... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Avenger napísal:Focus je urcite 4x4 kedze jazdi rally ale megane neviem ci je niekde v motorsporte....a ked tak si kukni cas renaultu megan na nurburgringu ...videl som aj jeho test a myslim si ze je to velmi schopna predokolka ....aspon podla mna
tu mas casy pozri ake kary nechal renault za sebou.....
auto111 napísal:
Focus RS a ST je predokolka: http://sk.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus_RS
Inak tie auta co robia rekordy na Nurburgringu velmi pravdpodobne nie su seriove. Vysvitlo ze nejake auto co spravilo rekordny cas (mozno Nissan GTR ale nie som si isty) malo nejake velmi specialne pneu a este aj plnene nejakym specialnym plynom (obe veci samozrejme neseriove).
Avenger napísal:Niesom si isty ale kazde gtr ma pneu hustene dusikom lebo vraj vzduch je nestabilny...
Focus je predokolka to viem ale vo WRC rally je 4x4 tam musi byt nie????
A ten megan dal ten cas ako predokolka videl som videa lebo ma celkom zaujal ...ma rekord predokoliek na nurburgringu a pneu mal obute tusim 18 bridgestone potenza re050a
heroe napísal:Ja si myslím že by som tú jeho RS potlačil aj na mojej 11 ročnej nešportovej kraksni
Avenger napísal:
asi si sa v tej fabii rs neviezol .. v top geare bola rovnako rychla ako mini cooper s na ich trati....
A kamarat ma RS a fakt to ide dobre ..nesoferoval som to ale to auto ma fakt pichy ....
Avenger napísal:Ale ten megan nie je normalne auto. Neda sa nikde inde pouzit, len na vyblaznenie. Je odlahcene daleko za unosnu mieru. Interier je totalne nevhodny na bezne pouzitie. Porovnavat ho s normalnymi sportovo zalozenymi autami je ako rozpravat o starej Honde CRX alebo o Ariel Atome..tu mas casy pozri ake kary nechal renault za sebou.....
auto111 napísal:
Ale ved tieto Focusy, Megany su predokolky lebo je to o setreni nakladov - profi verzie tycho aut (v motorsporte ) maju vzdy 4x4.
mexican napísal:K tomu Cliu V6, neviem aká to bola presne verzia, ale existovala jedna s motorom pred zadnou nápravou. Zrejme to bola jediná verzia so zadným náhonom, lebo rozloženie hmotnosti Clia s motorom vpredu a ešte k tomu ťažkým V6 by ten zadný náhon asi zabilo.