//M Power: chlape, tebe doporučujem silno moc namocit uterak do studenej vody a omotat okolo hlavy....pripadne to takto opakovat aspon 10x !
idem odpovdat po rade na tie tvoje uchvatne vymysli....takze,
nova PS3 320GB sa da dneska v pohode kupit za 250 € takze neviem o akej 7 ročnej 300 € konzole tu tu pises ale playstation to asi nebude

postav mi za 250 € schopny PC na ktorom bude bezat hocijaka hra v plnej palbe detailov, vyhladzovania atd na 30fps a viac... ziadne priblble zaseky... ked to dokazes daj vediet
pokial by si sa aspon trochu orientoval v grafikach vedel by si, ze vykonna grafika moze stat daleko viac nez cely tvoj "nadupany" herny PC....lolko

a 150 € za graficku mi pride taka minimalna investicia.... ale ty mas nato zejme iny nazor
co sa tyka hier....uplne nova FIFA 12 CZ na PC stoji 43 €, na playko o cca 4 € viac....tak neviem o akej drahote to tu pises.....samozrejme, staršie hry stoja daleko menej
asi jedina vyhoda PC je v tom, ze si mozes hry volne stahovavat..... kazdy vsak nieje taky ze neustale brazdi war fora a hlada debilne cracky, CD-kluce, plati si za rapid aby mohol rychlo a neobmedzene stahovat a podobne vtakoviny co treba pri PC hrach robit...(sam som to kedysi robil, viem o com pisem) nehovoriac o absencii online hrania pri neoriginalnych hrach..... a este stale su tu rozne bazary pre konzolove hry, ktore tu bez problemov kupis v dobrom stave za tretinovu cenu
silno pochybujem ze hry na tom tvojom PC su az tak prevratne graficky krajsie ako konzolove... pustim ti hru na playku co je pren vyrobena a potom tu istu hru, ktora iba presla optimalizaciou na PC a uvidime ktora bude krajsia
na koniec, mne pride ovela pohodlnejsie sadnut do sedacky v obyvaku, vylozit si nohy na strop a pustit si nieco dobre v 1080p na velkej plazme s 5.1 zvukom, ako sa hrbit za PC pred 20´monitorom.... netvrdim ze aj pri PC nemoze byt kvalitna hudba a obrazovka...ale to vsetko stoji dalsie peniaze
vsetko je o pohodlnosti, sam som sa kedysi hraval vyhradne len na PC, ale povedal som si ze preco pchat do toho vsemozne veci a potom pocuvat ako to huci, lebo je to cele prehriate, zere mi to kopu elektriky a konecny zazitok z hrania aj tak nieje uplne idealny