... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: Cvicenie, suplements + vsetko okolo toho

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:02

Avenger napísal:
co ti ja viem ta bradavka nevyzera ako s proteinu :mrgreen:
Ale ak ano tak klobuk dole :thumbup:

píšem, že nie len, tam boli kúry neviem či nie 3 každá po 500-800€ :D

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:10

Ved to take delty a trapez nenasekas naturalne ani za 10 rokov z takej postavy ako je vedla na obrazku....

ale na mna je to uz moc ja chcem vyzerat nejak takto aj ked to bude na dlhe lakte este :mrgreen:
Obrázok
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:16

fox1k napísal:
píšem, že nie len, tam boli kúry neviem či nie 3 každá po 500-800€ :D

co vsetko zahrna kura za 800e by som poprosil niekoho vysvetlit dakujem :)

Mr_Boomer
Auto: e30 318is
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:27

500-800e :D to si hadam trochu prehnal jedine ak by si myslel vsetky dokopi. Normalna kura vyde asi na 200-300e max a to uz su latky sylné a relatývne menej vedlajších účinkou aj keď vždy tam nejaké sú ak nie teraz tak o 10-20 rokou.

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:31

Mr_Boomer napísal:
500-800e :D to si hadam trochu prehnal jedine ak by si myslel vsetky dokopi. Normalna kura vyde asi na 200-300e max a to uz su latky sylné a relatývne menej vedlajších účinkou aj keď vždy tam nejaké sú ak nie teraz tak o 10-20 rokou.

PolysMI napísal:

co vsetko zahrna kura za 800e by som poprosil niekoho vysvetlit dakujem :)

prezistím to chalani, viem že tam bola jedna vec, teda výrobok fest drahý, sme prevracali očami, lebo viacerí to berú v ZA :wink:

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Piatok, 15. Marca 2013, 08:36

Avenger napísal:

1. Aerobny trening 40 minut max 50minut - prvych 20 palis len zasoby cukru, vody
2. Dbat nato aby si nemal pocas bodu 1 tep vyssi ako 2 nasobok vahy inak palis sval nie tuk to iste ked presiahnes cas co som ti povedal zacnes palit svalstvo na nohach
3. Ako ti uz pisali jest 5 krat denne male davky co najmenej cukrov, vela bielkovin a trosku tuku...
4. Miesto fatburneru si kup radsej aminokyseliny bcaa na ochranu svalovej hmoty
5. Pi dost vody
6. Do diety postupne aby si nedostal sok
7. Ide to pomaly a je to psychycky narocne ale zvladnes to :thumbup:
8. Najvacsi zazrak u mna urcite ananas , upravi ti travenie
9. Na tlak vysoky ked som mal mi pomohlo acidko a magnesium so sumivych tabliet
10. Mne celkom pomohlo ked som jedol veci podla krvnej skupiny nakolko som nemal taky zatazeny traviaci trakt trosku tuku mi islo dolu

Makam 5x tyzdenne, 1x bedminton hodka, 2x muay thai (1,5 hodiny) v rezime po rozcvicke 1min makacka, 30sec pauza znova. Dalsi 2xmuay thai a tam je pol hodka kondicka a potom techniky, sparing a pod.

Na zaciatku som mal 119,8kg,dnes som na hranici 110,5. To som dal dole za zhruba 6 mesiacov. Obmedzil som cukor, este sladim, ale uz menej, viacmenej to uz nahradzam steviou. Od zaciatku beriem BCAA + karnitin. Rozmyslam ale nad zmenou, mozno nejaky protein s BCAA + nieco silnejsie ako je karnitin.

Magnesium pijem pocas treningu (1l tekutiny s 2 sumivymi tabletami, jedna obsahuje 53% dennej davky) + rano 1 tableta.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

eEDOo
Auto: BMW E61

Piatok, 15. Marca 2013, 08:57

heh, sa zapojim do temy aj ja :) nakolko mam za sebou viac ako 10 rokov cvicenia...s obcasnymi prestavkami.

Vysledky sa daju dosiahnut aj cestou bez AS. Je to ale drina a zaberak na psychiku, lebo to co normalny cvicenec dosiahne za 10 rokov, tak AS hriesnik ;) za 2 roky.
Tazko sa potom clovek motivuje :)

Ale zase na druhej strane, sam na sebe vidim, ze plati, to co nedvihnes,neodmakas... to nemas!
Vidim vo fitkach spuchnutych chlapcov s telesnou vahou pomaly 120kg a na tlaku ho lame 100vka. Smiesne!!! :)
Pri takaj vahe by mala 200vka lietat na rozcvicku.

Jedine co by uznavam, je pouzitie AS v stadiu ked clovek dosiahne svoje fyzike moznosti a uz to proste nejde dalej. Aj ja som nad touto moznostou rozmyslal, ale zatial odolavam :) ...ale raz si isto dam! :)

Co by som ludom cviciacim nacisto (bez AS) odporucil ist do americkych pripravkov dovezenych vlastnou cestou, lebo to co sa tu oficialne predava je blato (chyba tam polovica ucinnych latok kvoli prisnejsim EU normam)
Niekto tu sice spominal ze zatazuju pecen, ale to mi pride blud. Pecen a aj napr. ladviny zatazuje uz aj zvysena konzumacia bielkovin, co je pri cviceni samozrejmostou. Alebo aj taky creatin monohydrat dava celkom dobre bomby na pecen.(len tak zo zvedavosti, chodte si dat spravit pecenove a krvne testy pocas uzivania kreatinu)

...toto moj skromny nazor :)
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Piatok, 15. Marca 2013, 13:25

Presne na tom sa smejem najviac ked pride do posilky nejaky tipek zo 100 a viac kilami a drepne menej ako ja ....ja ich volam stripteri velky vrch a kuracie nohy :mrgreen:

Ja cvicim tiez uz 9 rokov samozrejme boli tam velke pauzy koli muay thai lebo neda sa vsetko naraz, cisto odcvicene mam mozno 4-5 rokov...nedostal som sa nikdy do nejakej stagnacie a to som nemal ani nejaku extra stravu ....myslim ,ze ak clovek zkonzumuje denne 600g hovadzieho zadneho, 10 vajec , 100 g vysokobielkovinoveho proteinu, nejaku vlakninu atd.. Spi hodin denne a maka na 130% musi byt uz hodne stary alebo mat odcvicene aspon 20 rokov aby stagnoval ....

A nikdy som necvicil viac ako 4 krat za tyzden , kazdu partiu raz , iba lytka, brucho som cvicil viac krat...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 15. Marca 2013, 18:30

ta kura za 800e by som rad vedel, co obnasala. ci rastovy hormon, ale to by bolo asi drahsie :mrgreen: chalani , ako citam vase nadsenie k cviceniu, zase sa prebudza moja motivacia , ktoru som stratil davnejsie 8-[ ](*,)
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Patqooo

Piatok, 15. Marca 2013, 18:46

Rastaky za 800 eur sa daju kupit, ale nie v takom mmozstve aby to bolo ucinne. Skor si myslim, ze vsetky 3 ho stali 800 eur ...

Btw to DNP co tu bolo spominane, mate s nim niekto skusenosti. ? Aj sprostredkovane ... Nemam zaujem to brat len ma to zaujima ... Toto uz je hardcore najvyssieho kalibru a z tohto mam respekt ...

Borisss

Piatok, 15. Marca 2013, 18:48

DNP? Nerobili sa z neho dynamity? :mrgreen: :mrgreen:

Patqooo

Piatok, 15. Marca 2013, 19:12

hej robili :mrgreen: a vidíš čo všetko my ľudia požereme. Len by ma zaujímalo kto bol priekopník v DNP ohľadom správania sa v ľudskom tele a koľko vydržal :mrgreen:

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Sobota, 16. Marca 2013, 12:18

MuadDeeb napísal:

Makam 5x tyzdenne, 1x bedminton hodka, 2x muay thai (1,5 hodiny) v rezime po rozcvicke 1min makacka, 30sec pauza znova. Dalsi 2xmuay thai a tam je pol hodka kondicka a potom techniky, sparing a pod.

Na zaciatku som mal 119,8kg,dnes som na hranici 110,5. To som dal dole za zhruba 6 mesiacov. Obmedzil som cukor, este sladim, ale uz menej, viacmenej to uz nahradzam steviou. Od zaciatku beriem BCAA + karnitin. Rozmyslam ale nad zmenou, mozno nejaky protein s BCAA + nieco silnejsie ako je karnitin.

Magnesium pijem pocas treningu (1l tekutiny s 2 sumivymi tabletami, jedna obsahuje 53% dennej davky) + rano 1 tableta.

Serus, za pol roka schudnúť 9kg je veľmi málo, keď makáš 5x týždenne. Čiže kalorický výdaj tam je.

Rovnica ktorá platí na všetkých, všade, vždy - Príjem/výdaj. Takže stále musíš mať veľké diery v strave.

Odporúčím ti, čo namna funguje perfektne.

- Žiadny rafinovaný cukor, ak tak hnedý ale najlepšie keď už sladiť tak medom (nie kupovaným v supermarkete ale domácim)
- žiadne pečivo, biela múka je zabiják v ceste za dobrou postavou, za mesiac si zvykneš na život bez pečiva, raz za čas celozrnné nezabije
- žiadne maslo, tučné syry (mäkké, bambino a spol.), smotana a plnotučné mlieko, sladené jogurty a sračky. používať výhradne Olivový olej
- piť IBA čistú vodu, môžeš aj čaj, ale to ťa núti si ho sladiť
- tréningy máš zdá sa mi fajn,
- určite veľa ovocia a zeleniny
- samozrejme no alcohol, - prádzne kalórie

Keby si mal otázku, kľudne napíš, viem ti urobiť aj jedálniček.
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Sobota, 16. Marca 2013, 12:47

7kg za 4 tyzdne som teraz dal bez chemie... cize niekde problem urcite bude ako pises dudec... idem 3x 1.5hodiny trening velke vahy a 2x cardio po 20min cize 5dni ale 1den trening a 1den cardio. Skusal som t3 + t4 a clen na sacharidovych vlnach.. slabota... CKD ma osekava kvalitne premna najlepsie

JaroWD
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Prešovský

Sobota, 16. Marca 2013, 22:36

Ja som zacal s cvicenim asi rok dozadu.. Len tak doma aby som uplne nezdrevenel..
Teraz chcem poriadne cvicit (vramci moznosti) :D .. Zacal som s benchpress...
Od kedy cvicim som mal iba Kreatin. Dnes som si objednal "BSN NO Xplode 2.0 Advanced Strenght".
Uvidim co to spravi....

Jem rovnako ako posledne 4 roky. Mozno trocha mensie porcie. Mam 192cm a 94kg.
Momentalne chcem nieco malo schudnut na bruchu a v bokoch, zaroven si vymakat ruky...

Ide to fajn len pri benchpress ma fest bolia prsne svaly. Niekedy aj 2 dni po treningu...
Nemate nejake "figle" na ulavu svalov po treningu?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných