... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:ja si pockam na novy football managerna auticka mi staci nfs shift
Patqooo napísal:
kamoš má Porsche Wheel GT2 od Fanatecu, je to asi špička medzi volantami ... Ale tá kvalita niečo stojí ... Vážne rozmýšľam nád kúpou![]()
Btw ja osobne som zástanca Xbox-u, ale zase ani na PS nemôžem povedať nič zlé ... Plusy XBox-u sú podľa mňa najmä gamepad, ktorý lepšie padne do ruky, cítite že niečo v tej ruke držíte,kým dualshock od PS sa prakticky vôbec ergonomicky nezmenil a pri dlhšom hraní ma na PS bolia rukyNo a druhá vec je viac exkluzivít ako na PS3 ... Ale PS má zase Killzone a GT, čo ma sakra serie,najmä GT
![]()
V prospech PS je to najmä silnejší CPU,aj keď ešte nie je schopný využiť svoj potenciál,síce ma slabšiu grafiku ale rozdiely sú len minimálne,najmä pri vykresľovaní tieňov ...no a plus u PS je samozrejme aj BluRay, aj keď 99% potencionálnych kupcov si PS nekupuje kvôli nemu ... Predsa len odber energie je neporovnateľne vyšší ako u bežných BluRay prehrávačov ... Ale je plus,že je tam ...
Joey napísal:Kúp si obidvePS3 na online a XBOX na offline hry
ja tiež teraz idem kupovať XBOX lebo PS mám a budem to mať tak riešené. Na PS3 tiež existuje takzvaný crack alebo flash ale s tým už vobec nemožeš ísť online. Zas keď na XBOX napáliš so špeciálnym sposobom hru a máš tam flash tak s tým možeš hrať online. Ale aj tam je šanca že dostaneš ban. Ale keď chceš si zahrať len zopár hier tak už tie hry nie sú vobec drahé, hlavne keď ich objednávaš z anglicka. A ešte tia aj poštovné vychádza menej než u nás
Joey napísal:Jednak máš pravdu, ale radšej tie peniaze si dám do auta alebo niekde inde. Lebo zober si že keď kúpiš aspoň 3 hry za mesiac tak ti to vyjde na 180€. A ja tolko peňazí nemienim dať za to že som si zahral hru a za dve hodiny som na konci hry. Už nie je to ako volakedy bolo že jednu hru si hrával dobrých pár mesiacov.
dracik.bmw napísal:Ved pouzite hry origo si kupim aj na bazosi za 50% povodnej ceny![]()
Patqooo napísal:![]()
tiež som maniak o do FM,hrajem to už od čias keď to ešte bolo Championship Manager ... Ale veľa ľudí nechápe ako to niekto môže hrať
pistacik11 napísal:za manika by som sa nepovazoval, zahram si to mozno tak 5 hodin do tyzdna, vyhoda je vtom ze si pustim zapas a popri tom ako sa hraje mozem robit aj ine uzitocnejsie veci ako facebook atd