... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Avenger napísal:co ti ja viem ta bradavka nevyzera ako s proteinu![]()
Ale ak ano tak klobuk dole
fox1k napísal:píšem, že nie len, tam boli kúry neviem či nie 3 každá po 500-800€
Mr_Boomer napísal:500-800eto si hadam trochu prehnal jedine ak by si myslel vsetky dokopi. Normalna kura vyde asi na 200-300e max a to uz su latky sylné a relatývne menej vedlajších účinkou aj keď vždy tam nejaké sú ak nie teraz tak o 10-20 rokou.
PolysMI napísal:
co vsetko zahrna kura za 800e by som poprosil niekoho vysvetlit dakujem :)
Avenger napísal:
1. Aerobny trening 40 minut max 50minut - prvych 20 palis len zasoby cukru, vody
2. Dbat nato aby si nemal pocas bodu 1 tep vyssi ako 2 nasobok vahy inak palis sval nie tuk to iste ked presiahnes cas co som ti povedal zacnes palit svalstvo na nohach
3. Ako ti uz pisali jest 5 krat denne male davky co najmenej cukrov, vela bielkovin a trosku tuku...
4. Miesto fatburneru si kup radsej aminokyseliny bcaa na ochranu svalovej hmoty
5. Pi dost vody
6. Do diety postupne aby si nedostal sok
7. Ide to pomaly a je to psychycky narocne ale zvladnes to![]()
8. Najvacsi zazrak u mna urcite ananas , upravi ti travenie
9. Na tlak vysoky ked som mal mi pomohlo acidko a magnesium so sumivych tabliet
10. Mne celkom pomohlo ked som jedol veci podla krvnej skupiny nakolko som nemal taky zatazeny traviaci trakt trosku tuku mi islo dolu
MuadDeeb napísal:
Makam 5x tyzdenne, 1x bedminton hodka, 2x muay thai (1,5 hodiny) v rezime po rozcvicke 1min makacka, 30sec pauza znova. Dalsi 2xmuay thai a tam je pol hodka kondicka a potom techniky, sparing a pod.
Na zaciatku som mal 119,8kg,dnes som na hranici 110,5. To som dal dole za zhruba 6 mesiacov. Obmedzil som cukor, este sladim, ale uz menej, viacmenej to uz nahradzam steviou. Od zaciatku beriem BCAA + karnitin. Rozmyslam ale nad zmenou, mozno nejaky protein s BCAA + nieco silnejsie ako je karnitin.
Magnesium pijem pocas treningu (1l tekutiny s 2 sumivymi tabletami, jedna obsahuje 53% dennej davky) + rano 1 tableta.