... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: forza 4 xbox

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 14:02

ja to vravim furt: jebat konzoly! :mrgreen:
s tymy radoby ovladacmi si clovek poriadne nezahra ani FPS, real time strategie....bez mysy a klavesnice sa taketo hry daju hrat asi tak dobre ako to zvladne priemerny dochodca...
na nejake lepsie santenie absolutne bez sance...
ano konzoly maju vyhodu - clovek sa nemusi starat o kommapktibilitu, upgrade HW kazdy rok a pod...ale to je tak vsetko..
hovorim to za seba, ako byvaly herny maniak, co stale zboznuje Starcraft, ci Battlefield :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 14:53

aj PC si viem pripojit na FULL HD Plazmu , pripojit tam joypad a hrat rovnaku hru na lepsich detajloch na vascich FPS ako ta plazma zvladne (samozrejme je to nezmysel takto hrat) to len na margo toho ze si nieco pustit v obyvke..
ved nepotrebujes ani monitor, staci ti TV presne tak ako na plejku alebo 360tke..

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 17:33

M3 lover napísal:
//M Power: chlape, tebe doporučujem silno moc namocit uterak do studenej vody a omotat okolo hlavy....pripadne to takto opakovat aspon 10x !

idem odpovdat po rade na tie tvoje uchvatne vymysli....takze,

nova PS3 320GB sa da dneska v pohode kupit za 250 € takze neviem o akej 7 ročnej 300 € konzole tu tu pises ale playstation to asi nebude :roll: postav mi za 250 € schopny PC na ktorom bude bezat hocijaka hra v plnej palbe detailov, vyhladzovania atd na 30fps a viac... ziadne priblble zaseky... ked to dokazes daj vediet
pokial by si sa aspon trochu orientoval v grafikach vedel by si, ze vykonna grafika moze stat daleko viac nez cely tvoj "nadupany" herny PC....lolko [-o< a 150 € za graficku mi pride taka minimalna investicia.... ale ty mas nato zejme iny nazor
co sa tyka hier....uplne nova FIFA 12 CZ na PC stoji 43 €, na playko o cca 4 € viac....tak neviem o akej drahote to tu pises.....samozrejme, staršie hry stoja daleko menej
asi jedina vyhoda PC je v tom, ze si mozes hry volne stahovavat..... kazdy vsak nieje taky ze neustale brazdi war fora a hlada debilne cracky, CD-kluce, plati si za rapid aby mohol rychlo a neobmedzene stahovat a podobne vtakoviny co treba pri PC hrach robit...(sam som to kedysi robil, viem o com pisem) nehovoriac o absencii online hrania pri neoriginalnych hrach..... a este stale su tu rozne bazary pre konzolove hry, ktore tu bez problemov kupis v dobrom stave za tretinovu cenu

silno pochybujem ze hry na tom tvojom PC su az tak prevratne graficky krajsie ako konzolove... pustim ti hru na playku co je pren vyrobena a potom tu istu hru, ktora iba presla optimalizaciou na PC a uvidime ktora bude krajsia :wink:

na koniec, mne pride ovela pohodlnejsie sadnut do sedacky v obyvaku, vylozit si nohy na strop a pustit si nieco dobre v 1080p na velkej plazme s 5.1 zvukom, ako sa hrbit za PC pred 20´monitorom.... netvrdim ze aj pri PC nemoze byt kvalitna hudba a obrazovka...ale to vsetko stoji dalsie peniaze

vsetko je o pohodlnosti, sam som sa kedysi hraval vyhradne len na PC, ale povedal som si ze preco pchat do toho vsemozne veci a potom pocuvat ako to huci, lebo je to cele prehriate, zere mi to kopu elektriky a konecny zazitok z hrania aj tak nieje uplne idealny

Ty minimalne fetuješ alebo ta platí sony ze obhajovabnie PS3 :D V svete IT hardware sa pohibujem roky a stavím sa že mam vnom ovela lepší prehlad ako ty ale k blbostiam ktore si tu vkotil!PS3 je 7 rokou skoro stará konzola!!!to že ti si ju kupis dneka a mas ju jeden den neznamená že je nová!je to ten istý kus HW ktorí je tu snami od roku 2005 tuším,za dalsie tie hry na ps3 idu tak osekane,bez vyhladzovania a otrasními texturami dokonca ani full hd nedokazu ale len 720p len preto aby to ten pomalý hw zvladol na hratelních min FPS ze na pc ta hra nemusí byt nastavená ani na vysoke detaili a uz vyzerá 2x lepsie ako na konzole!!!tak neporovnavaj pc hned za 1000eur hovorim pc aj tak potrebujeme a na dnesnom sucasnom modernom pc za 600eur vyzeraju uz tie hry ovela lepsie ako na ps3!a pritom nemusia byt nastavene hned na full! a gamepad a velku plazmu si tiez na pc viem pripojit :D a o cenách pc komponentoch mi nemusíš nič hovorit ja mam pc za 2000euro vlastno ručne vyskaladne tak o tom sa stebou ani bavit snad nemusím,a este napíšeš že najaká hra na ps3 vyzerá lepšie ako na pc?ty musíš byt minimalne slepý!pusti si nejaku top hru na pc na plazme a vedla toho na tej istej plazme tu istu hru na ps3 a potom ti to rychlo docvakne a ps3 nebudeš chciet ani vydiet

spawner
Autor témy
Auto: ziga
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 17:52

vy dokazete skurvit kazdu temu na bmwklube ? co na to potrebujem? vela fetu? alebo poradte ?
Nissan GTR

SurrendeR

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 17:53

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware
CPU: 3.2GHz (imho P4)
VGA: NV 47 - 550MHz (nieco ako NV 7600) 256 MB
RAM: 256MB (nepodstatna vec kedze to ma vlastny basic OS) taktovana na FSB CPU

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware
CPU: X3 3.2GHz
VGA: ATi Xenos ( R500 (X1xxx) series)
RAM: 512MB DDR3 700MHz - detto

z toho mi vychadza lepsi x-box 360
no stale to nieje nic na beznu PC zostavu:
c2d (hociktory - je jedno koklo MHZ)
4G RAM (kvoli systemu)
8800GT 512MB prip. ATi ekvivalent..

a vsetko silnejsie je lepsie nez ktorakolvek konzola..
PC pripojit k TV, nastavit 1920/1080, a mas zarucenu kvalitku..

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 18:09

o tomto tu hovorim ps3 má gpu čip ešte z Geforce 7000serie už su o 5 generacíí dopredu novsie GPU,niekde sa to musí prejavit,technologie su brutalne a troska sa posunuli od roku 2005 :

Microsoft DirectX 11
DirectCompute 5.0
Shader Model 5.0
OpenGL 4.1
OpenCL
HDCP
NVIDIA Quad SLI (2cestné)
NVIDIA CUDA
NVIDIA PhysX
NVIDIA PureVideo HD
NVIDIA 3D Vision Ready
NVIDIA 3D Vision Surround Ready
NVIDIA GigaThread
32x anti-aliasing

len vdaka konzolám ktore toto nedakzu to vecsinou nevyuziva ani pc... ten starucický čip si chudak by uz zasluzi odpočinku v dochodku.

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 18:47

Vsetko ma svoje vyhody.

Ale kolko z vas co presadzuju len PC (ako supermodernu paltformu) mate BlueRay (ako u PS3) v PC alebo mate nieco ako Kinect (ako u Xbox360). A na akom velkom PC monitore hrate hry (tipujem ze zriedkavo na 24" lebo vacsie su prilis drahe) ?

A samozrejme, ze na PC si nezahrate nikdy Forzu ci Grand Turismo.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 18:53

spawner napísal:
vy dokazete skurvit kazdu temu na bmwklube ? co na to potrebujem? vela fetu? alebo poradte ?

ja som to cakal..to mas tak...Pckcari vs. konzolisti sa porafaju pri kazdej prilezitosti.. :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

k0be
Auto: mam

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 19:52

uplne zbytocny flame...tak ako u aut, aj u konzol/pc ide o to, co od toho clovek ocakava...za ps3 som dal pred asi 4 rokmi 400e+nejake drobnosti ako druhy gamepad a hdmi kabel a mozem sa na tom hravat do dnes.
som zvyknuty hrat zo sedacky, mam k tomu 5.1 zvuk z domaceho kina, a kedze nehravam fps ani strategie, tak je gamepad viac ako vyhovujuce naradie(nehovoriac o tom, ze som na neho fakt zvyknuty)...nepotrebujem sa o to starat, vsetko bezi uplne v pohode(netrha/neseka) a navyse na tom vychadza kopa exkluzivnych hier, ktore ma bavia.
to, ze niekomu to nevyhovuje je jeho vec, ja nemam xxxx eur na nadupane pc(aby par rokov vydrzalo) a keby som ich aj mal, tak ich radsej miniem na nieco ine...ak ps3 prestane stihat a spravia ps4, tak si ju kupim a budem mat zase na nejaky cas vystarane(po nejakom roku alebo tak, ked klesne trochu cena)...uprimne, co sa grafiky tyka, tak su dnesne hry na takej urovni, ze podla mna uz velke vylepsenia nepotrebuju.

k teme, musim kuknut ako vyzera nova forza, ale s gt5 som velmi spokojny. samozrejmostou je volant, bez toho ani nema zmysel podobne hry hrat :P
ex E39 530iA

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 20:16

asi jediny co to pochopil je k0be

//MPower: este ze ta mame, inak by ani nikto nevedel ze DirectX uz je v 11 ver. =D> waau
uplne zbytocne si to vypisoval pretoze to nikoho nezaujima, ak si tym chcel dokazat, ako vela o IT vies, tak to nezabralo

dalej, neviem ci nechapes, ale je samozrejme ze konzoly su na tom HW-ovo starsie ako moderne PC....to je myslim logicka vec...nikto ani necaka aby bola konzola 6 rokov stara tak vykonna ako dnesne nove PC #-o
dik ze si sa pochvalil s tvojou zostavou, teraz ti urcite vsetci zavidime =P~

az to konecne pochopis, ide mi o to ze konzoly su na hranie hier jednoznacne praktickejsie a v konecnom dosledku aj lacnejsie....vidis, ty si dal za zostavu 2000 € a ja za playko 300 €...sumy su to podstatne rozdielne, pritom medzi tvojou a mojou grafikou urcite nebude az taky priepastny rozdiel.... netvrdim ze ta moja bude uplne najkrajsia, ale aby som nad tym plakal ze ty mas o 4x lepsie vyhladenie, alebo tiene o stupen hore to teda nie...aj ked su tie konzoly starsie, este stale je ta grafika velmi pekna.....ale ty si asi nejaky "ultra maxi full details gamer"

jasne ze nieje problem pripojit PCcko k plazme....ale, az sa tebe chce odpajat bednu od monitora, prenasat to k plazme aj s myskou, klavesnicou a potom to tak vsetko niekde v obyvaku mat, tak to teda bravo \:D/ a potom ked zase chces ist napr na net alebo si jednoducho robit nejaku pracu, tak zase vsetko prenasat niekde inde.....skvele
Agelias© by migo
///MARKETING

SurrendeR

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 20:22

aby sme tu uz fakt neboli moc OT :D

su nejake moznosti tieto konzolovky vyskusat na PC ?
nejaky emulator alebo daco...

k0be
Auto: mam

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 20:37

podla mna ne...na stare hry boli emulatory, ale aj tak s tym boli problemy-ovladanie furt ukazovalo pre gamepad(napr. v hre 'press select button'), save poriadne nesiel a tak...na nove hry neviem, ci vobec nejake emulatory su...
ex E39 530iA

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 21:16

Ked dobre viem tak emulator na PS3 ani na xbox 360 nie su. Na playstation 2 existuje ale spustis len ak mas poriadnu zostavu. S kamosom sme to skusali na dvojjadraku a nebolo to bohvieco. Ja mam stvorjadrak, tam to uz islo celkom dobre. Mam PS3 aj PC a zvykol som mat pozicanu aj xbox 360. Konzoli nikdy nebudu mat taku grafiku ako PC. Uz len kvoli grafickym kartam, co na pc vychadzaju kazdy mesiac s nejakymi novynkami. Ale mne PS3 vyhovuje. A ani hry nie su drahe ked clovek vie kde ich kupovat. Ja ich objednavam z anglicka. Tam su pomerne lacne. A este tolko ze Xbox na PS3 kvalitovo nema vobec. Tot moj nazor. Ale aj k teme. Forzu 4 by som velmi rad zahral!! Uz aj Forza 3 bola perfektna hra.
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Pondelok, 10. Októbra 2011, 06:44

Inak dobry flamewar.....
Este mala poznamka k XBoxu. Dnes nie je problem hacknut aj XBox, musis si len trocha davat pozor ked flaguju Microsoftaci. A tie hry su potom tiez za cenu downloadu a dual layer DVD.
XBOx nie je len na hranie hier, aj ked u nas kopec veci nebezi, da sa vyuzit, u nas napr. download dema pre rozne hry. Osobne ho mam cez wifi v domacej sieti, filmy co stiahnem do PC priamo streamujem na TV cez HDMI v XBOxe (nepotrebujem titulky), daju sa pozerat fotky, hudba atd. Primarne vyuzivam XBOx ako multimedialnu stanicu, pretoze PC mam zapnute skoro stale a napriklad hudba sa lepsie pocuva cez Onkyo Home System ako reproduktory pri PC...
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

maiki
Auto: 02" E46 320d

Pondelok, 10. Októbra 2011, 07:54

hehe, je to fakt zabavne citat.. lepsie ako spravy na rano v praci :)

M3 lover vs //MPower =D> priklanam sa skor k M3 lover,
neviem naco to tu porovnavate.. tema je jasne o konzlovej hre...

muaddeeb to riesi rovnako ako ja :)
sice mam doma desktop aj notebook, ale psko si vzdy rad zapnem, mam to s najvacsim hdd, a mam to plne filmov, hudby a ked chcem nieco ine, len pustim nb a cez media centrum si pozrem, alebo tam jednoducho vrazim usb (serialy)

tak isto mam ps na wifi a tusim tam mam aj kabel strceny koli prenosovej rychlosti

ja som dal za to psko 2 roky dozadu na vianoce aj s plazmou 106 999€ a uz 2 roky hram najnovsie hry co si kupim, mam popici telku, blueray prehravac, dvd prehravac, pozeram AVIcka, (skoda ze to ps nezere aj vhs :lol: ) , ked som mal pc, stale som musel pozerat co by sa dalo vylepsit, lebo vzdy ako dosla novinka, tak uz mi to nestihalo... tieto casy ma uz presli, a radsej si v pohodli kresla vychutnam na ovladaci nejaky simulator (je to to iste ako na klavesnici, volant nemam) da sa na to jednoducho zvyknut a oproti klavesnici je to podla mna este lepsie, lebo tie joisticky su citlivejsie a reaguju na intenzitu pohybu, kedzto ked na klavesnici stlacim, je to proste stlacene

8)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 269 neregistrovaných