erik ja uz tuto debatu fakt koncim nema to ani vyznam ked ta opakovane 2 krat upozornujem ze si ani NECITAL tu moju zostavu. Posledny krat sa vyjadrim k tomu a konec ja uz som tu napisal milion faktov a vy ziadne len same otazky a ziadne nomralne vysvetlenie . Zrejme na moje fakty nie su argumenty.
Mam tam uvedene 16gb ram nie 8 (hovorim ani nevies na co reagujes tak to nema fakt vyznam) a aj keby som tam mal 8GB aj tie su este postacujuce a nie limitujuce
no a co ze cpu momentalne dokaze krmit hry aj bez taktovania? cpu sa nevyuziva len na hry , ked o rok dojdu narocnejsie hry aspon mi ich ten cpu potiahne , ako ze co tym teraz chces povedat ze ked je tam vykonny cpu mam tam dat menej vykonny? ci nechapem pointu ,ja skladam za co najrozumnejsie peniaze maximalne vykonny pc a za ten procesor sa veru oplati priplatit , narozdiel od teba mam o nom aj co to uz nastudovane.
hravam vecsinou FPS , a tvrdit ze je na to IPS absolutne nepouzitelne je taka ista nicim nepodlozena hlupost ako ostatne co si tvrdil.Nikde som nenapisal ze je IPS vyslovene pre extremistov na FPS , napisal som ze vdaka podaniu farieb uprednostnujem IPS a hrat sa na tom da vyborne, a ak tvoje oci registruju 6ms odozvu to si ini manik potom. A ze neexistuje herny IPS monitor? zatial vsetko co si napisal je uplna hlupost , tento eizo by si vela hracov velmi radi dopriali ako herny monitor za svoje TNko..
http://www.alza.sk/24-eizo-ev2436wfs-bk ... 366139.htmtaktovanie je ohladne toho ze cim viac toho vykonu stej masiny dostanem tym viac bude ten pc vykonovo aktualny a vydrzi nejaky ten rok , ja neviem ci tento zakladny fakt nechapes alebo ho nechces pochopit , a nato aby si aj mal nejake to uspesne taktovanie musis aj najst kompromis medzi rozumnou cenou a komponentami ktore ti to umoznia. Viac uz ktomuto nemam co pisat