... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 a vcelku rychlo sa clovek zlepsuje....  nieco kam som sa dostal za par mesiacov http://youtu.be/5FuQyB4Br9Y
 a vcelku rychlo sa clovek zlepsuje....  nieco kam som sa dostal za par mesiacov http://youtu.be/5FuQyB4Br9Y

uz som mal jednu podobnu pumpu a bolo to fajn minimalne psychycky co je tiez pre mna plus lebo pokial veris ,ze rasties tak aj rasties....
 uz som mal jednu podobnu pumpu a bolo to fajn minimalne psychycky co je tiez pre mna plus lebo pokial veris ,ze rasties tak aj rasties....
voMacK napísal:protein je velmi dobry vraj od ON
Ake s nim mate skusenosti? Som ho kupil uz davnejsie, ale prisli zdravotne problemy, tak som sa na to vysral.
Avenger napísal:Fox1k pisal ,ze je to placebo , nemyslim pokial clovek pije vela vody rozumej 4-5l

fox1k napísal:ako som písal, nie všetko, ale väčšina áno, hore sú uvedené čo mne osobne zabrali
ps: malý postreh, skúste si dať kreatín vyrobený v USA a v Európe, uvidíte rozdiel

5 dni do tyzdna cca 40 minut +  jednorucky tricepsy alebo chrbat a spokojnost, 20 kg z toho nepriberiem ale na silu a kondicku je to super
 5 dni do tyzdna cca 40 minut +  jednorucky tricepsy alebo chrbat a spokojnost, 20 kg z toho nepriberiem ale na silu a kondicku je to super 

Ja mám najradšej keď za mnou príde nejaký 15 -16 ročný frajer 35 kilový, že čo si má kupiť keď chce začať cvičiť. Rovno to posielam preč, lebo by som mu musel jednu dve uštedriť.
  Ja mám najradšej keď za mnou príde nejaký 15 -16 ročný frajer 35 kilový, že čo si má kupiť keď chce začať cvičiť. Rovno to posielam preč, lebo by som mu musel jednu dve uštedriť.
 ja cvicim da sa povedat od 15 ale hlavne rekreacne, nic sutazne hlavne pre seba, ak by som cele tie roky spriemeroval tak cca 2x-3x tyzdenne. Posledny rok som tiez nic nebral ani protein ale od cca oktobra som zacal brat doplnky. A jasne ze mi to pomaha
  ja cvicim da sa povedat od 15 ale hlavne rekreacne, nic sutazne hlavne pre seba, ak by som cele tie roky spriemeroval tak cca 2x-3x tyzdenne. Posledny rok som tiez nic nebral ani protein ale od cca oktobra som zacal brat doplnky. A jasne ze mi to pomaha  dajte este niekto nejake tipy na stravu, v poslednej dobe zerem co mi pride pod zub ale tak hlavne sa snazim v ramci moznosti co najviac kuraciny, ryza, tvaroh na ranajky, obcas krupicu na veceru ale aj tak mi to je na houby ked pridem po tyzdni domov a zozerem kilovu pizzu
  dajte este niekto nejake tipy na stravu, v poslednej dobe zerem co mi pride pod zub ale tak hlavne sa snazim v ramci moznosti co najviac kuraciny, ryza, tvaroh na ranajky, obcas krupicu na veceru ale aj tak mi to je na houby ked pridem po tyzdni domov a zozerem kilovu pizzu 
MuadDeeb napísal:Ja mam opacny problem, potrebujem zhodit. Zacal som aerobnym sportom, tak skuste poradit nejaky fat burner, nieco dobre ale nepotrebujem sa po nom klepat.
Mam zvyseny tlak na 140/80 (dlhe roky, nezavisle na vahe), tak aby ma nekleplo.