... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Pežot

Re: IT Poradňa PC Error

Streda, 5. Februára 2014, 08:20

S novou to uz islo, lebo som kupoval wifi :D cize do nej mi ide kabel elektricky, vsetko ostatne si riesim cez siet, resp. tlaciarensky server, resp. appku cez mobil. ;)

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Streda, 5. Februára 2014, 12:37

heroe napísal:
Chalani otázka do plena..... Mám doma k DSL Magiu wifi router ADB VV3121 (alebo tak nejak....), nie som pri ňom momentálne, dôležité ale je že je na ňom USB port a podporuje zdielanie tlačiarne, pripojenej cez to USB, za boha ale neviem nájsť na nete príručku ako to mám pripojiť alebo nastaviť...... Vôbec s tým nemám skúsenosti.

Odoslané z 8 ročného notasu ASUS 1,6GHz celeron M, 1 GB ramky, X200m, cez O2 data neobmedzene za 6 euri :shock: :lol: :lol: :lol:

pošli mi do PM na teba nejaké ID, nastavia ti to chalani na diľaku, nie je to také jednoduché :wink:

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 6. Februára 2014, 13:01

tu mate nejake zaujimave zostavy :mrgreen:
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Februára 2014, 16:19

slevin napísal:
Mpower nechcem ta urazit a nechcem sa ta ani nejako dotknut ale myslim si ze si strasny chvalenkar. V kuse pises o peniazoch ze kolko co stalo ze prave fotis auto s iphone5s ze ides kupovat mix a podobne kraviny. Je to super ze na to mas ale naco o tom pises? Myslim ze chalanom to asi viac vadi ako ta tvoja vyladenena zostava a preto ta vela ludi nemusi a navaza sa do teba a do barcoho co napises.
Na tento prispevok ak nemusis, vobec nereaguj, nevypisuj litanie lebo nemam zaujem o tomto si s tebou pisat.
Mier.
Cau.

slevin neviem co si cakal ale ked tu o mne napises takuto ..ehm.. tak ti musi byt jasne reakcie, vela ludi co ma pozna by ti uz vedelo rozpravat kolko krat a cim som im pomohol a aky v skutocnosti som, ale to je od vedla...neviem cim sa tu vychvalujem , ten pc ani nevlastnim!!! len som ho tu dal keby chcel niekto stavat nieco podobne, vycitat stoho ze sa chvalim je maximalne ubohe , alebo zamerne utocit na niekoho (aj ked pise pravdu) len preto ze ma dojem ze som strasny chvalenkar je ubehe este viac, co sa tyka toho mixu ties vytrhujes vety s kontextu (zamerne) a uboho ich stavas voci mne! a to som sa tu zmienil len jeden krat v zivote o tom! ze si nemozem dovolit to co by som chcel, a hned ako ty dokazes vsetko prekrutit, stym iphone to bolo v mojom sukromnom pribehu (nik ti ho nekaze citat) a peknu picu zme si stoho robili ,a pisal som to len preto aby ludia videli ze ako to foti (za sera dost na kkt) , mna osobne tiez vela krat uz zaujimalo cim si tu ludia vyfotili auto aby som mal taky vseobecny prehlad co co ako foti , nikdy som sa tu nicim zamerne nechvalil ale ty cloveka dokazes posudit s 3 slov =D> cele s tohto tvojho vykonstuovania mi pride ze si zavistlivy ako kazdy bezny slovak , a zavidis ludom aj to co nemaju.. to len na margo co si ja zase myslim o tebe. Vela stastia snad som ta neurazil . ak ano vopred sa ti ospravedlnujem.

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 6. Februára 2014, 18:39

//MPower napísal:
slevin neviem co si cakal ale ked tu o mne napises takuto ..ehm.. tak ti musi byt jasne reakcie, vela ludi co ma pozna by ti uz vedelo rozpravat kolko krat a cim som im pomohol a aky v skutocnosti som, ale to je od vedla...neviem cim sa tu vychvalujem , ten pc ani nevlastnim!!! len som ho tu dal keby chcel niekto stavat nieco podobne, vycitat stoho ze sa chvalim je maximalne ubohe , alebo zamerne utocit na niekoho (aj ked pise pravdu) len preto ze ma dojem ze som strasny chvalenkar je ubehe este viac, co sa tyka toho mixu ties vytrhujes vety s kontextu (zamerne) a uboho ich stavas voci mne! a to som sa tu zmienil len jeden krat v zivote o tom! ze si nemozem dovolit to co by som chcel, a hned ako ty dokazes vsetko prekrutit, stym iphone to bolo v mojom sukromnom pribehu (nik ti ho nekaze citat) a peknu picu zme si stoho robili ,a pisal som to len preto aby ludia videli ze ako to foti (za sera dost na kkt) , mna osobne tiez vela krat uz zaujimalo cim si tu ludia vyfotili auto aby som mal taky vseobecny prehlad co co ako foti , nikdy som sa tu nicim zamerne nechvalil ale ty cloveka dokazes posudit s 3 slov =D> cele s tohto tvojho vykonstuovania mi pride ze si zavistlivy ako kazdy bezny slovak , a zavidis ludom aj to co nemaju.. to len na margo co si ja zase myslim o tebe. Vela stastia snad som ta neurazil . ak ano vopred sa ti ospravedlnujem.

tak si trochu mimo, no nevadi. Ak ten slevinov prispevok beres ako utok, tak si nejaky citlivy, podla mna ti ho napisal dost normalne a nie nejak ofenzivne. Co som pocul, tak skor len napisal, co si tu mysli viac ludi :wink:
inak slevin je urcite ten typ, co mega zavidi vsetkym, uplne tu zavist potrebuje :lol: :lol: :lol: :lol:

Na tento prispevok ak nemusis, vobec nereaguj, nevypisuj litanie lebo nemam zaujem o tomto si s tebou pisat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 6. Februára 2014, 19:08

Ja som ties len napisal co si myslim o tom co mi slevin naznacil (hlavne pre tych viac ludi co si to myslia o mne) a co zasa mne stoho vyslo, nemam ho vobec za zle , ani nie som urazeny , je to jeho nazor ..

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 6. Februára 2014, 19:11

//MPower napísal:
Ja som ties len napisal co si myslim o tom co mi slevin naznacil (hlavne pre tych viac ludi co si to myslia o mne) a co zasa mne stoho vyslo, nemam ho vobec za zle , ani nie som urazeny , je to jeho nazor ..

:wink: :thumbup: :thumbup:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6

Sobota, 1. Marca 2014, 10:39

namiesto windowsu ktory si stiahnes na nete si kup radsej lepsi procak nejaku i5

Pežot

Sobota, 1. Marca 2014, 10:40

Niečo konštruktívnejšie? :mrgreen:

Mám svoj dôvod, prečo budem Win kupovať. A ten mi nikto nezmení. Ďakujem.

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 1. Marca 2014, 10:43

presne, keď už nič iné, tak aspoň základ teda OS, nech je legálny :wink:

Pežot

Sobota, 1. Marca 2014, 10:47

OS a antivír si držím legálne, zbytok je šedé :mrgreen:

Nechcem do kompu dať priveľa peňazí a toto ma napadlo ako celkom schopné a schodné riešenie. Ide mi o to, že potrebujem väčšiu ramku a pokiaľ by sa dalo. Chcel by som sa zbaviť starej dosky a na to mi treba aj nový procesor. Ešte doladím chladič k nemu a mal by som mať na chvíľu vystarané.

Pežot

Sobota, 1. Marca 2014, 10:49

Prípadne by som to ešte doplnil touto kartou:
http://www.alza.sk/gigabyte-n75toc-2gi-d529457.htm

jkk
Auto: E91 330xd

Sobota, 1. Marca 2014, 10:57

si hlboko presvedceny nad tym debilnym winom 8? preco HP zacalo predavat opat notasy s winom 7? 8 je fail ktory skonci tak isto ako vista...microsoft sa uz vyjadril ze dalsi win (ak sa nemylim uz tento rok) bude zase na baze win7 takze podla mna su to vyhodene peniaze za nieco co za rok nebude mat poriadnu podporu a vyvoj....

ak nechces investovat do lepsieho procaku tak i3 3250 je velmi slusna volba :thumbup: (ja som si priplatil nejakych 50 eur a isiel do i5 a lutujem ze som nesiel do i7 - praca s videami...)

v doske mi chyba viac SATA III pripojeni ale tak tebe asi staci...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Pežot

Sobota, 1. Marca 2014, 11:05

jkk ja mám Win 8 už rok a niečo a nemôžem krivého slova povedať. Stabilný systém, možno stabilnejší ako Win7 a funguje mi všetko, čo má. Bezproblémov. Ovládanie mi vyhovuje.

A čo sa týka podpory a vývoja... čo ja viem, nezachytil som nič, kedy by som niečo potreboval. Buď to všetko aktualizuje Win na pozadí alebo neviem. XP si pýtalo stále aktualizácie. V 8 som sa s tým nestretol zatiaľ.

Málo SATA? Prečo?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných