... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Mam zvyseny tlak na 140/80 (dlhe roky, nezavisle na vahe), tak aby ma nekleplo.
MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Cannon napísal:Btw. trenuje tu niekto aktivne cyklistiku ?Môžme pokecať ! Ani cyklistika sa bez posilovne nezaobíde...
voMacK napísal:este k tej strave - je velmi dolezite nielen to co jes. Ale aj ako a kedy jes. V podstate by si mal jest velmi casto, male davky, aby telo nehladovalo - ak citis hlad, je zle![]()
Vtedy telo zacne pozierat svaly. A ked sa najes zacne vyrabat tuky, aby sa pripravilo na dalsie hladovanie....
Kwaky napísal:Pametám si že aj cez písomnú maturitu, som mal od učiteľky povolené vytiahnuť stehno pečené a papať
Patqooo napísal:Ja teraz Boldenone+Testolik Propik+Undestor+Stanazol+Clenbuterol
Patqooo napísal:Ja teraz Boldenone+Testolik Propik+Undestor+Stanazol+Clenbuterol
rebuss napísal:Mimo: 1178 km na korculiach za 72 hodin ?! Co si terminator ???ja som minule leto vela behal na bicykli a cca 1300 km som spravil za dva mesiace
a to som uz fakt vela jazdil na bicykli
Btw ked som pri tom biku, min. leto som fical na androide a velmi som mal rad aplikaciu my tracks, teraz mam ios tak nepozna niekto nieco podobne ?