... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heroe napísal:Chalani otázka do plena..... Mám doma k DSL Magiu wifi router ADB VV3121 (alebo tak nejak....), nie som pri ňom momentálne, dôležité ale je že je na ňom USB port a podporuje zdielanie tlačiarne, pripojenej cez to USB, za boha ale neviem nájsť na nete príručku ako to mám pripojiť alebo nastaviť...... Vôbec s tým nemám skúsenosti.
Odoslané z 8 ročného notasu ASUS 1,6GHz celeron M, 1 GB ramky, X200m, cez O2 data neobmedzene za 6 euri![]()
![]()
![]()
slevin napísal:Mpower nechcem ta urazit a nechcem sa ta ani nejako dotknut ale myslim si ze si strasny chvalenkar. V kuse pises o peniazoch ze kolko co stalo ze prave fotis auto s iphone5s ze ides kupovat mix a podobne kraviny. Je to super ze na to mas ale naco o tom pises? Myslim ze chalanom to asi viac vadi ako ta tvoja vyladenena zostava a preto ta vela ludi nemusi a navaza sa do teba a do barcoho co napises.
Na tento prispevok ak nemusis, vobec nereaguj, nevypisuj litanie lebo nemam zaujem o tomto si s tebou pisat.
Mier.
Cau.
//MPower napísal:slevin neviem co si cakal ale ked tu o mne napises takuto ..ehm.. tak ti musi byt jasne reakcie, vela ludi co ma pozna by ti uz vedelo rozpravat kolko krat a cim som im pomohol a aky v skutocnosti som, ale to je od vedla...neviem cim sa tu vychvalujem , ten pc ani nevlastnim!!! len som ho tu dal keby chcel niekto stavat nieco podobne, vycitat stoho ze sa chvalim je maximalne ubohe , alebo zamerne utocit na niekoho (aj ked pise pravdu) len preto ze ma dojem ze som strasny chvalenkar je ubehe este viac, co sa tyka toho mixu ties vytrhujes vety s kontextu (zamerne) a uboho ich stavas voci mne! a to som sa tu zmienil len jeden krat v zivote o tom! ze si nemozem dovolit to co by som chcel, a hned ako ty dokazes vsetko prekrutit, stym iphone to bolo v mojom sukromnom pribehu (nik ti ho nekaze citat) a peknu picu zme si stoho robili ,a pisal som to len preto aby ludia videli ze ako to foti (za sera dost na kkt) , mna osobne tiez vela krat uz zaujimalo cim si tu ludia vyfotili auto aby som mal taky vseobecny prehlad co co ako foti , nikdy som sa tu nicim zamerne nechvalil ale ty cloveka dokazes posudit s 3 slovcele s tohto tvojho vykonstuovania mi pride ze si zavistlivy ako kazdy bezny slovak , a zavidis ludom aj to co nemaju.. to len na margo co si ja zase myslim o tebe. Vela stastia snad som ta neurazil . ak ano vopred sa ti ospravedlnujem.
//MPower napísal:Ja som ties len napisal co si myslim o tom co mi slevin naznacil (hlavne pre tych viac ludi co si to myslia o mne) a co zasa mne stoho vyslo, nemam ho vobec za zle , ani nie som urazeny , je to jeho nazor ..