... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: forza 4 xbox

Štvrtok, 6. Októbra 2011, 19:00

spawner napísal:
ta forza 4 ma zaujala , ale k tomu bude treba asi volant :))) , LFS je ina kategoria , to nema s forzou nic spolocne :)

BF3 mam stiahnute demo, ale ja cakam na ine hry momentalne :D

kup si kinect a netreba ti volant :D
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 6. Októbra 2011, 19:17

maiki napísal:
Xbox sucks :lol:

PS3 4ewaaaaa :mrgreen:

tdu2 nfsshift a gt5 =P~

tak tak :thumbup:

GT5 rlz \:D/
Agelias© by migo
///MARKETING

spawner
Autor témy
Auto: ziga
Kraj: Košický

Štvrtok, 6. Októbra 2011, 20:15

kinect neeee, nemam tolko miesta pred telkou :D

GT5 je pecka inac, najlepsie je mat aj ps3 aj Xbox :mrgreen:
Nissan GTR

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Októbra 2011, 20:35

Na GT5 sa chysta velky update + DLC takže je to jasne a to este ked mam G25.
Inac momentalne si rad zajazdim Shift 2 samozrejme nejaky real mod a celkom sa to da.Su tam fantasticke BMW
M1 procar

M3 E30

a perlicka

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Piatok, 7. Októbra 2011, 06:27

maiki napísal:
Xbox sucks :lol:

PS3 4ewaaaaa :mrgreen:

tdu2 nfsshift a gt5 =P~ ale nemam volant :(

Tak to snad nie. XBox Rulezzz. Ale musis mat Kinect, to je ina zabava. Hlavne ked mas doma party s kamosmi a popritom popijate :mrgreen:
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 7. Októbra 2011, 06:55

Momentalne mam xbox mimo provoz ale ked bude ok tak hned berem aj forzu 4. Trojku som este donedavna hraval.

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Októbra 2011, 07:25

MuadDeeb napísal:

Tak to snad nie. XBox Rulezzz. Ale musis mat Kinect, to je ina zabava. Hlavne ked mas doma party s kamosmi a popritom popijate :mrgreen:

Na to staci aj Nintendo WII. Som to vyskusal u kamosa, druhy den som isiel kupovat aj ja :D
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 7. Októbra 2011, 14:16

Mna wii ani kinect zas az tak neuchvatil, lebo ked mam chut si nieco zahrat tak v klude na gauci bez zbytocnej namahy :D, ale uznavam ze na party je to sranda.

adamo

Sobota, 8. Októbra 2011, 20:19

wiii ma hroznu grafiku, xbox je fajn za super cenu bol by som drbnuty keby som koli hram kupoval pc za 1000e ked za to moze mat clovek xbox s kinectom 42" LED TV a 100% lepsi zazitok nez na pc :))

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 8. Októbra 2011, 20:44

je to tu cele OT uz ..
xbox ani wii ani ps3 sa na PC nechytaju .. a ako by sa aj mohli.. rozlisenia daleko od HD , kvalita daleko od PC na full, a aj ked to ma byt nejake lepsie , tak to seka.. takze take nieco ze kupit PC za 1000 je nezmysel :D PC ktory je vykonnostne na x-boxe kupis za 300e
a BTW.. viete co tie vase hracky papkaju?
X-box - cca 250W + TV
Wii - do 30W + TV
PS3 - cca 250W +TV
PC - cca 150W - 200W zalezi od HW (ale hovorim o hernom ekvivalente PS3/x-box) + monitor/TV

tak a sup do mna, kamienky, a ine sutre..

toto vsetko som si testoval a porovnaval.. (mafia2 , GTA4, fear2..)

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 8. Októbra 2011, 20:52

SurrendeR napísal:
je to tu cele OT uz ..
xbox ani wii ani ps3 sa na PC nechytaju .. a ako by sa aj mohli.. rozlisenia daleko od HD , kvalita daleko od PC na full, a aj ked to ma byt nejake lepsie , tak to seka.. takze take nieco ze kupit PC za 1000 je nezmysel ...

Ako sorry ale len graficka karta (do PC) co zvladne sucasne hry na trochu serioznejsich detailoch stoji cca 150 Eur. PLUS ostatne veci ako CPU, RAM tiez nemozu byt velmi pozadu lebo tu Graf. kartu budu brzdit.

Cize ANO na serioznejsie hranie kupit PC za 1000 Eur je celkom REALNE.

A inak Xbox 360 ma 512 MB RAM cize porovnavat Xbox a cenovo a (ciastocne) parametrovo k tomu prisposobit PC je nezmysel.

adamo

Sobota, 8. Októbra 2011, 21:00

na pc s parametrami xboxu si nezahram najnovsie hry kedze ich ani nesputim zato na xku bez problemov a nemusim sa bat ze mi neico nepojde a nejake problemy s instalaciou a blbostami... proste na hranie su konzoly

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Sobota, 8. Októbra 2011, 21:06

uf.. mal som odpisanu peknu dlhu odpoved, no nechcem vyvolat FLAME..
kazdy nech si kupi co chce :) je len skoda ze hry z x-boxu niesu bezne na PC .. chcel by som niektore vyskusat.. (myslim na klav + mysi prip. volante, nie koli tomu ze som to nehral)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 07:02

Ked si ty nevyvolal flame vyvolam ho ja :D dneska sa uz da za 600euro čo nie je vela postavit slusný pc co zvlada full hd z vysokým rozlíšením 95% sučasnich hier,kludne tu uvedem aj zostavu ak by nekomu nedalo.Na kerí kokot budem jebat 300eur za 7 ročnu ps3 ktoru graficky dohana iPhone a to bez srandy! ked aj tak k životu pc potrebujem?nie je mat lepší potom vykonejší PC?naopak ma PC ovela ovela ovela ešte 100krat ovela lepšiu grafiku,ved to sa ani zrovnat neda z konzolu už to je milon a jedno ked hrajes konzolu a na pc,dalej na pc su ovela lacnejšie hry!tak tu nepište pičoviny že grafika do pc stojí 150eur investicia sa rychlo vrati jedna hra na konzolu stojí 50€ to ni je vela? :D a ešte naviše kvoli tým prijebaním starím konzolam brzdia technologický vývoj jak prasa,na dnešné hry stačí highendový pc z pred 2 rokov lebo tie slabe skurvené konzole nič nedokazu a hry vyzeraju stale rovnako a len kvoli tym jeblím konzolam,ved nove wii už je daleko vykonejšie jak ps3/xbox uz nech su tu tie nove konzole nech sa ten zaseknutý vyvoj pohne!Jediná hra ktorá konecne vyuzije moznosti poriadneho PC bude BF3,aj metro 2033 nevyzera na komplet full zle ale aj tak sa moj pc flakal :D intel sandy bridge @ 4.5Ghz 8GB DDR3 1600Mhz a GTX 590 3GB teoreticky 2x GTX 580 v SLI :D a kto si myslí že konzoly su lepšie tak nech pride a pustím mu na mojom pc s full detailama a vyhladzovaním obrazu dirt 3 kludne aj na velkej plazme a garantujem kazdemu ze mu oci spadnu nie len z herneho zazitku a rychlo by menil :D a vdaka konzolam na toto stačí dnes priemrený pc :!:

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 13:10

//M Power: chlape, tebe doporučujem silno moc namocit uterak do studenej vody a omotat okolo hlavy....pripadne to takto opakovat aspon 10x !

idem odpovdat po rade na tie tvoje uchvatne vymysli....takze,

nova PS3 320GB sa da dneska v pohode kupit za 250 € takze neviem o akej 7 ročnej 300 € konzole tu tu pises ale playstation to asi nebude :roll: postav mi za 250 € schopny PC na ktorom bude bezat hocijaka hra v plnej palbe detailov, vyhladzovania atd na 30fps a viac... ziadne priblble zaseky... ked to dokazes daj vediet
pokial by si sa aspon trochu orientoval v grafikach vedel by si, ze vykonna grafika moze stat daleko viac nez cely tvoj "nadupany" herny PC....lolko [-o< a 150 € za graficku mi pride taka minimalna investicia.... ale ty mas nato zejme iny nazor
co sa tyka hier....uplne nova FIFA 12 CZ na PC stoji 43 €, na playko o cca 4 € viac....tak neviem o akej drahote to tu pises.....samozrejme, staršie hry stoja daleko menej
asi jedina vyhoda PC je v tom, ze si mozes hry volne stahovavat..... kazdy vsak nieje taky ze neustale brazdi war fora a hlada debilne cracky, CD-kluce, plati si za rapid aby mohol rychlo a neobmedzene stahovat a podobne vtakoviny co treba pri PC hrach robit...(sam som to kedysi robil, viem o com pisem) nehovoriac o absencii online hrania pri neoriginalnych hrach..... a este stale su tu rozne bazary pre konzolove hry, ktore tu bez problemov kupis v dobrom stave za tretinovu cenu

silno pochybujem ze hry na tom tvojom PC su az tak prevratne graficky krajsie ako konzolove... pustim ti hru na playku co je pren vyrobena a potom tu istu hru, ktora iba presla optimalizaciou na PC a uvidime ktora bude krajsia :wink:

na koniec, mne pride ovela pohodlnejsie sadnut do sedacky v obyvaku, vylozit si nohy na strop a pustit si nieco dobre v 1080p na velkej plazme s 5.1 zvukom, ako sa hrbit za PC pred 20´monitorom.... netvrdim ze aj pri PC nemoze byt kvalitna hudba a obrazovka...ale to vsetko stoji dalsie peniaze

vsetko je o pohodlnosti, sam som sa kedysi hraval vyhradne len na PC, ale povedal som si ze preco pchat do toho vsemozne veci a potom pocuvat ako to huci, lebo je to cele prehriate, zere mi to kopu elektriky a konecny zazitok z hrania aj tak nieje uplne idealny
Agelias© by migo
///MARKETING

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 267 neregistrovaných