... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:bavite sa tu prednokolky/zadnokolky, vyrazny rozdiel je v stavbe a usporiadani napravy, Megan aj Focus maju jednu malu, nepostradatelnu vec a to je spera, s nou sa to tvari uplne inac a to auto uz naozaj za nieco stoji (neskusal som, len videjka ako sa to sprava co som videl), avsak octa rs ma trt makovi a nie speru takze to je auto, ktore je schopne ist rovno a odbocis po tom, ked sa ti podari dobrzdit.
mimochodom clio v6 - zadnokolka, seriove clio - prednokolka, mam pocit, ze to clio dokaze nasrat nespocet ludi (ak sa nemylim tak mensieho braceka si kupil blesk, auto nenapadne, ktore dokaze poriadne potrapit aj vyrazne lepsie auta ak je ten medzikus dobry)
inac este stale montuju do RSsiek take slabe brzdy? v o1 stali za draka. hovoris ze 330i by potrapila tu RSku, ono je to o tom, ze 330i je iba top bezna motorizacia a RS je to akoze najlepsie co dokaze fabrika.
Avenger napísal:Ano to je meritko pre rychlost![]()
Xader napísal:Nechapem, ako tu niekto moze porovnavat... ford, škodu, FIAT, hondu, toyotu proti bmw
nic proti hondam, ani toyotam, ale vsetky tie auta sa ani zdaleka nechytaju kvalitou na bmw 1 co sa tyka exterieru, interieru a motorom, tak jedine mozno honda
130i by ich vsetky strcila do vrecka a je uplne mimo ju zrovnavat s nejakou škodou RS ci uz octaviou, alebo fabiou, boze, budicek
![]()
![]()
Avenger napísal:...Auto111 chcel ukazat sportove auto s prednym nahonom tak som mu ukazal Focus st a Megane RS ...su to sportove auta ??? su....daju sa kupit??? daju neni su to ziadne specialy ...nechcel som sa tu hadat co je lepsie...
A ani jedno s nich by som si nekupil ...jedine co si mozno kupim a nebude to bmw bude ak tak mercedes...ale asi uz od bmw neodidem ...a predny nahon fuj fuj fuj
Xader napísal:Spracovanie, detaily, plasty, elektronika, technologia....za kvalitu nepokladam, ked si byvala kupila novy Fiat GrandePunto a po 2.000km sa jej zacala odlepovat gumene tesnenie popri dverach a stresne listyto som nezazil, ani pri 740iL co mala cez 350.000 km ... to je podla mna kvalita
johnyfly1 napísal:a co ten cestny pirat na vychode? dako sa na nho tri strany zabudlo...ak to ma takto pokracovat doporucijem zamknut temu :)