... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: IT Poradňa PC Error

Utorok, 4. Februára 2014, 14:53

voMacK napísal:
a presne to som vravel...maximalizovat pomer cena/vykon.

to mi dost pripomina vyrobcov aut... pri zavodnych autach hmotnost/vykon :-D

sorry chalani za OT nedalo mi ;-)

Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 4. Februára 2014, 17:00

ale rozdiel je postaviť vyladenú zostavu a postaviť vyladenú zostavu s ohľadom na peniaze :D a to je to čo neviete pochopiť, stále tu omielate cenu,že to je drahé... prečo by nemohol priplatiť za lepšie a kvalitnejšie komponenty keď na to má?? to,že budú o pol roka lacnejšie? tak by človek kupoval počítač donekonečna. takto mu tá zostava s lepšími komponentmi vydrží určite dlhšie bez zásahov. ja to úplne schvalujem :P

germancars
Kraj: Bratislavský

Utorok, 4. Februára 2014, 17:13

//MPower napísal:
...

Myslis si ze som spadol z jahody, ze neviem ze 8800 je 7 rokov stara grafika? :smile: Moj komp neries, je to stara sunka.

Ale ak si ty hovoris odbornik tak by som si k tebe nedal poskladat ani oblozeny chleba. Uz velkarat si na tomto fore ukazal svoju "odbornost" ci uz co sa tyka aut, teraz aj pc a mobilov. Ja som napisal , ze ta zostava co sem dal vomack je o polovicu lacnejsia ako ta tvoja a dovolim si tvrdit, ze ked sa poladi tak rozdiel medzi jeho a tvojou je nulovy. Tvoja zostava su vyhodene prachy bez efektu a vidime to vsetci , ale chapem, vsetci sme slepi len ty si lietadlo co sa vyzna v kompoch :thumbup: Hlavne sa mi paci volba procesora i7 co si vybral stoji 300 euro a podava asi o 10percent vacsi vykon ako o 100 eur lacnejsi i5 4670. Takze odbornik sa pozna. :thumbup:

alebo si sa chcel len pochvalit, ze si akoze cavo ,ktory na to ma dat 1300 eur za komp ktory sa da postavit za 800. Ak si tu zostavu myslel ale fakt vazne, tak neviem. klobuk dole :mrgreen:

este ked sme pri tom vyvoji tak si naopak myslim, ze vyvoj PC dost spomalil.Kedysi 2 rocny PC bol takmer nepouzitelny, dnes dokaze najnovsie hry rozbehat aj 6-7 rocny PC , ktory bol v tej dobe mainstream po mensom upgrade (samozrejme na minimalnych detailoch). Aj procesory sa lahsie taktuju ako kedysi a moralne su omnoho dlhsie pouzitelne. Nehovoriac o tom, ze nechat procesor bezat na takte od vyrobcu je zbytocne mrhanie MHz :)
Naposledy upravil/-a germancars v Utorok, 4. Februára 2014, 17:55, upravené celkom 9 krát.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Utorok, 4. Februára 2014, 17:26

ja som urobil chybu, a chcel som usetrit, zobral som AMD FX seriu X8 (AM3+) a do dneska to lutujem ze som ensiel do intelu, od zaciatku problemy, ktore mi trvalo rok a pol poriesit.. ale zas na ukor dosky a procaku som bral lepsie ramky, lepsiu grafiku ci lepsi zdroj a bednu..
Jack Daniels + Coca Cola :)

slevin

Utorok, 4. Februára 2014, 18:01

Mpower nechcem ta urazit a nechcem sa ta ani nejako dotknut ale myslim si ze si strasny chvalenkar. V kuse pises o peniazoch ze kolko co stalo ze prave fotis auto s iphone5s ze ides kupovat mix a podobne kraviny. Je to super ze na to mas ale naco o tom pises? Myslim ze chalanom to asi viac vadi ako ta tvoja vyladenena zostava a preto ta vela ludi nemusi a navaza sa do teba a do barcoho co napises.
Na tento prispevok ak nemusis, vobec nereaguj, nevypisuj litanie lebo nemam zaujem o tomto si s tebou pisat.
Mier.
Cau.
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Utorok, 4. Februára 2014, 18:46

Chalani otázka do plena..... Mám doma k DSL Magiu wifi router ADB VV3121 (alebo tak nejak....), nie som pri ňom momentálne, dôležité ale je že je na ňom USB port a podporuje zdielanie tlačiarne, pripojenej cez to USB, za boha ale neviem nájsť na nete príručku ako to mám pripojiť alebo nastaviť...... Vôbec s tým nemám skúsenosti.

Odoslané z 8 ročného notasu ASUS 1,6GHz celeron M, 1 GB ramky, X200m, cez O2 data neobmedzene za 6 euri :shock: :lol: :lol: :lol:

slevin

Utorok, 4. Februára 2014, 19:11

Pici zabudol som dopisat ze pisem tiez 5s, podsvietenie displaya na maxime :mrgreen:
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Pežot

Utorok, 4. Februára 2014, 20:08

Heroe skusal som to a ani za boha to neslo. Skusal som to nastavovat ako to len slo, ale ani ju nerozoznal a ani nedetekoval router. Tvaril sa, ze nieje na sieti. Nezdiela nic ... takze fakt neviem a venoval som tomu skoro tyzden ... preto som si kupil novu tlaciaren HP DJ6525 :D

Odoslane z mojho Note 2 cez wifi z routru TP link cez Slovanet 70 mbps za 25€ mesacne + 70 kanalov TV.

fox1k
Auto: BMW

Utorok, 4. Februára 2014, 21:10

heroe napísal:
Chalani otázka do plena..... Mám doma k DSL Magiu wifi router ADB VV3121 (alebo tak nejak....), nie som pri ňom momentálne, dôležité ale je že je na ňom USB port a podporuje zdielanie tlačiarne, pripojenej cez to USB, za boha ale neviem nájsť na nete príručku ako to mám pripojiť alebo nastaviť...... Vôbec s tým nemám skúsenosti.

Odoslané z 8 ročného notasu ASUS 1,6GHz celeron M, 1 GB ramky, X200m, cez O2 data neobmedzene za 6 euri :shock: :lol: :lol: :lol:

zajtra ti to kuknem v práci :wink:

odoslané z Casio FX-991ES

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Utorok, 4. Februára 2014, 21:50

heroe napísal:

myslis tento http://www.speedguide.net/routers/adb-p ... outer-1366 ?

Odoslane z Texas Instruments TI-30 z CISCO IP 7960 cez VPN pre Android
Jack Daniels + Coca Cola :)

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 5. Februára 2014, 06:45

Ten Telekom router (aspon predpokladam ze si ho dostal od Telekomu) moze ma specialny firmware od Telekomu takze rozne funkcie mozu byt zablokovane, ci sa mylim ?

Este poznamka k Mpowerovi - pisal som o "masivnom pretaktovani" a na taketo bezne pretaktovanie by ti stacila doska do 100EUR (cim by si usetril len na jednej komponente 77 EUR).
A aj doska "iba" za 100 EUR je velmi kvalitna (japonske kondenzatory ...). Okrem toho k zostave v cene cca 1600EUR patri dedikovana zvukovka (a nie onboard).
Nakoniec ku kapacite SSD - Windows instalacia (nepisem cerstva) zaberie cca 40GB (bez programov ako Office ...) a JEDNA hra 8 - 20 GB.
Takze ta kapacita 180GB je smiesna (inak dufam ze neplanujes zaplnit SSD (skoro) na doraz - asi poznas dovod).
Podobne dnes nie je prilis vyhodne kupovat 1TB (ak nejde o speciality ako VelociRaptor) a 1 TB HDD nie je az taky problem zaplnit napr. roznymi zalohami - bitove kopie OS, image OS vo VmWare atd.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Februára 2014, 07:42

to vsetci pouzivate vindovs? (jednokridlove okna :mrgreen: )
manzelke asi znova preinstalujem linux lebo mam pocit, ze kubuntu ide do ...le vodou. kazda aktualizacia poserie daco v systeme a ja dva dni riesim opravu. neviet poradit daku distribuciu pre jednoduche pouzivanie?

odoslane z orange dublin za 9e s internetom od pomaranca za 15e :mrgreen:

Pežot

Streda, 5. Februára 2014, 07:47

Mat tak vase skurvene problemy :D ...

Jebem na toooo :D kupim si ten Acer ... ked tak, budem picovat a otrepem im to v alze o gebule ... :D hahaha

Odoslane kurierom cez OOOps za 1.5€.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 5. Februára 2014, 07:47

ja som asi výnimka čo potvrdzuje pravidlo ale môj windows beží stabilne od kúpy noťasu, teda 4,5roka bez reinštalu

odoslané poštovým holubom
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Streda, 5. Februára 2014, 08:16

Pežot napísal:
Heroe skusal som to a ani za boha to neslo. Skusal som to nastavovat ako to len slo, ale ani ju nerozoznal a ani nedetekoval router. Tvaril sa, ze nieje na sieti. Nezdiela nic ... takze fakt neviem a venoval som tomu skoro tyzden ... preto som si kupil novu tlaciaren HP DJ6525 :D

Odoslane z mojho Note 2 cez wifi z routru TP link cez Slovanet 70 mbps za 25€ mesacne + 70 kanalov TV.

Musi sa to dať, resp. s novou tlačiarňou ti to už išlo v poho???
fox1k napísal:

zajtra ti to kuknem v práci :wink:

odoslané z Casio FX-991ES

Díkes :thumbup:
palzo napísal:

myslis tento http://www.speedguide.net/routers/adb-p ... outer-1366 ?

Odoslane z Texas Instruments TI-30 z CISCO IP 7960 cez VPN pre Android

Nie tento ale tento http://www.telekom.sk/swift_data/source ... 007_13.pdf a to je vlastne aj všetko čo som na nete našiel o ňom
auto111 napísal:
Ten Telekom router (aspon predpokladam ze si ho dostal od Telekomu) moze ma specialny firmware od Telekomu takze rozne funkcie mozu byt zablokovane, ci sa mylim ?

Este poznamka k Mpowerovi - pisal som o "masivnom pretaktovani" a na taketo bezne pretaktovanie by ti stacila doska do 100EUR (cim by si usetril len na jednej komponente 77 EUR).
A aj doska "iba" za 100 EUR je velmi kvalitna (japonske kondenzatory ...). Okrem toho k zostave v cene cca 1600EUR patri dedikovana zvukovka (a nie onboard).
Nakoniec ku kapacite SSD - Windows instalacia (nepisem cerstva) zaberie cca 40GB (bez programov ako Office ...) a JEDNA hra 8 - 20 GB.
Takze ta kapacita 180GB je smiesna (inak dufam ze neplanujes zaplnit SSD (skoro) na doraz - asi poznas dovod).
Podobne dnes nie je prilis vyhodne kupovat 1TB (ak nejde o speciality ako VelociRaptor) a 1 TB HDD nie je az taky problem zaplnit napr. roznymi zalohami - bitove kopie OS, image OS vo VmWare atd.
Naozaj je tam toho dosť zablokovaného ale toto nie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 251 neregistrovaných