... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: cestny pirat na vychode

Streda, 15. Februára 2012, 09:56

horsie je ze ked sa zabije tak ani darvinovu cenu nemoze dostat, bo uz jeho decko beha po svete.. ](*,)

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 15. Februára 2012, 12:41

SurrendeR napísal:
horsie je ze ked sa zabije tak ani darvinovu cenu nemoze dostat, bo uz jeho decko beha po svete.. ](*,)

Ale aspon by ukazal snahu - a ako vieme aj ta sa ceni. :evil:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 15. Februára 2012, 14:28

si tak sedim v praci aj sa mi drieme pomaly...tak reku, ze kuknem co nove..a otvorim tuto temu...pozrem na toho kokota na ochcavke a zas tlak v pici!!
ale diky, aspon nepotrebujem kavu a mozem pracovat jak o zivot :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Streda, 15. Februára 2012, 16:05

Avenger napísal:
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody/mladik-na-bmw-zrazil-na-priechode-cyklistu.html

este video predstavu k prvemu prispevku

K tomuto sa už nezdržím. Antisociální cyklisti pálte do p** :evil: Cyklisti si myslia, že žltý kosoštvorec platí pre nich. Houby! Ani ta zebra nieje pre nich určená, keď sú na bicykli. Cez priechod pre chodcov môže cyklista prejsť len tak, že zosadne z bicykla a bude ho tlačiť. Keď je cyklista nespokojný, nech sa bicykluje tam, kde je to určené. Alebo nech sa informuje na úrade - oddelenie výstavby.
Títo ľudia nechápu tomu že auto je 1800kg skriňa, schopná ubehnúť 200 km, za 1 hodinu.

sperhy

Streda, 15. Februára 2012, 16:38

AlienZV napísal:
Ja len nechápem, prečo sa vodičia RS Oktáviek majú stále tendeciu pretekať. ](*,)
Raz som sa naháňal mimo obce po zákrutách, nie po rovnike, s Lancer EVO IX!
Poviem vám, až v zákrutách /prehľadné/ sa ukázalo kto je aký šofér, na rovinke mi mojich 200 poníkov nestačilo, ale v zákrutách som ho skoro tlačil :mrgreen:
Čo z toho vyplýva? Po rovine vie ísť každý debil 200 300, ale v zákrutách je už minimum frajeríkov :-({|= /Inak fajn pocit tlačiť na ropáku EVO IX/ :thumbup: :bmwball:

noooo počul som už vela príbehov ale aby 200 koňovú ropu brzdila v zakrutach rýdzošportová EVO IX :D tak to je dosť funny príbeh :D PEACE! :D
120d 120kw

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Streda, 15. Februára 2012, 16:46

Určite nepatrím medzi svätých, ale mám dve pravidlá: nepijem za volantom a nenahánam sa v dedine resp. na sídlisku.
Chlapec má 200 koní a myslí si, že je pretekár. Ja si myslím, že je iba kár.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Streda, 15. Februára 2012, 17:17

sperhy napísal:

noooo počul som už vela príbehov ale aby 200 koňovú ropu brzdila v zakrutach rýdzošportová EVO IX :D tak to je dosť funny príbeh :D PEACE! :D

tak vies vtedy zistis kto je skutocny sofer a vie co si v zatackach moze dovolit zo svojimi 200konikmi a na rovinke toto dokaze kazdy trapny vozickar sa pretekat....

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Streda, 15. Februára 2012, 17:21

Poznám debilka s BMW X5 4.8 Is čo v dedine kde je ukazovateľ rýchlosti dáva čo to dá len aby mu blikla čo najvyššia rýchlosť chápete???
ľudia sú retardi

sperhy

Streda, 15. Februára 2012, 17:23

ale tak ked si už niekto kúpi EVO IX tak asi nie pre to, že sa bojí rýchlej jazdy a opierania do zákrut...a o nastavení podvozku EVO IX na takú jazdu nehovoriac...neviem teda čo za auto bola tá 200 koňová ropa ale predpokladam teda že bud 3er alebo 5er...a pri 5er mi to príde už fakt že vtipné :D ale každopádne nič v zlom proti nikomu :D ..a nechcem odbiehat od témy :D
120d 120kw

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 15. Februára 2012, 17:36

ten názor na bicyklistov zdieľam, ale zas auto nemá čo ísť 90kmh cez sídlisko :wink:

to že naftová 5ka dokáže to evo pred sebou tlačiť v zákrutách to uverím
jeden známy jazdil aj na subaru legacy 4x4, potom mal aj to spomínané evo IX, a potom si kúpil 530d (nie x drive) a že vraj z jeho skúseností mu najlepšie do ruky sadlo to BMW čo sa týka rýchlej jazdy cez zákruty, potvrdiť to neviem, nie som v takej situácii aby som si také autá dovolil ale toto je skúsenosť konkrétneho majiteľa čo mal tie autá
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

100RM
Auto: e61 550i

Streda, 15. Februára 2012, 19:34

Patkola1 napísal:
Poznám debilka s BMW X5 4.8 Is čo v dedine kde je ukazovateľ rýchlosti dáva čo to dá len aby mu blikla čo najvyššia rýchlosť chápete???
ľudia sú retardi

rekord mam zatial 137 :-D ale je to take blbe miesto s dvomi prechodmi, takze sa to tam moc dve kila hasit neda ...

AlienZV

Streda, 15. Februára 2012, 19:49

Chlapci verte či neverte je to tak. 380 koní neznamená byť rýchlejší keď ich raz neviem odhadnúť :thumbup:
Veľa vecí je o technike :-" Tým zas nechcem podcenovať alebo nebodaj navádzať niekoho na niečo podobné, ja som sa tiež nechcel pretekať, ale ponáhľal som sa
tak som mu blikol nech sa odprace. Pánko to pochopil asi inakšie. Samozrejme rovinka bola jeho, kde ja som mal 180-190 on cez 200.
Ja netvrdím že 525xD ide lepšie ako EVO IX, ALE keď raz nepoznám svoje auto aj "ropák" mi zavarí v zákrutách :wink:

AlienZV

Streda, 15. Februára 2012, 19:52

TibiKE napísal:
tak vies vtedy zistis kto je skutocny sofer a vie co si v zatackach moze dovolit zo svojimi 200konikmi a na rovinke toto dokaze kazdy trapny vozickar sa pretekat....

Súhlasím, na rovinke to vie rozbaliť každý, v zákrutách to už pokrivkáva. \:D/

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Streda, 15. Februára 2012, 20:08

auto111 napísal:
Ved ten vymetenec sa obtoci okolo stromu v jeho gangsterskej Oktavke pripadne ho zlisuje Liazka (Tatrovka) ked gangster pojde v protismere.

Nedavno sa take nieco stalo - tiez podobny uchyl (polomafian) jazdil divoko a natrafil na Karosu ked rezal zakrutu v obci. Zda sa mi ze neprezil (celna zrazka).

Mal to prežiť, ale len na vozíčku a do smrti papkať len kašičku a aby nemal dosť síl sa zabiť. A ešte by som mu doprial dlhovekosť. A to prajem všetkým takým frajerom.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

sakel
Kraj: Trnavský

Streda, 15. Februára 2012, 20:31

sperhy napísal:
ale tak ked si už niekto kúpi EVO IX tak asi nie pre to, že sa bojí rýchlej jazdy a opierania do zákrut...a o nastavení podvozku EVO IX na takú jazdu nehovoriac...neviem teda čo za auto bola tá 200 koňová ropa ale predpokladam teda že bud 3er alebo 5er...a pri 5er mi to príde už fakt že vtipné :D ale každopádne nič v zlom proti nikomu :D ..a nechcem odbiehat od témy :D

Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných