... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:a presne to som vravel...maximalizovat pomer cena/vykon.
//MPower napísal:...
heroe napísal:Chalani otázka do plena..... Mám doma k DSL Magiu wifi router ADB VV3121 (alebo tak nejak....), nie som pri ňom momentálne, dôležité ale je že je na ňom USB port a podporuje zdielanie tlačiarne, pripojenej cez to USB, za boha ale neviem nájsť na nete príručku ako to mám pripojiť alebo nastaviť...... Vôbec s tým nemám skúsenosti.
Odoslané z 8 ročného notasu ASUS 1,6GHz celeron M, 1 GB ramky, X200m, cez O2 data neobmedzene za 6 euri![]()
![]()
![]()
heroe napísal:Chalani otázka do plena..... Mám doma k DSL Magiu wifi router ADB VV3121 (alebo tak nejak....), nie som pri ňom momentálne, dôležité ale je že je na ňom USB port a podporuje zdielanie tlačiarne, pripojenej cez to USB, za boha ale neviem nájsť na nete príručku ako to mám pripojiť alebo nastaviť...... Vôbec s tým nemám skúsenosti.
Odoslané z 8 ročného notasu ASUS 1,6GHz celeron M, 1 GB ramky, X200m, cez O2 data neobmedzene za 6 euri![]()
![]()
![]()
Pežot napísal:Heroe skusal som to a ani za boha to neslo. Skusal som to nastavovat ako to len slo, ale ani ju nerozoznal a ani nedetekoval router. Tvaril sa, ze nieje na sieti. Nezdiela nic ... takze fakt neviem a venoval som tomu skoro tyzden ... preto som si kupil novu tlaciaren HP DJ6525
Odoslane z mojho Note 2 cez wifi z routru TP link cez Slovanet 70 mbps za 25€ mesacne + 70 kanalov TV.
fox1k napísal:
zajtra ti to kuknem v práci![]()
odoslané z Casio FX-991ES
palzo napísal:
myslis tento http://www.speedguide.net/routers/adb-p ... outer-1366 ?
Odoslane z Texas Instruments TI-30 z CISCO IP 7960 cez VPN pre Android
auto111 napísal:Naozaj je tam toho dosť zablokovaného ale toto nie.Ten Telekom router (aspon predpokladam ze si ho dostal od Telekomu) moze ma specialny firmware od Telekomu takze rozne funkcie mozu byt zablokovane, ci sa mylim ?
Este poznamka k Mpowerovi - pisal som o "masivnom pretaktovani" a na taketo bezne pretaktovanie by ti stacila doska do 100EUR (cim by si usetril len na jednej komponente 77 EUR).
A aj doska "iba" za 100 EUR je velmi kvalitna (japonske kondenzatory ...). Okrem toho k zostave v cene cca 1600EUR patri dedikovana zvukovka (a nie onboard).
Nakoniec ku kapacite SSD - Windows instalacia (nepisem cerstva) zaberie cca 40GB (bez programov ako Office ...) a JEDNA hra 8 - 20 GB.
Takze ta kapacita 180GB je smiesna (inak dufam ze neplanujes zaplnit SSD (skoro) na doraz - asi poznas dovod).
Podobne dnes nie je prilis vyhodne kupovat 1TB (ak nejde o speciality ako VelociRaptor) a 1 TB HDD nie je az taky problem zaplnit napr. roznymi zalohami - bitove kopie OS, image OS vo VmWare atd.