... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:Uz budte dobri kurva !!!
Pfuu ale na dialnici by som nezelal koliziu ani Omackovi, tam uz ide o zivot, tam to lieta sto metrov ruka, sto metrov hlava
kubog napísal:Dnesny ulovok. Viem, ze to nie je pirat, ale tiez neznasate ked niekto brzdi zarovno radaru, ked flojdi davno meraju tak 300 metrov dopredu?Ešte sa aj drbal vlavo furt. Nic moc, ale namontoval som vcera kameru, tak som chcel nieco zavesit
![]()
kubog napísal:Dnesny ulovok. Viem, ze to nie je pirat, ale tiez neznasate ked niekto brzdi zarovno radaru, ked flojdi davno meraju tak 300 metrov dopredu?Ešte sa aj drbal vlavo furt. Nic moc, ale namontoval som vcera kameru, tak som chcel nieco zavesit
![]()
kubog napísal:Medzi Kosicami a Roznavou (pod Soroskou) maju policajti oblubene miesto na chytanie piratov tvojho typu. Casto tam stoji jeden radar len par stoviek metrov od druheho (v tom istom smere).Ja v momente ked vidim radar na mojej urovni tak uz davno pridavam, kedze dalej asi ziaden nebude.
Le Gend napísal:Medzi Kosicami a Roznavou (pod Soroskou) maju policajti oblubene miesto na chytanie piratov tvojho typu. Casto tam stoji jeden radar len par stoviek metrov od druheho (v tom istom smere).