... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:Na nastavovanie teploty v laktovej opierke mame v E90 take tocitko v strede palubovky medzi vyduchmi. Mozno aj X5 ma taky luxus.. A ked nie, tak to mozes vypnut (my na to mame take male posuvatko O-I vovnutri opierky).Inak ta priehradka co ma chladit, mi zacala zohrievatneviem teda ako to funguje, ci je to nastavene podla kurenia ? alebo to ma chladit nezavisle stale ?
Sa mi zdalo, ze sa mi nejako rychlo vybija mobil a ono sa tam zohrieva v tej kokotine, kde mam cigarky ulozene, mi ich vysusi takto.
Ako to funguje ta zbytocnost kde sa nic nezmesti ? Ma to chladit aj ked sa kuri ? Ak ano, mozno by som si tam mohol aj veceru varit
rebel napísal:ja tam asi nemam to posuvatko, mam tam cigarky miesto neho
bruno75 napísal:Sorry, ale na vyber si mal... ak auto nemas sposobile na jazdu (a ak pri sucasnej situacii nemas zimne obutie a naviac nefunkcne DSC, tak auto je IMHO nesposobile na zimnu jazdu...), tak mas sediet doma alebo pouzit iny sposob dopravy.... cakat s prezutim pneu az poriadne navala snehu je take.... slovenske...![]()
ak by nasnezilo v polke oktobra, nepoviem nic, ale na zaciatku decembra.... no kto by to asi cakal![]()
![]()
nejde o to, ze narobis problemy len sebe, ale mozes kludne zabit aj nevinneho v protismere
sam som mal E39, takze viem ako sa s nou jazdi v zime a to som ju prezuval vzdy na zaciatku novembra, nechcem si ani predstavit ako to chodi na letnych po snehu
som zvedavy ako jazdis teraz, ked je vsade 10-15 cm snehu... daj vediet prosim, ked sa budes chystat na dalsi vyjazd, aby som sa radsej vyhol tvojej trase
a ten tvoj opisany manever pri predchadzani Peugeota by som si ja dobre rozmyslel aj na mojej sucasnej E60 s x-drive a dobrymi zimnymi..... sam som sa proti svojej voli minuly tyzden trosku posmykal na neupravenej dialnici, ked som sa naivne spoliehal, ze ked to stabilne drzi pri jazde rovno, bude to drzat aj ked mierne zatocim... vdaka Bohu mam funkcne DSC aj x-drive, takze situacia bola vyriesena skor, nez auto slo dverami vpred (co by v rychlosti okolo 100 asi nebola sranda)...
cim viac koni pod kapotou mas, tym rozumnejsi musi byt "pohonic"....