... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Autor témy
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: Cvicenie, suplements + vsetko okolo toho

Štvrtok, 14. Marca 2013, 14:26

Jaaj taaak ;) ale aj tak dost, stiahol som mapmytracks vyzera to dost v pohode, pojdem vecer zabehat a poskusam ktora appka mi najviac sekne, niektore som uz skusal ale napriklad neukazovali prevysenie, max stupanie klesanie a pod.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

Patqooo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 14:45

Kwaky napísal:

Konečne niekto kto sa s tým nejebe :mrgreen: :thumbup:

keď sa chce človek posunúť niekam ďalej tak s týmto to ide oveľa ľahšie ... Veľa ľudí si povie "jaaaj veď on sype, tak sa nečuduj, že tak vyzerá", ale už nikto nevidí, že tak či tak je za tým drina ... Každý má právo si vybrať, obdivujem ľudí, čo idú celý čas načisto . Ja som sa dostal na hranicu svojích možností a momentálne som s obmenami 5-6 mesiacov v kúre ...

rebuss
Autor témy
Auto: Efko
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Marca 2013, 15:03

Tak tu fotku co mas na fb ze september 2012 a teraz - klobuk dole =D>
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 15:05

Patqooo napísal:

keď sa chce človek posunúť niekam ďalej tak s týmto to ide oveľa ľahšie ... Veľa ľudí si povie "jaaaj veď on sype, tak sa nečuduj, že tak vyzerá", ale už nikto nevidí, že tak či tak je za tým drina ... Každý má právo si vybrať, obdivujem ľudí, čo idú celý čas načisto . Ja som sa dostal na hranicu svojích možností a momentálne som s obmenami 5-6 mesiacov v kúre ...

Toto kvitujem, ak si makal dlhú dobu a vyčerpal si všetky prirodzené cesty, tak potom ak človek chce viac, jediná cesta je AS. A tiež nemusím ľudí čo so myslia, že si pichnú do riti, a ráno majú obvod bicáku o 4cm väčší. Aj počas brania AS ostáva v posilovni rovnaká drina, ak nie ešte aj väčšia, to platí aj pre stravovanie.

Ja sám idem už 6ty rok načisto, a obdivujem sám seba za to, lebo tiež už som mal koľko krát chuť sa na to vysrať a nahodiť nejakú kúru. A BTW ak mám porovnať čo je viac škodlivé pre organizmus, myslím že kúra na AS je menej škodlivá než keď niekto berie 15 suplementov dokopy, to ma pečienku viac na šalat než niekto kto si da kvalitku kúru. Asi toľko..
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 15:35

Naco steroidy rovno sa najebeme syntholom nie???? Za mesiac budeme vsetci lentilkaci :mrgreen:

Vcera vecer som cital nieco o vyrobkoch s Usa a v niektorych je ozaj riadne svinstvo...ale porovnavat to s anabolickymi steroidmi s thajska alebo krajin tretieho sveta no neviem....mozno ta pecen ano ale to uz musis zrat len suplementy namiesto stravy...kdezto anabolika nikam nevedu , vedlajsie ucinky su dost zname asi kazdemu a bez tak to ludia pouzivaju len tak ako pride bez dozoru lekarskeho....
kamos co so mnou cvicil si dal jednu taku lacnu kuru nejakych par ihliel a tabletky metandrostenolon .... Pol roka mal problemy so srdcom a potom mu diagnostikovali aritmiu ci to ma suvis alebo nie si moze clovek len domysliet ale su to kurva bomby co s cloveka na 90 percent mrtveho spravia znova ziveho ...

Ked to niekto bere lebo sa danym sportom zivy ako moj sused majster sveta juniorov v kulturistike tak nepoviem ani pol slova lebo bez toho by si tam asi moc neprdol....Ale sypat pokial cvicim len tak mi pride chore na hlavu, mas predsa cvicit aby si sa citil dobre a nie dojebat sa

Este ten clanok ktore suplementy radsej nekupovat a preco.
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=197
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Marca 2013, 17:23

Aku foto .. Pato hod to sem :D ja ta na fb nemam a rad by som videl formu..

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw

Štvrtok, 14. Marca 2013, 18:38

avenger:
Aerobny trening 40 minut max 50minut - prvych 20 palis len zasoby cukru, vody
2. Dbat nato aby si nemal pocas bodu 1 tep vyssi ako 2 nasobok vahy inak palis sval nie tuk to iste ked presiahnes cas co som ti povedal zacnes palit svalstvo na nohach ...

ano prvych 20 min palis cukor....ALE...mam 65kg aj s topankamy...ale ked som zacal na stacionary tak som si ratal aky mam mat tep aby som najlepsie palil kalorie...vysiel mi tep 137..
najprv som zacal na stacionare potom som zacal cvicit 3x tyzdenne 5 rokov v kuse...4 roky na cisto..pribral som asi 1 kg...potom nejaky kreatin a bielkoviny...cca 1 rok...pribral som 1kg...takze...nemam na to gen a cvicim uz iba pre radost...
a v lete bike... tu je moj sport tracker...:-))zaturcie - martinske hole...zatial slabota lebo ma raz vysekala jedna zena na biku a nebola vobec ale vobec zadychana...:-) dufam ze ten cas sa tohto roku upravy...
p.s. na martinske mam priemerny tep 165...a maximalny som mal 179...
Prílohy
Bez názvu.jpg
1.jpg

lolec
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 18:55

Zdravim, a keby ste napisali svoj jedalnicek co a kedy papate ? :D len tak pre info-inspiraciu pre druhych :)

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 19:02

Avenger napísal:
Ale sypat pokial cvicim len tak mi pride chore na hlavu, mas predsa cvicit aby si sa citil dobre a nie dojebat sa
Toto kvitujem a kludne sa pod to podpisem, o tomto by to predsa cele malo byt. Ale clovek chce stale viac a viac, ale za aku cenu. Ja cvicim 4 roky, okrem proteinu s glukozou resp. maltou som nic nebral, posledny rok davam BCAA. Motivacia je uz poslabsia, ale ciel vyzerat atleticky je splneny, tak naco byt gorila? Ano, pamatam v najlepsej forme, to ego, to sebavedomie, ten pocit, isto je to super, ale nie za kazdu cenu.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Patqooo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 19:04

Pyranes, fotku tu dávať určite nebudem :mrgreen: ak chceš pošlem ti ju do PM :mrgreen:

Môj jedálniček teraz pred letom :)

Ráno : cca o 7:00 - praženina bez oleja, bez masla( 6 bielok, jeden žĺtok)
pol hodinu pred treningom - cca 8:30 BCAA plus ovsené vločky s postruhaným jablkom a škoricou
po tréningu - protein s banánom
cca 12:00- kuracie buď na vode, alebo na oliváči, dusená zelenina, kopka ryže
cca 14:30 - si dám nejaké ovocie, alebo proteinovú tyčinku. Čo je po ruke
cca 16:00 - opäť proteín
cca 17:00 - to isté čo na obed
neskôr už len tuniak z konzervy alebo tvaroh pred spaním ...

snažil som sa dodržať 2g bielkovín na kilogram hmotnosti plus adekvátny pomer sacharidov, tie sa ale snažím čo najmenej aby ma stiahlo čo najviac :mrgreen: ale upozorňujem, že sú to nervy. Telo si pýta svoje. K tomu je momentálne prispôsobený samozrejme aj tréning ...

Patqooo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 19:06

Ale ľudia, veď každý má vlastné ciele, vlastné dôvody prečo to robí. Každý sa uspokojí s niečim iným ...

Patqooo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 19:10

rebuss napísal:
Tak tu fotku co mas na fb ze september 2012 a teraz - klobuk dole =D>

haha dik, tam v septembri som bol vyše roka mimo činiek, keďže som stratil motiváciu, pribral som ... no potom som sa opäť nabudil a išiel na to ... momentálne som v posilke takmer každý deň, ráno činkovanie a večer aerobne cvičenia ...

Avenger

Štvrtok, 14. Marca 2013, 22:36

Mozno ked pojdem s kozou na trh ja pojde aj Pato :D

Avenger's workout....heavy duty shoulders
Prílohy
image.jpg
image.jpg (37.52 KiB) 1360 zobrazení
---------------
-----------------
Doska na cibulu

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 14. Marca 2013, 22:56

na chalani taká "motivačná" :D
je to kamoš, presne po 365 dňoch bez chlastu. samozrejme len o proteínoch a kretínoch to nebolo, bolo v tom obrovské prachy, ale aj tak viac slušný výsledok :wink:
Prílohy
1.jpg

Avenger

Štvrtok, 14. Marca 2013, 23:01

co ti ja viem ta bradavka nevyzera ako s proteinu :mrgreen:
Ale ak ano tak klobuk dole :thumbup:
---------------