... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Utorok, 11. Decembra 2012, 16:01

slevin napísal:
rusky craschtest zigulaka :)

ja som myslel, ze to uz nerozdycha po tom naraze, a nakoniec vyskocil ako srnka... zlaty klinec bez bezpecnostneho pasu :mrgreen:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

POLGY!
Auto: BMW 540i E39
Kraj: Trenčiansky

Streda, 12. Decembra 2012, 08:55

K tým tukancom na F10,, myslím, že BMW robý teraz modely (už od E63, možno aj E60)
tak, že pri rýchlosti do 15km/h predný či zadný nárazník absorbuje plnú silu nárazu bez toho aby sa niečo poškodilo na aute.. Opravte ma ak sa mylim..
(nerátam pokial do niekoho vrazíš a ten má namontované tažné,, to ešte inžinieri v BMW nemajú premakané :lol: )

K tej pomalej jazde v terajšom počasí: bol som minulí týžden Utorok v Levicach, šiel som tam ráno, to bolo počasie ešte OK, ale kým som sa tam vybavil (cca. o 15:00) už celkom pekne snežilo,, cesty v nehoráznom stave,,
ja na aute ešte letné gumy v predu 235 R18 a vzadu 265 R18
a k tomu mám niečo z ASR čidlom takže som išiel s nefunkčným ASR,, niekde medzi dedinamy predomnou Peugeot, šiel tak 60km/h tak že pomaličky ho obehnem no akonáhle som vyšiel z kolají a to som ani skoro nepridal plyn už som išiel dveramy dopredu,, podarilo sa mi dostat auto pod kontrolu, zaradil som sa za ten Peugeot a jebkal som si to tiež tých 60 niekedy 40km/h,, jednoducho viac sa nedalo ani kebysom bol kúzelník..
Samozrejme komenty o tom aké je bezohladné a nezodpovedné vôbec íst niekde teraz na letných gumách neberiem ako urážku,, Ale za daných okolností aké som mal som nemal na výber,, som si toho vedomý a akonáhle uzavriem všetky rozrobené veci vo firme a bude trochu viac času užaj to riešim..
BMW E30 1.8i - EX 2000
BMW E36 1.8is - EX 2001
BMW E36 2.0i - EX 2008
BMW Z3 Roadster EX 2010
BMW 540i E39 Manual

bruno75

Streda, 12. Decembra 2012, 09:34

Sorry, ale na vyber si mal... ak auto nemas sposobile na jazdu (a ak pri sucasnej situacii nemas zimne obutie a naviac nefunkcne DSC, tak auto je IMHO nesposobile na zimnu jazdu...), tak mas sediet doma alebo pouzit iny sposob dopravy.... cakat s prezutim pneu az poriadne navala snehu je take.... slovenske... ](*,)
ak by nasnezilo v polke oktobra, nepoviem nic, ale na zaciatku decembra.... no kto by to asi cakal :roll: #-o
nejde o to, ze narobis problemy len sebe, ale mozes kludne zabit aj nevinneho v protismere
sam som mal E39, takze viem ako sa s nou jazdi v zime a to som ju prezuval vzdy na zaciatku novembra, nechcem si ani predstavit ako to chodi na letnych po snehu
som zvedavy ako jazdis teraz, ked je vsade 10-15 cm snehu... daj vediet prosim, ked sa budes chystat na dalsi vyjazd, aby som sa radsej vyhol tvojej trase
a ten tvoj opisany manever pri predchadzani Peugeota by som si ja dobre rozmyslel aj na mojej sucasnej E60 s x-drive a dobrymi zimnymi..... sam som sa proti svojej voli minuly tyzden trosku posmykal na neupravenej dialnici, ked som sa naivne spoliehal, ze ked to stabilne drzi pri jazde rovno, bude to drzat aj ked mierne zatocim... vdaka Bohu mam funkcne DSC aj x-drive, takze situacia bola vyriesena skor, nez auto slo dverami vpred (co by v rychlosti okolo 100 asi nebola sranda)...
cim viac koni pod kapotou mas, tym rozumnejsi musi byt "pohonic"....

bruno75

Streda, 12. Decembra 2012, 09:48

majro napísal:
ja som myslel, ze to uz nerozdycha po tom naraze, a nakoniec vyskocil ako srnka... zlaty klinec bez bezpecnostneho pasu :mrgreen:

ja si prave myslim, ze paradoxne to ze nemal pas ho zachranilo, ak by mal bezpecnostny pas, ten kamion by ho rozmackal ako mandelinku, takto sa v poslednej chvili hodil na spolujazdcove sedadlo a prezil.... lucky bastard :mrgreen:

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Streda, 12. Decembra 2012, 09:49

POLGY! napísal:
K tým tukancom na F10,, myslím, že BMW robý teraz modely (už od E63, možno aj E60)
tak, že pri rýchlosti do 15km/h predný či zadný nárazník absorbuje plnú silu nárazu bez toho aby sa niečo poškodilo na aute.. Opravte ma ak sa mylim..

Mas pravdu, no aj sa mylis. Tuto informaciu najdes v brozurke pre E60, E90 atd. a je tam napisane ze: predny a zadny naraznik vdaka hlinikovym deformacnym clenom (vzadu ocelovym) absorbuje narazy do 4km/h bez poskodenia a do 15km/h bez poskodenia karoserie vozidla.

takze naraz v inom ako idelnom uhle a prekryti nad 4km/h a mozes menit vnutornu vystuhu naraznika + deformacne cleny a naraz nad 15km/h a mozes menit aj casti karoserie... :wink:
Prílohy
bumpers.JPG
bumpers.JPG (22.71 KiB) 1233 zobrazení
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Decembra 2012, 10:00

tak pod toto sa podpisem :
cim viac koni pod kapotou mas, tym rozumnejsi musi byt "pohonic"....[/quote]

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Decembra 2012, 10:04

bruno75 napísal:

ja si prave myslim, ze paradoxne to ze nemal pas ho zachranilo, ak by mal bezpecnostny pas, ten kamion by ho rozmackal ako mandelinku, takto sa v poslednej chvili hodil na spolujazdcove sedadlo a prezil.... lucky bastard :mrgreen:

skor si myslím ze ho to na sedadlo spolujazdca odhodilo a nie ze preskocil :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Streda, 12. Decembra 2012, 10:09

dvojak :-#
Naposledy upravil/-a j.matrix v Streda, 12. Decembra 2012, 10:11, upravené celkom 1 krát.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Streda, 12. Decembra 2012, 10:09

bruno75 napísal:

ja si myslim ze ho na tu spolujazdovu sedacku hodilo :smile: kazdopadne je to jedna z nehod kedy by zrejme priputany bol uz na polovicu. prave taketo nehody ale vyuzivaju pri argumentacii ti co sa nechu putat :lol:
salat napísal:

Mas pravdu, no aj sa mylis. Tuto informaciu najdes v brozurke pre E60, E90 atd. a je tam napisane ze: predny a zadny naraznik vdaka hlinikovym deformacnym clenom (vzadu ocelovym) absorbuje narazy do 4km/h bez poskodenia a do 15km/h bez poskodenia karoserie vozidla.

takze naraz v inom ako idelnom uhle a prekryti nad 4km/h a mozes menit vnutornu vystuhu naraznika + deformacne cleny a naraz nad 15km/h a mozes menit aj casti karoserie... :wink:
[quote="salat"]

je to tak nejak ako pises. Ked dostanes slabu supku, ale snehovou gulou ako vomack, tak ten plast sa zdeformuje a nasledne vrati (4km/h). Pokial dostanes vacsiu tak by sa nemali poskodit nosne casti karoserie, resp. mal by si mat auto dalej pojazdne a vymenit len nejake plasty, svetla atd :mrgreen:

a to s tym pohonicom je vystizne...preto maju kamionisti najcastejsie nalepku tu pracu 500koni a jeden somar :thumbup: :thumbup: :thumbup:

xta

Streda, 12. Decembra 2012, 12:08

v tej lade boli dvaja!!!

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 12. Decembra 2012, 12:22

Nesledujete niekto Skoda forum? Nemaju tak nejake sprisahanie proti mne?
Idem si dnes po dialnici v lavom pruhu, lebo v pravom sla ochcavka, ktoru som chcel obist. No a ked som sa dostal na jeho uroven, tak ten dobrak sa z nicoho nic zacal tlacit do mojho pruhu priamo na mna. Samozrejme bez smerovky..obvzlast picovina to bola uz len preto, ze jeho pruh bol uplne volny, cize nemal abosultne ziaden dovod ho opustit a zacat sa tlacit na mna..no maria krista..tu moju F10 musel niekto prekliat.. :evil:
Obislo sa to nastastie bez kolizie, lebo dobracisko si to v pslednej chvili rozmyslel, ked bol asi tak 10-20cm odo mna...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Borisss

Streda, 12. Decembra 2012, 12:29

To je za vsetky tie hadky s Rebelom. Karma :mrgreen:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 12. Decembra 2012, 12:45

tvl pravda, v tej lade boli 2ja .. kde je vodic?

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 12. Decembra 2012, 12:46

jj, mne obišli auto klincom, vomackovi sa to ani klincom neoplatí poškrabať jaké to je škaredé auto, tak ho chcú dať na súčiastky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rebel
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Decembra 2012, 13:14

Uz budte dobri kurva !!!
Pfuu ale na dialnici by som nezelal koliziu ani Omackovi, tam uz ide o zivot, tam to lieta sto metrov ruka, sto metrov hlava :-$
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných