... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Patqooo

Re: forza 4 xbox

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 22:29

pistacik11 napísal:
ja si pockam na novy football manager :P na auticka mi staci nfs shift :oops:

:thumbup:

tiež som maniak o do FM,hrajem to už od čias keď to ešte bolo Championship Manager ... Ale veľa ľudí nechápe ako to niekto môže hrať :D

Užívateľov profilový obrázok
dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 22:37

Patqooo napísal:

kamoš má Porsche Wheel GT2 od Fanatecu, je to asi špička medzi volantami ... Ale tá kvalita niečo stojí ... Vážne rozmýšľam nád kúpou :roll:

Btw ja osobne som zástanca Xbox-u, ale zase ani na PS nemôžem povedať nič zlé ... Plusy XBox-u sú podľa mňa najmä gamepad, ktorý lepšie padne do ruky, cítite že niečo v tej ruke držíte,kým dualshock od PS sa prakticky vôbec ergonomicky nezmenil a pri dlhšom hraní ma na PS bolia ruky :D No a druhá vec je viac exkluzivít ako na PS3 ... Ale PS má zase Killzone a GT, čo ma sakra serie,najmä GT :evil:
V prospech PS je to najmä silnejší CPU,aj keď ešte nie je schopný využiť svoj potenciál,síce ma slabšiu grafiku ale rozdiely sú len minimálne,najmä pri vykresľovaní tieňov ...no a plus u PS je samozrejme aj BluRay, aj keď 99% potencionálnych kupcov si PS nekupuje kvôli nemu ... Predsa len odber energie je neporovnateľne vyšší ako u bežných BluRay prehrávačov ... Ale je plus,že je tam ...

No hej kazde ma nieco pre a proti...Na PS3 ohladne hier je mastenica hlavne:GT5,KILLZONE,GOD of WAR....Za XBOX je to :Forza4,Gears of war a lapsi je ze ten Kinect ako Move od PS3..Tak uvidim co kupim...Ale mam viac kamosov co maju XBOX ako PS3..
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Patqooo

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 22:41

Dracik: tu už len fakt záleží čo chceš hrať :D bratranec má PS,sem tam meníne na určité obdobie ale nakoniec sa každý rád vrátime k tomu svojmu :D

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Novembra 2011, 13:02

Kúp si obidve :D PS3 na online a XBOX na offline hry :D ja tiež teraz idem kupovať XBOX lebo PS mám a budem to mať tak riešené. Na PS3 tiež existuje takzvaný crack alebo flash ale s tým už vobec nemožeš ísť online. Zas keď na XBOX napáliš so špeciálnym sposobom hru a máš tam flash tak s tým možeš hrať online. Ale aj tam je šanca že dostaneš ban. Ale keď chceš si zahrať len zopár hier tak už tie hry nie sú vobec drahé, hlavne keď ich objednávaš z anglicka. A ešte tia aj poštovné vychádza menej než u nás :D
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

Patqooo

Piatok, 11. Novembra 2011, 13:24

Joey napísal:
Kúp si obidve :D PS3 na online a XBOX na offline hry :D ja tiež teraz idem kupovať XBOX lebo PS mám a budem to mať tak riešené. Na PS3 tiež existuje takzvaný crack alebo flash ale s tým už vobec nemožeš ísť online. Zas keď na XBOX napáliš so špeciálnym sposobom hru a máš tam flash tak s tým možeš hrať online. Ale aj tam je šanca že dostaneš ban. Ale keď chceš si zahrať len zopár hier tak už tie hry nie sú vobec drahé, hlavne keď ich objednávaš z anglicka. A ešte tia aj poštovné vychádza menej než u nás :D

Sorry, ale aj kvôli takým ako si ty stoja hry toľko koľko stoja :wink: Som toho názoru, že síce tých cca 60 EUR za hru(novinku) je dosť, ale koľko noviniek si zase ročne kúpiš ? Chápem v určitom zmysle študentov a deti, ktoré nie sú zárobkovo činné, že si to dovoliť nemôžu a pália hry, z časti aj PC-čkárov(aj keď tam ceny za hry nie sú až také vysoke ako na konzolách), lebo pirátstvo na PC je jednoduché, keďže nemusíš flashovať . Vývojári investujú milióny do hier, a keď si 70% ľudí danú hru napáli, musia jednoducho cenu nastaviť takto ... btw: ban na xbox dostaneš skôr či neskôr na 100% ... :wink:

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Novembra 2011, 13:40

Jednak máš pravdu, ale radšej tie peniaze si dám do auta alebo niekde inde. Lebo zober si že keď kúpiš aspoň 3 hry za mesiac tak ti to vyjde na 180€. A ja tolko peňazí nemienim dať za to že som si zahral hru a za dve hodiny som na konci hry. Už nie je to ako volakedy bolo že jednu hru si hrával dobrých pár mesiacov. :wink:
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

Patqooo

Piatok, 11. Novembra 2011, 14:08

Joey napísal:
Jednak máš pravdu, ale radšej tie peniaze si dám do auta alebo niekde inde. Lebo zober si že keď kúpiš aspoň 3 hry za mesiac tak ti to vyjde na 180€. A ja tolko peňazí nemienim dať za to že som si zahral hru a za dve hodiny som na konci hry. Už nie je to ako volakedy bolo že jednu hru si hrával dobrých pár mesiacov. :wink:

Veď v pohode,je to každého vec ako to rieši ... Ale zase do mesiaca nevyjdu 3 hry :smile: kvalitných titulov výjde do roka toľko čo spočítaš na prstoch jednej ruky ... Výhodu majú hráči športových hier a simulátorov,kebo napr.taká Fifa vychádza raz do roka a mastíš celý rok :D v Čechách majú jednu skvelú sieť obchodov s použitými hrami,kde novinku kúpiš už mesiac po výjdení ... Človek hru prejde a predá jú do výkupu ... A za polovicu máš takmer novinku ...

Patqooo

Piatok, 11. Novembra 2011, 14:11

To Spawner: sorry za OT, ako vravíš skurvili sme Ti tému,ale nedalo sa mi nevyjadriť :D

dracik.bmw
Auto: non

Piatok, 11. Novembra 2011, 20:49

Ved pouzite hry origo si kupim aj na bazosi za 50% povodnej ceny :wink: \:D/
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Patqooo

Piatok, 11. Novembra 2011, 20:53

dracik.bmw napísal:
Ved pouzite hry origo si kupim aj na bazosi za 50% povodnej ceny :wink: \:D/

veď to je v poriadku, len som to spomenul ... :wink: Je tu ale riziko dobierky, poškrabaného dvd atď ...
A je lepšie to mať „zgrupené pod jednou strechou" ... Bez rizika ...

Patqooo

Piatok, 11. Novembra 2011, 21:02

aspoň niečo k téme odo mňa :mrgreen:

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 12. Novembra 2011, 19:13

Patqooo napísal:

:thumbup:

tiež som maniak o do FM,hrajem to už od čias keď to ešte bolo Championship Manager ... Ale veľa ľudí nechápe ako to niekto môže hrať :D

za manika by som sa nepovazoval, zahram si to mozno tak 5 hodin do tyzdna, vyhoda je vtom ze si pustim zapas a popri tom ako sa hraje mozem robit aj ine uzitocnejsie veci ako facebook atd :lol:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Patqooo

Sobota, 12. Novembra 2011, 19:29

pistacik11 napísal:
za manika by som sa nepovazoval, zahram si to mozno tak 5 hodin do tyzdna, vyhoda je vtom ze si pustim zapas a popri tom ako sa hraje mozem robit aj ine uzitocnejsie veci ako facebook atd :lol:

Predtým som pri tom sedel hodiny počas voľna, teraz sa tomu už tiež toľko nevenujem ... Ale je to super ...

weerdontko
Auto: BMW e36 320i

Štvrtok, 16. Februára 2012, 22:47

dobre a teraz kto hrá forzu online???
jedna z mojích krások :D :

Obrázok
BMW? - fap fap fap

slevin
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Februára 2012, 14:39

ja hram vacsinou strielacky, auticka mi nikdy moc nesli, a lepsie sa mi striela na pc ako n konzole. neviem ci by som si vedel zvyknut, zase mierit a hybat sa len palcami :)
ked OT tak sorr :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných