... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:horsie je ze ked sa zabije tak ani darvinovu cenu nemoze dostat, bo uz jeho decko beha po svete..
Avenger napísal:http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody/mladik-na-bmw-zrazil-na-priechode-cyklistu.html
este video predstavu k prvemu prispevku
AlienZV napísal:Ja len nechápem, prečo sa vodičia RS Oktáviek majú stále tendeciu pretekať.![]()
Raz som sa naháňal mimo obce po zákrutách, nie po rovnike, s Lancer EVO IX!
Poviem vám, až v zákrutách /prehľadné/ sa ukázalo kto je aký šofér, na rovinke mi mojich 200 poníkov nestačilo, ale v zákrutách som ho skoro tlačil![]()
Čo z toho vyplýva? Po rovine vie ísť každý debil 200 300, ale v zákrutách je už minimum frajeríkov/Inak fajn pocit tlačiť na ropáku EVO IX/
![]()
![]()
sperhy napísal:
noooo počul som už vela príbehov ale aby 200 koňovú ropu brzdila v zakrutach rýdzošportová EVO IXtak to je dosť funny príbeh
PEACE!
Patkola1 napísal:Poznám debilka s BMW X5 4.8 Is čo v dedine kde je ukazovateľ rýchlosti dáva čo to dá len aby mu blikla čo najvyššia rýchlosť chápete???
ľudia sú retardi
TibiKE napísal:tak vies vtedy zistis kto je skutocny sofer a vie co si v zatackach moze dovolit zo svojimi 200konikmi a na rovinke toto dokaze kazdy trapny vozickar sa pretekat....
auto111 napísal:Ved ten vymetenec sa obtoci okolo stromu v jeho gangsterskej Oktavke pripadne ho zlisuje Liazka (Tatrovka) ked gangster pojde v protismere.
Nedavno sa take nieco stalo - tiez podobny uchyl (polomafian) jazdil divoko a natrafil na Karosu ked rezal zakrutu v obci. Zda sa mi ze neprezil (celna zrazka).
sperhy napísal:ale tak ked si už niekto kúpi EVO IX tak asi nie pre to, že sa bojí rýchlej jazdy a opierania do zákrut...a o nastavení podvozku EVO IX na takú jazdu nehovoriac...neviem teda čo za auto bola tá 200 koňová ropa ale predpokladam teda že bud 3er alebo 5er...a pri 5er mi to príde už fakt že vtipnéale každopádne nič v zlom proti nikomu
..a nechcem odbiehat od témy