... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Borisss napísal:Kurnik Avenger, ved honenie s tym nema nic![]()
![]()
A inak, presne taku triasku som pocitoval vtedy, ked som sa rano nenajedol sacharidov, alebo ked som vypil poriadnu kavu. Je to hnusne
MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Mam zvyseny tlak na 140/80 (dlhe roky, nezavisle na vahe), tak aby ma nekleplo.
Dudecc napísal:
Serus, za pol roka schudnúť 9kg je veľmi málo, keď makáš 5x týždenne. Čiže kalorický výdaj tam je.
Rovnica ktorá platí na všetkých, všade, vždy - Príjem/výdaj. Takže stále musíš mať veľké diery v strave.
Odporúčím ti, čo namna funguje perfektne.
- Žiadny rafinovaný cukor, ak tak hnedý ale najlepšie keď už sladiť tak medom (nie kupovaným v supermarkete ale domácim)
- žiadne pečivo, biela múka je zabiják v ceste za dobrou postavou, za mesiac si zvykneš na život bez pečiva, raz za čas celozrnné nezabije
- žiadne maslo, tučné syry (mäkké, bambino a spol.), smotana a plnotučné mlieko, sladené jogurty a sračky. používať výhradne Olivový olej
- piť IBA čistú vodu, môžeš aj čaj, ale to ťa núti si ho sladiť
- tréningy máš zdá sa mi fajn,
- určite veľa ovocia a zeleniny
- samozrejme no alcohol, - prádzne kalórie
Keby si mal otázku, kľudne napíš, viem ti urobiť aj jedálniček.
Avenger napísal:Boris ak cvicis tak skus vymechat na par mesiacov jednorucky a ono sa to zrovna a najdi si priatelku.....
Inak chalani ako pozorujem tak te boostery su dobre sracky....napumpovanie take trosku viac ako zvycajne ale klepe ma s toho tak ze koniec![]()
Pred par dnami som si zajebal 20g pow3ed ( kreatin, arginin, kofein) rano nalacno a myslel som ze si budem musiet zavolat sanitku take klepanie som mal jak keby som mal parkinsona...
Potom som si precital davkovanie a davam si 6-7gnpred treningom ale aj tak sa citim ako keby som si slahol adrenalin take klepanie slabost v nohach a trosku viac vladzem....
Pocitujete aj vy nieco take ???? Kreatin mi zle nerobi to viem na sto pro toho uz som zjedol vela v zivote ale toto kombo asi vysypem do kosa