... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Mam zvyseny tlak na 140/80 (dlhe roky, nezavisle na vahe), tak aby ma nekleplo.

http://www.menfitnessnews.com/sk2/
 http://www.menfitnessnews.com/sk2/

Ak zacnes postupne, a budes pridávať hodiny v zone rozvoja zakladnej vytrvalosti, organiznus naucis efektivne spalovat a kila pojdu dole az budes sam prekvapeny. Samozrejme spravne nastavena strava...
  Ak zacnes postupne, a budes pridávať hodiny v zone rozvoja zakladnej vytrvalosti, organiznus naucis efektivne spalovat a kila pojdu dole az budes sam prekvapeny. Samozrejme spravne nastavena strava... Môžme pokecať ! Ani cyklistika sa bez posilovne nezaobíde...
 Môžme pokecať ! Ani cyklistika sa bez posilovne nezaobíde...MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Cannon napísal:Btw. trenuje tu niekto aktivne cyklistiku ?Môžme pokecať ! Ani cyklistika sa bez posilovne nezaobíde...

voMacK napísal:este k tej strave - je velmi dolezite nielen to co jes. Ale aj ako a kedy jes. V podstate by si mal jest velmi casto, male davky, aby telo nehladovalo - ak citis hlad, je zle
Vtedy telo zacne pozierat svaly. A ked sa najes zacne vyrabat tuky, aby sa pripravilo na dalsie hladovanie....
 iba ťa poopravím trošíčku, telo nepožiera svaly, svaly sa môžu iba scvrknuť poprípade nafuknuť, ale počet svalových vlákien je celý život viacmenej rovnaký.
 iba ťa poopravím trošíčku, telo nepožiera svaly, svaly sa môžu iba scvrknuť poprípade nafuknuť, ale počet svalových vlákien je celý život viacmenej rovnaký.
Kwaky napísal:Pametám si že aj cez písomnú maturitu, som mal od učiteľky povolené vytiahnuť stehno pečené a papať

Patqooo napísal:Ja teraz Boldenone+Testolik Propik+Undestor+Stanazol+Clenbuterol

MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.

ja som minule leto vela behal na bicykli a cca 1300 km som spravil za dva mesiace
  ja som minule leto vela behal na bicykli a cca 1300 km som spravil za dva mesiace  a to som uz fakt vela jazdil na bicykli
 a to som uz fakt vela jazdil na bicykli  
Patqooo napísal:Ja teraz Boldenone+Testolik Propik+Undestor+Stanazol+Clenbuterol

rebuss napísal:Mimo: 1178 km na korculiach za 72 hodin ?! Co si terminator ???ja som minule leto vela behal na bicykli a cca 1300 km som spravil za dva mesiace
a to som uz fakt vela jazdil na bicykli
Btw ked som pri tom biku, min. leto som fical na androide a velmi som mal rad aplikaciu my tracks, teraz mam ios tak nepozna niekto nieco podobne ?
 ako som písal, cca 4-5 mesiacov, vlastne tam mám počet 82 activities.
  ako som písal, cca 4-5 mesiacov, vlastne tam mám počet 82 activities.