... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Re: forza 4 xbox

Pondelok, 10. Októbra 2011, 10:42

zase ste sa zacali hadat [-( preto potom niektorym pripomina toto forum ludsky vymesok "po treske a zapite borovickou"

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 18:06

spawner napísal:
vy dokazete skurvit kazdu temu na bmwklube ? co na to potrebujem? vela fetu? alebo poradte ?

tak tak mne takto skurvili tiez par tem :) ked chcem xbox tak budem mat xbox za 300e a budem ho mat na par rokov dopredu ... ak chcem jebat peniaze do pc tak to musim robit skoro kazdy rok ... vaaa budem mat super ultra mega HD obraz na 20" monitore :) ved my si radi zahrame aj PS 2 nie ? a grafika ma neserie ked sa zabavim pri tekkene alebo wrestlingu :wink:

vcera som sa snazil po dlheeej dobe nainstalovat na pc hru konkretne tom clancys HAWX 2 .... jebal som sa s tym 3 hodiny a ani sa mi to nepodarilo lebo ak som nasiel crack tak potom tam vypisovalo 1000 inych chyb .... na XBOX ??? stiahol som hru za hodinku za 20 minut napalil hodil do xboxu a bavil som sa :)

IT maniaci .... poniektori radsej by ste mali travit viac casu niekde inde ako pri PC lebo vam z toho zacina riadne hrabat :mrgreen:

PS: s tymi tech udajmi ste to tiez zabili :) to sme uz na akom fore ???
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 20:00

to je tak ked sem pride chujko z PC.sk :lol: 8) 8-[ :oops:
ako vravim, do PC netreba vrazat.. ja ho mam stary 4 roky a zvlada stale aj tie najnovsie hry bez sekania..
a ako vravim, pripojit si to mozem aj na televizor.. a ako vravim, nestalo ma to ani 200e pred 4 rokmi..
ked x-box, tak aj kinect .. to je supa =D>

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Októbra 2011, 08:24

podla mna vymena nazorov raz za cas aj na inu temu ako BMW, alebo auta nikomu nezaskodi..a pochybujem, ze sa tu niekto na niekoho realne nasral...teda aspon dufam, ze nie...
ved sme komunita pici!! :mrgreen:

ja som proste toho nazoru, ze tu nemusime furt dookola riesit len vymenu oleja, kupu podloziek, trasenie volantom atd atd...
:D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 14. Októbra 2011, 08:54

Ja sa najlepsie zahram s JDK, eclipse IDE, aj nejaky H2 server by tam mohol bezat, tomcat takisto a vlastne v poslednej dobe sa ajtak najviac "hram" v prostredii V8 engine integrovaneho v chrome kde takpovediac znovuobjavujem moznosti a silu "LISPu s kuceravymi zatvorkami" :mrgreen: . Na to mi staci firemny ProBook 6540b s upgradom na 8giga ram. A kedysi za davnych cias boli moje oblubene napriklad Il2, sudden strike 1-3, takze tiez nie zrovna nieco co by potrebovalo hviezdne zelezo :D .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Piatok, 14. Októbra 2011, 09:58

Ja mam doma na pracu iMac 27 na ktorom sa velmi nezahram, zato mam ale xbox 360 a hravam forzu 3, a urcire si kupim aj forzu 4.
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Októbra 2011, 10:19

Ked už riešite zabavu tak v poslednej dobe riešim na:
PC- Bad Company 2 + nejake zavody trebars namodovany shift 2
PS3- Mam ho len koli GT5 keby nebola nan tato gamesa tak som only PC.
Mam k tomu G25 ktoru možem použit na obe platformy.
Mal som cca 2-roky dozadu aj Xbox no bohuzial ziaden normalny volant na to nebol dostupny tak isiel prec.

SurrendeR

Piatok, 14. Októbra 2011, 10:44

konecne relevantny dovod preco mat koznolu... lebo tam je jedna hra ktora zaujala a hra sa tak ako sa ma.. cize su to auta a hraju sa na volante... keby ta hra bola na PC, tak imho po PSP nepozres :lol:
ja teraz riesim ... frajerku .. s nou sa da hrat hociako a hocikde .. v kuchyni, spalni, obyvacke, kupelni,.. O:)

M3driver

Piatok, 14. Októbra 2011, 10:52

a takisto ma viacej moznosti pripojenia :lol: =D>

SurrendeR napísal:
konecne relevantny dovod preco mat koznolu... lebo tam je jedna hra ktora zaujala a hra sa tak ako sa ma.. cize su to auta a hraju sa na volante... keby ta hra bola na PC, tak imho po PSP nepozres :lol:
ja teraz riesim ... frajerku .. s nou sa da hrat hociako a hocikde .. v kuchyni, spalni, obyvacke, kupelni,.. O:)
M3 -> Ducati

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Októbra 2011, 11:36

M3driver napísal:
a takisto ma viacej moznosti pripojenia :lol: =D>

len si daj bacha aby sa na nu nepripjal niekto iny...hoc aj dialkovo :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

SurrendeR

Piatok, 14. Októbra 2011, 12:10

to vsetko mam osetrene :lol:

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46

Piatok, 14. Októbra 2011, 13:07

davnejsie som bol zastancom PC...a ked som si kupoval novy NB, vyberal som nejaky herny...ale je to uplne zbytocne, kupil som si pouzitu PS3, tusim len 40GB za 190€ s ovladacom,dialkovym a 2 hry k tomu. dokupil som G25 v akcii za 148€, hravam len GT5, Fifa a NHL....a nestazujem sa. Ziadne CRACKy, rapidshare, chyby...jednoducho strcim CD a hram.
to ze je na PC lepsia grafika, je mi uplne jedno...na PS je grafika velmi slusna.

ak niekto hrava GT5 moje ID je Jurica13 ;)
Obrázok

Patqooo

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 15:56

voMacK napísal:
Battlefield 3 sa nechystate nikto? :mrgreen:

Battlefield som už prešiel na xboxe,len sa chcem opýtať ak to niekto hral či ste tiež mali také bugy ako ja :D že týpci prechádzali cez steny :D shootiš do týpka a on nič :D

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 21:17

No ja riesim tiez nieco podobne.Chcem kupit konzolu kedze NTB a PC mam len na net lepsie hry nezvlada a som anti pocitacovej manik :lol: neviem ani nainstalovat hru co ma crack ](*,) :lol: ..Len neviem ktoru kupit ci XBOX 360 alebo PS3.Za PS3 som preto ze mam PS1,PS2 a PSP + na PS3 si clovek zahra online zadarmo a je tam BR prehravac.A za XBOX noo postupne sa my zda ze ma lepsiu grafiku hier #-o ako PS3 a je lacnejsi + Hry stiahnem z netu napalim a hram co na PS3 asi moc nepojde ale pocul som ze uz aj to sa da...Ale moje srdce vyrastlo na sony tak uvidim ku comu sa priklonim..Ide my hlavne o hry ako je GT5 ci Forza 3,4 sem tam neake tie strielacky..
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Patqooo

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 22:25

SurrendeR napísal:
kde sa tieto sracky hrabu na LFS :roll:
900 dgr volant s FF rulez 8)
i ked taku forzu by som si chcel skusit na volante :twisted:

kamoš má Porsche Wheel GT2 od Fanatecu, je to asi špička medzi volantami ... Ale tá kvalita niečo stojí ... Vážne rozmýšľam nád kúpou :roll:

Btw ja osobne som zástanca Xbox-u, ale zase ani na PS nemôžem povedať nič zlé ... Plusy XBox-u sú podľa mňa najmä gamepad, ktorý lepšie padne do ruky, cítite že niečo v tej ruke držíte,kým dualshock od PS sa prakticky vôbec ergonomicky nezmenil a pri dlhšom hraní ma na PS bolia ruky :D No a druhá vec je viac exkluzivít ako na PS3 ... Ale PS má zase Killzone a GT, čo ma sakra serie,najmä GT :evil:
V prospech PS je to najmä silnejší CPU,aj keď ešte nie je schopný využiť svoj potenciál,síce ma slabšiu grafiku ale rozdiely sú len minimálne,najmä pri vykresľovaní tieňov ...no a plus u PS je samozrejme aj BluRay, aj keď 99% potencionálnych kupcov si PS nekupuje kvôli nemu ... Predsa len odber energie je neporovnateľne vyšší ako u bežných BluRay prehrávačov ... Ale je plus,že je tam ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 264 neregistrovaných