... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: cestny pirat na vychode

Štvrtok, 16. Februára 2012, 22:33

Avenger napísal:
Focus je urcite 4x4 kedze jazdi rally ale megane neviem ci je niekde v motorsporte....a ked tak si kukni cas renaultu megan na nurburgringu ...videl som aj jeho test a myslim si ze je to velmi schopna predokolka ....aspon podla mna

tu mas casy pozri ake kary nechal renault za sebou.....

Focus RS a ST je predokolka: http://sk.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus_RS

Inak tie auta co robia rekordy na Nurburgringu velmi pravdpodobne nie su seriove. Vysvitlo ze nejake auto co spravilo rekordny cas (mozno Nissan GTR ale nie som si isty) malo nejake velmi specialne pneu a este aj plnene nejakym specialnym plynom (obe veci samozrejme neseriove).

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 16. Februára 2012, 22:41

auto111 napísal:

Focus RS a ST je predokolka: http://sk.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus_RS

Inak tie auta co robia rekordy na Nurburgringu velmi pravdpodobne nie su seriove. Vysvitlo ze nejake auto co spravilo rekordny cas (mozno Nissan GTR ale nie som si isty) malo nejake velmi specialne pneu a este aj plnene nejakym specialnym plynom (obe veci samozrejme neseriove).

Niesom si isty ale kazde gtr ma pneu hustene dusikom lebo vraj vzduch je nestabilny...
Focus je predokolka to viem ale vo WRC rally je 4x4 tam musi byt nie????
A ten megan dal ten cas ako predokolka videl som videa lebo ma celkom zaujal ...ma rekord predokoliek na nurburgringu a pneu mal obute tusim 18 bridgestone potenza re050a

sperhy

Štvrtok, 16. Februára 2012, 22:45

ja neviem..ja by som tie RSky tak nezahadzoval..ja bez vahania by som si aspon na chvílu kúpil dieslovú RSku fabiu 1.... váha, výkon, spotreba! jedna radosť... a dá sa vyblázniť aj s niečim takým.....čo som pozeral recenzie na novú RS oktávku tak to nenazvali športovým autom ale výkonným rodinným autom...
120d 120kw

auto111

Štvrtok, 16. Februára 2012, 22:53

Avenger napísal:
Niesom si isty ale kazde gtr ma pneu hustene dusikom lebo vraj vzduch je nestabilny...
Focus je predokolka to viem ale vo WRC rally je 4x4 tam musi byt nie????
A ten megan dal ten cas ako predokolka videl som videa lebo ma celkom zaujal ...ma rekord predokoliek na nurburgringu a pneu mal obute tusim 18 bridgestone potenza re050a

Joj, ale ten specialny plyn nebol dusik - tym ti nahustia pneu v kazdom druhom pneuservise asi za 1,5Eur. :wink:
Nejaka specialna zmes plynov to bola ale uz si nepamatam, podobne aj pneu boli nejake uplne specialne ktore nekupis.

K Focusu - urcite ze vo WRC je ten Focus 4x4 ale ten ma pramalo spolocne so seriovym Focusom ST.

Avenger

Štvrtok, 16. Februára 2012, 23:00

moze byt japonnci neradi prehravaju:)

No vidis takze sa zhodneme na tom ze som ti ukazal dve sportove auta ktore maju predny nahon a stoja za zmienku ...o ich kvalite sa ale vyjadrovat nebudeme aby sme to nepokazili.....

sperhy

Štvrtok, 16. Februára 2012, 23:01

treba sa o športových autách rozprávať na úrovni ked sa sériovo vyrábajú a nie všelijaké tie úpravy...čiže megan, mazda MPS, focus, honda type R, dokonca aj moj fiat punto GT :D to sú športové predokolky :D
120d 120kw

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Štvrtok, 16. Februára 2012, 23:03

Ja si myslím že by som tú jeho RS potlačil aj na mojej 11 ročnej nešportovej kraksni 8)

Avenger

Štvrtok, 16. Februára 2012, 23:07

heroe napísal:
Ja si myslím že by som tú jeho RS potlačil aj na mojej 11 ročnej nešportovej kraksni 8)

asi si sa v tej fabii rs neviezol .. v top geare bola rovnako rychla ako mini cooper s na ich trati....

A kamarat ma RS a fakt to ide dobre ..nesoferoval som to ale to auto ma fakt pichy ....

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Štvrtok, 16. Februára 2012, 23:21

Avenger napísal:

asi si sa v tej fabii rs neviezol .. v top geare bola rovnako rychla ako mini cooper s na ich trati....

A kamarat ma RS a fakt to ide dobre ..nesoferoval som to ale to auto ma fakt pichy ....

Ja myslím tú octaviu RS toho prdka čo si myslí že je mafoš v zo sobraniec :lol: :lol: :lol:

Ale Fábiu možno tiež.... Len mám pocit že na nej je lepší pomer váha výkon, ale fábiu RS jednotku som tlačil na sorožke aj dole kopcom aj hore kopcom ešte na e36 316i..... ani za boha sa nechcel nehať predbehnúť :wink: , ale zasa neviem kto šoféroval...... a či sa so mnou vôbec naháňal alebo išiel piánko :lol: :lol: (ale pri tých rýchlostiach asi nie)

Avenger

Štvrtok, 16. Februára 2012, 23:49

zalezi aj od vodica ale myslim ze 316i by ta fabia roztrhala na cucky....ale viez na ceste kde su auta to nemozes porovnavat ....ide dobre fobia jednotka....fakt viezol som sa ako spolujazdec s takym poloblaznom a islo to fakt dobre ale interier - plasty s kelimkou od jogurtu...v zivote by som si to auto nekupil

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Februára 2012, 08:14

bavite sa tu prednokolky/zadnokolky, vyrazny rozdiel je v stavbe a usporiadani napravy, Megan aj Focus maju jednu malu, nepostradatelnu vec a to je spera, s nou sa to tvari uplne inac a to auto uz naozaj za nieco stoji (neskusal som, len videjka ako sa to sprava co som videl), avsak octa rs ma trt makovi a nie speru takze to je auto, ktore je schopne ist rovno a odbocis po tom, ked sa ti podari dobrzdit.

mimochodom clio v6 - zadnokolka, seriove clio - prednokolka, mam pocit, ze to clio dokaze nasrat nespocet ludi (ak sa nemylim tak mensieho braceka si kupil blesk, auto nenapadne, ktore dokaze poriadne potrapit aj vyrazne lepsie auta ak je ten medzikus dobry)

inac este stale montuju do RSsiek take slabe brzdy? v o1 stali za draka. hovoris ze 330i by potrapila tu RSku, ono je to o tom, ze 330i je iba top bezna motorizacia a RS je to akoze najlepsie co dokaze fabrika.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Piatok, 17. Februára 2012, 08:38

Avenger napísal:
tu mas casy pozri ake kary nechal renault za sebou.....
Ale ten megan nie je normalne auto. Neda sa nikde inde pouzit, len na vyblaznenie. Je odlahcene daleko za unosnu mieru. Interier je totalne nevhodny na bezne pouzitie. Porovnavat ho s normalnymi sportovo zalozenymi autami je ako rozpravat o starej Honde CRX alebo o Ariel Atome..

S tym Cliom V6 suhlasim, je to dobra motokara, ale nie je az taka nenapadna, dost sa lisi o civilnych verzii..

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Februára 2012, 09:19

K tomu Cliu V6, neviem aká to bola presne verzia, ale existovala jedna s motorom pred zadnou nápravou. Zrejme to bola jediná verzia so zadným náhonom, lebo rozloženie hmotnosti Clia s motorom vpredu a ešte k tomu ťažkým V6 by ten zadný náhon asi zabilo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 17. Februára 2012, 10:05

auto111 napísal:

Ale ved tieto Focusy, Megany su predokolky lebo je to o setreni nakladov - profi verzie tycho aut (v motorsporte ) maju vzdy 4x4.

aj octavia mala v rally verzii 4x4
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

auto111

Piatok, 17. Februára 2012, 11:26

mexican napísal:
K tomu Cliu V6, neviem aká to bola presne verzia, ale existovala jedna s motorom pred zadnou nápravou. Zrejme to bola jediná verzia so zadným náhonom, lebo rozloženie hmotnosti Clia s motorom vpredu a ešte k tomu ťažkým V6 by ten zadný náhon asi zabilo.

http://renault-clio.autobazar.eu/30-v6- ... 77748.html
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných