... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Re: Cvicenie, suplements + vsetko okolo toho

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:07

MuadDeeb napísal:
Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Mam zvyseny tlak na 140/80 (dlhe roky, nezavisle na vahe), tak aby ma nekleplo.

aký šport si zvolil? ja som minulý rok skúsil korčule.. nepotreboval som nejako extra schudnúť len si vybiť energiu, trochu pohybu nezaškodí :) každý deň aspoň pol hodinku, ak som vynechal tak ďalší deň min.hodinku. ale ak bol čas urobil som aj viac. tempo premenlivé. niekedy na max, niekedy keď bol niekto so mnou a nevládal tak som išiel podla neho. dokopy som dal za 74hodín 1168km priemerka 15.8km/h. nič špeciálne som nejedol. normálna strava, možno trochu viac vody a potom ten pohyb... schudol som cca 10kg za 4-5 mesiacov. teraz po zime +3kg lebo sa moc nehýbem-futbal nemôžem kvôli kolenu a také posilovanie ma nebaví. tento rok som zas začal s bicyklovaním...väčšinou vedlajšie a polné cesty, lesy atd :) zatial len 153 km (Sportstracker)
Naposledy upravil/-a Mimo v Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:12, upravené celkom 1 krát.

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:12

tu mate co tu beha hore reklama :lol: :lol: :lol: http://www.menfitnessnews.com/sk2/

za seba mozem len tolko, cvicim cca rok, chodim 3x do tyzdna do fitka, progres je vidiet, nejem ziadne tablety ci prasky, mesiac dozadu som akurat dal Flexit na klby, lebo ma ramena zacali boliet... :)
a cvicim skor "rekreacne", aby som sa hybal, mam sedave zamestnanie, a to cvicenie dost pomaha :)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:13

A ja som si myslel, ze BMW je na to, aby som nemusel mat svaly :(

Okay, spat do reality, ja napriklad nedokazem cvicit bez BSN NoXplode, mno a inak klasicky kreatin monohydrat, BSN Syntha-6, BSN AminoX a samozrejme dobre papat, nechlastat, nefajcit a vecer umyt zuby a pomodlit sa a neponocovat do rana pri PC :)
EX - BMW E90 320d
Obrázok

Mimo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:14

nj, hlavne pre toho kto má sedavé zamestnanie a celý deň sedí na zadku... treba nejaký ten pohyb... :roll:
v bývalej práci som vôbec nepriberal :)

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:23

Cyklistika, nechaj si zmerať tepove zony a podla tepov sa dokazes orientovat, tak, aby Ta nekleplo :D Ak zacnes postupne, a budes pridávať hodiny v zone rozvoja zakladnej vytrvalosti, organiznus naucis efektivne spalovat a kila pojdu dole az budes sam prekvapeny. Samozrejme spravne nastavena strava...

Btw. trenuje tu niekto aktivne cyklistiku ? :mrgreen: Môžme pokecať ! Ani cyklistika sa bez posilovne nezaobíde...

MuadDeeb napísal:
Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:28

Cannon napísal:
Btw. trenuje tu niekto aktivne cyklistiku ? :mrgreen: Môžme pokecať ! Ani cyklistika sa bez posilovne nezaobíde...

kedysi som jazdil aktívne Downhill, ale to si asi nemyslel :smile:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Marca 2013, 11:53

este k tej strave - je velmi dolezite nielen to co jes. Ale aj ako a kedy jes. V podstate by si mal jest velmi casto, male davky, aby telo nehladovalo - ak citis hlad, je zle :D
Vtedy telo zacne pozierat svaly. A ked sa najes zacne vyrabat tuky, aby sa pripravilo na dalsie hladovanie....
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i

Štvrtok, 14. Marca 2013, 12:21

voMacK napísal:
este k tej strave - je velmi dolezite nielen to co jes. Ale aj ako a kedy jes. V podstate by si mal jest velmi casto, male davky, aby telo nehladovalo - ak citis hlad, je zle :D
Vtedy telo zacne pozierat svaly. A ked sa najes zacne vyrabat tuky, aby sa pripravilo na dalsie hladovanie....

V tomto máš obrovskú pravdu, malé porcie a veľmi často, poprípade v objemovke veľké porcie veľmi často :D iba ťa poopravím trošíčku, telo nepožiera svaly, svaly sa môžu iba scvrknuť poprípade nafuknuť, ale počet svalových vlákien je celý život viacmenej rovnaký.

Jedného času v súťažnej príprave som mal na mobile nastavený budík každu 1,5 hodinu, a jedol som takto asi 13 krát denne. Pametám si že aj cez písomnú maturitu, som mal od učiteľky povolené vytiahnuť stehno pečené a papať :mrgreen:
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 14. Marca 2013, 12:30

Kwaky napísal:
Pametám si že aj cez písomnú maturitu, som mal od učiteľky povolené vytiahnuť stehno pečené a papať :mrgreen:

a ja sa cítim blbo, keď v piatok v meste vytiahnem cottage :D

Patqooo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 13:03

Ja teraz Boldenone+Testolik Propik+Undestor+Stanazol+Clenbuterol :wink:

BMW328i
Auto: 530d E39
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Marca 2013, 13:14

Patqooo napísal:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 14. Marca 2013, 13:17

MuadDeeb napísal:

1. Aerobny trening 40 minut max 50minut - prvych 20 palis len zasoby cukru, vody
2. Dbat nato aby si nemal pocas bodu 1 tep vyssi ako 2 nasobok vahy inak palis sval nie tuk to iste ked presiahnes cas co som ti povedal zacnes palit svalstvo na nohach
3. Ako ti uz pisali jest 5 krat denne male davky co najmenej cukrov, vela bielkovin a trosku tuku...
4. Miesto fatburneru si kup radsej aminokyseliny bcaa na ochranu svalovej hmoty
5. Pi dost vody
6. Do diety postupne aby si nedostal sok
7. Ide to pomaly a je to psychycky narocne ale zvladnes to :thumbup:
8. Najvacsi zazrak u mna urcite ananas , upravi ti travenie
9. Na tlak vysoky ked som mal mi pomohlo acidko a magnesium so sumivych tabliet
10. Mne celkom pomohlo ked som jedol veci podla krvnej skupiny nakolko som nemal taky zatazeny traviaci trakt trosku tuku mi islo dolu
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

rebuss
Autor témy
Auto: Efko
Kraj: Košický

Štvrtok, 14. Marca 2013, 13:47

Mimo: 1178 km na korculiach za 72 hodin ?! Co si terminator ??? :D ja som minule leto vela behal na bicykli a cca 1300 km som spravil za dva mesiace ;) a to som uz fakt vela jazdil na bicykli \:D/

Btw ked som pri tom biku, min. leto som fical na androide a velmi som mal rad aplikaciu my tracks, teraz mam ios tak nepozna niekto nieco podobne ?
Prílohy
image.jpg
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i

Štvrtok, 14. Marca 2013, 13:57

Patqooo napísal:

Konečne niekto kto sa s tým nejebe :mrgreen: :thumbup:
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

Mimo

Štvrtok, 14. Marca 2013, 14:19

rebuss napísal:
Mimo: 1178 km na korculiach za 72 hodin ?! Co si terminator ??? :D ja som minule leto vela behal na bicykli a cca 1300 km som spravil za dva mesiace ;) a to som uz fakt vela jazdil na bicykli \:D/
Btw ked som pri tom biku, min. leto som fical na androide a velmi som mal rad aplikaciu my tracks, teraz mam ios tak nepozna niekto nieco podobne ?

no bolo to 74 hodín, ale nie vkuse :mrgreen: ako som písal, cca 4-5 mesiacov, vlastne tam mám počet 82 activities.
neskúšal si sportstracker? ten používam ja. neviem či fičí na ios ale viem,že je skoro pre všetky fony. v poho soft, ja som spokojný.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 206 neregistrovaných