraken napísal:jasné že mi došlo že sú aj súčiastky pre viaceré modely, ale to sú vpodstate len súčiastky ktoré sa týkajú motora, tak by sa napríklad dali do tej sekcie z ktorého auta bola tá súčiastka vymontovaná, kebyže napr zháňam niečo na motor M50 tak pozriem sekciu e36 a e34, keby niečo na M52 tak sekciu e36 a e39, keby na M40 tak pozriem sekciu E30, E36, E34