... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

ja makam jak taky kar a keby som sa nasypal tak taky niesom
 ja makam jak taky kar a keby som sa nasypal tak taky niesom  klobuk dolu
 klobuk doluDudecc napísal:
Serus, za pol roka schudnúť 9kg je veľmi málo, keď makáš 5x týždenne. Čiže kalorický výdaj tam je.
Rovnica ktorá platí na všetkých, všade, vždy - Príjem/výdaj. Takže stále musíš mať veľké diery v strave.
Odporúčím ti, čo namna funguje perfektne.
- Žiadny rafinovaný cukor, ak tak hnedý ale najlepšie keď už sladiť tak medom (nie kupovaným v supermarkete ale domácim)
- žiadne pečivo, biela múka je zabiják v ceste za dobrou postavou, za mesiac si zvykneš na život bez pečiva, raz za čas celozrnné nezabije
- žiadne maslo, tučné syry (mäkké, bambino a spol.), smotana a plnotučné mlieko, sladené jogurty a sračky. používať výhradne Olivový olej
- piť IBA čistú vodu, môžeš aj čaj, ale to ťa núti si ho sladiť
- tréningy máš zdá sa mi fajn,
- určite veľa ovocia a zeleniny
- samozrejme no alcohol, - prádzne kalórie
Keby si mal otázku, kľudne napíš, viem ti urobiť aj jedálniček.

matyson napísal:dV ZH už idú robiť (mesto)takúto hrazdu v parku.
Ak to spravia v Pd budem tam ráno aj večer visieť ako šimpanz.
Zajtra mám chrbát tak zas budem mať depku že tak na hrazde nevládzem.
 tak mi dneska zatrhla doktorka veskere cvicenie so zelezom koli bloku v krcnej chrbtici
 tak mi dneska zatrhla doktorka veskere cvicenie so zelezom koli bloku v krcnej chrbtici  

Avenger napísal:Ja by som si dal chrbat s radostou len ked si nalozim trosku na pritahy v predklone tak stracam videnie

ale nie vážne, toto mi robilo najväčší problém ... ja polievky milujem a moc nejdú dokopy s diétou ... hlavne sa treba vyhýbať vývarom z kostí a hustejším polievkam so zápražkou ... podľa mňa sem tam nič nepokazíš napr. paradajkovou polievkou, čisto zeleninovou ... môj názor ...
 ale nie vážne, toto mi robilo najväčší problém ... ja polievky milujem a moc nejdú dokopy s diétou ... hlavne sa treba vyhýbať vývarom z kostí a hustejším polievkam so zápražkou ... podľa mňa sem tam nič nepokazíš napr. paradajkovou polievkou, čisto zeleninovou ... môj názor ... 
 ale spomenuta rajcinova je velmi zdrava, aspon co som pocuval Bukovského, ci ako sa volá
  ale spomenuta rajcinova je velmi zdrava, aspon co som pocuval Bukovského, ci ako sa volá