... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
slevin napísal:rusky craschtest zigulaka :)
majro napísal:ja som myslel, ze to uz nerozdycha po tom naraze, a nakoniec vyskocil ako srnka... zlaty klinec bez bezpecnostneho pasu
POLGY! napísal:K tým tukancom na F10,, myslím, že BMW robý teraz modely (už od E63, možno aj E60)
tak, že pri rýchlosti do 15km/h predný či zadný nárazník absorbuje plnú silu nárazu bez toho aby sa niečo poškodilo na aute.. Opravte ma ak sa mylim..
bruno75 napísal:
ja si prave myslim, ze paradoxne to ze nemal pas ho zachranilo, ak by mal bezpecnostny pas, ten kamion by ho rozmackal ako mandelinku, takto sa v poslednej chvili hodil na spolujazdcove sedadlo a prezil.... lucky bastard
bruno75 napísal:
ja si prave myslim, ze paradoxne to ze nemal pas ho zachranilo, ak by mal bezpecnostny pas, ten kamion by ho rozmackal ako mandelinku, takto sa v poslednej chvili hodil na spolujazdcove sedadlo a prezil.... lucky bastard
salat napísal:[quote="salat"]
Mas pravdu, no aj sa mylis. Tuto informaciu najdes v brozurke pre E60, E90 atd. a je tam napisane ze: predny a zadny naraznik vdaka hlinikovym deformacnym clenom (vzadu ocelovym) absorbuje narazy do 4km/h bez poskodenia a do 15km/h bez poskodenia karoserie vozidla.
takze naraz v inom ako idelnom uhle a prekryti nad 4km/h a mozes menit vnutornu vystuhu naraznika + deformacne cleny a naraz nad 15km/h a mozes menit aj casti karoserie...