... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Streda, 12. Decembra 2012, 13:18

rebel napísal:
Uz budte dobri kurva !!!
Pfuu ale na dialnici by som nezelal koliziu ani Omackovi, tam uz ide o zivot, tam to lieta sto metrov ruka, sto metrov hlava :-$

myslím že nový avatar mu prospieva :wink:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Decembra 2012, 15:35

Dnesny ulovok. Viem, ze to nie je pirat, ale tiez neznasate ked niekto brzdi zarovno radaru, ked flojdi davno meraju tak 300 metrov dopredu? :mrgreen: Ešte sa aj drbal vlavo furt. Nic moc, ale namontoval som vcera kameru, tak som chcel nieco zavesit :smile:

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Streda, 12. Decembra 2012, 15:59

Ale no, všetko v poriadku vo videu, iba sa troška ľakol.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

kubog

Streda, 12. Decembra 2012, 16:05

Ja vim, len som si chcel odskusat soft, orezavanie, upload a nic vzrusujucejsieho som nezachytil. Ja v momente ked vidim radar na mojej urovni tak uz davno pridavam, kedze dalej asi ziaden nebude. Inak na tom mieste na ktore mierili som isiel asi 110 a pohoda, ocividne premeriava tacho a asi cakaju na vacsiu rybu.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Decembra 2012, 16:16

hehe ale jediny ktory bol cestny pirat si bol ty lebo nedodrzujes bezpecnu vzdialenost :mrgreen: O:)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

kubog

Streda, 12. Decembra 2012, 16:19

Tak nelepil som sa nanho vyslovene, ale pokial sa v BA k niekomu nepriblizis, aby uhol do praveho, tak za nim pojdes cez celu BA, to ti garantujem.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Decembra 2012, 16:28

:thumbup: ja viem len som si podpichol :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 12. Decembra 2012, 18:06

kubog napísal:
Dnesny ulovok. Viem, ze to nie je pirat, ale tiez neznasate ked niekto brzdi zarovno radaru, ked flojdi davno meraju tak 300 metrov dopredu? :mrgreen: Ešte sa aj drbal vlavo furt. Nic moc, ale namontoval som vcera kameru, tak som chcel nieco zavesit :smile:

Ina vec ktora mi vadi ze napr. dotycny "Fabian" si nedemontuje tazne. Mne tak otlacil neznamy "hrdina" gulou preliacinu do zadneho naraznika.

Ano uvedomujem si ze chcem uz od slovenskych vodicov privela. :twisted:

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 12. Decembra 2012, 20:37

kubog napísal:

LOL sak hentam je rosaldo :D chalani z BA zrazov vedia koho myslim, tu cervenu corsu :mrgreen: :mrgreen:

bruno: ja som to napisal v tom zmysle, ze demonstroval, ze sa da aj bez pasov vyviaznut ako nic :)) + rusi, tak neni o com..

kebyze v tom aute su dvaja, tak to nieje na youtube.. tam umrtia nedavaju.
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Streda, 12. Decembra 2012, 21:02

kubog napísal:
Ja v momente ked vidim radar na mojej urovni tak uz davno pridavam, kedze dalej asi ziaden nebude.
Medzi Kosicami a Roznavou (pod Soroskou) maju policajti oblubene miesto na chytanie piratov tvojho typu. Casto tam stoji jeden radar len par stoviek metrov od druheho (v tom istom smere).

matoE36
Auto: e36 320i
Kraj: Košický

Streda, 12. Decembra 2012, 22:12

Le Gend napísal:
Medzi Kosicami a Roznavou (pod Soroskou) maju policajti oblubene miesto na chytanie piratov tvojho typu. Casto tam stoji jeden radar len par stoviek metrov od druheho (v tom istom smere).

toto dobree poznam :) som z roznavy :) jedny stoja na spodku sorosky druhy niekde v strede na parkovisku hmm to su ale kurvy vela krat som ich tam videl po kope
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Streda, 12. Decembra 2012, 22:48

Pre mna su pirati soferi ako tato Fabia, spomalovat lavy pruh, ktory sluzi na obiehanie a nie na sustavnu jazdu, pripadne sa zaradi do laveho spravidla 500m pred prekazkou, alebo ignoruje pravy pruh Pristavneho mosta v BA..

Potom sa stavaju situacie ako predvcerom, o 6 rano neodhrnuty lavy pruh 3-prudovej dialnice D1 z BA, kazdy samozrejme v strednom, najlepsia bola Fabia spol. Medirex (pozdravujem), ktora sla zavratnych 70 km/h, ze ju este aj kamiony sprava obiehali.. Neuhol ani po prebliknuti a ked som si dovolil obehnut ho sprava a smerovkou mu naznacit, kam mal ist, tak mi odpovedal dialkovymi.. Gratulujem :!:
Nebol prvym, ktori rano/v noci chodia po dialnici/obchvate zasadne vlavo a -20km/h pod limitom a na slusne bliknutie sa vytacaju..
Subaru WRX STi

slevin

Streda, 12. Decembra 2012, 22:58

Majro Vyzera to tak ze boli dvaja.
Prílohy
image.jpg
image.jpg (78.6 KiB) 852 zobrazení
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

rebel
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Decembra 2012, 23:14

To je chamrad, ktora tak schvalne jazdi, je zopar takych chujov, ktori to proste brzdia a neuhnu aj keby si trubil blikal. Uz tu bolo par takych videi.
Neviem co je to za sortu ludi a neviem ako sa branit proti nim :^o Bo takyto sasovia nie su ani tak pomali vodici, oni schvalne neuhnu a schvalne nepridaju aj keby co bolo, maximalne pridaju ked ich budes obiehat z prava, tak sa dorovnaju na uroven auta pred tebou v pravom aby si sa nemohol fiknut do lava. Maju asi nejaku svoju predstavu o cestnej premavke a spravodlivosti a chcu ju silou natlacit aj ostatnym vodicom.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 00:01

Skor by som povedal ze tito vodici oblubujuci lave / stredne pruhy (pripadne aj nizke rychlosti) su skor "LEN" zli vodici (teda vacsia, zbytok su ti vychovavajuci).

Proste oni horko-tazko NEJAKO jazdia (nazyvam to ze nemaju cit na soferovanie) a to co predvadzaju robia s vypatim vsetkych sil.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných