... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 22:16

aspon sa v aute nenudi, ked sa mu dojebe radio
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 14. Decembra 2012, 00:57

radio mi ide ... teda asi, nepocuvam ho, hraju mi cedecka :)
Dnes som sa motkal po Blave niekolko hodin krizom krazom a nejako som isiel kludne dnes, hadam som aj rychlost dodrzoval, vsak vsade kopec aut, spina vsade, pruhy nevidiet nic, ludia skacu z kazdeho rohu, tak som isiel pianko, teraz malo piratov som stretal, iba jeden chuj na golfe ma nechcel pustit, ked som isiel z vedlajsej na Bajkalsku, musel som mu bliknut, bo to bol kokot so znackou 333 ](*,)
Jasne, ze ma nemusel pustit, ale su iste situacie ked je plna krizovatka, ked sa proste priebezne auta z vedlajsej cesty ludsky pustaju, bo by tam boli dve hodiny, v spicke ... a neslo ani tak o to, ze nepustil ale ako nepustil, nie prirodzene, ze proste isiel a nepribrzdil ale ten karenko ked som mal flek a isiel tam, tak proste na to dupol a zastavil centimeter od auta pred nim aby som sa nevpochal ... takych chujov nemam rad ... V zapati o par metrov vytlacal velmi podobne dalsie docela pekna bawo, tiez tam bol karenko zo znackou 777 :mrgreen: ten bol agresivnejsi sa docela tlacil, ale nepodarilo sa mu tiez :)
Ja velmi agresivny nie som, nejebem sa niekde na silu, vyskusam a ked chuj nepusta tak sa tam proste nezaradim (myslim aj pruhy)

Inak ta priehradka co ma chladit, mi zacala zohrievat :mrgreen: neviem teda ako to funguje, ci je to nastavene podla kurenia ? alebo to ma chladit nezavisle stale ?
Sa mi zdalo, ze sa mi nejako rychlo vybija mobil a ono sa tam zohrieva v tej kokotine, kde mam cigarky ulozene, mi ich vysusi takto.
Ako to funguje ta zbytocnost kde sa nic nezmesti ? Ma to chladit aj ked sa kuri ? Ak ano, mozno by som si tam mohol aj veceru varit :-({|=

Runder - jasne, oslovujem sa rebel a ked vidim nejakeho chuja/pirata, tak na nho zakricim ''Ty runder presovsky'' a vy sa ako oslovujete pane ?
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Decembra 2012, 08:03

takze pridam sem aj ja svoju prihodu s octaviou a seatom.stalo sa to z utorka do stredy 12.12. v noci o pol 3. zobudila ma strasna pecka-rana rozmyslam co to mohlo byt ku.va sak ja mam auto na ulici pred domom,vyletel som z posteli von na ulicu a vidim ze pri mojom aute si dali celovku octavia aj so seatom,v hlave som mal kadejake pochodne ak mi oni donho je.li tak ma slak trafi za auto uz vyplatena zaloha a v ten den si mal prist pon kupec... kukam na to jak puk autu ako zazrakom sa nic nestalo, minuli ho o par cm.zaujimalo ma co tam ty ko.oti robili sak rovna slepa ulica medzi rodinnymi domami..v tom strese ma ani nepadlo urobit foto kym tam stalo moje auto ale az ked som ho uz preparkoval....moje auto stalo tam kde je ten flak na ceste kde neni sneh pri tom dome kde je ten stromcek... #-o
Prílohy
DSC02554.JPG
DSC02554.JPG (134.67 KiB) 1548 zobrazení
DSC02552.JPG
DSC02552.JPG (137.49 KiB) 1548 zobrazení
DSC02551.JPG
DSC02551.JPG (139 KiB) 1548 zobrazení
DSC02549.JPG
DSC02549.JPG (142.34 KiB) 1548 zobrazení
12218

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Piatok, 14. Decembra 2012, 08:22

Mal si stastie kamo, som rad ze sa tvojmu tatosovi nic nestalo \:D/

BTW, ludom s HIDmi by mali brat technickay :mrgreen: A aj rodne listy. :mrgreen:

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 14. Decembra 2012, 08:51

ja zase trošku zapičujem do pánkov v sedmičkách, večer si tak idem po moyzesovej v KE, chcem odbočiť ku hlavnej pošte. kto to tam pozná, vie, že pri hlavnej pošte je cesta úzka+to radenie na križovatke no koniec....naskočila zelená a odbočil som keď v tom zrazu proti mne kokotko v plnej rýchlosti na e65tke, ktorý obiehal celú kolónu v proti smere (úplny kokot sveta, tam sa ledva zmestia dva autobusy odbočujúce vedľa seba), po doraznom zatrúbení na mna pozeral ze co som si dovolil, prisaham mal som chut mu jebnut jednu po tych jeho okuliaroch ale hans christian andersen =D>

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Decembra 2012, 09:13

Rebel: aj z vedlajsej ta MUSI pustit (ten na hlavnej) len nesmies vyrazne znizit ich rychlost (+ samozrejme ziadne ohrozenie).

Toto je riesene v poslednej novele Cestneho zakona (lebo dovtedy ta ten na hlavnej legalne nemusel nikdy pustit - hlavne v zapchach).

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Piatok, 14. Decembra 2012, 11:15

rebel napísal:
Inak ta priehradka co ma chladit, mi zacala zohrievat :mrgreen: neviem teda ako to funguje, ci je to nastavene podla kurenia ? alebo to ma chladit nezavisle stale ?
Sa mi zdalo, ze sa mi nejako rychlo vybija mobil a ono sa tam zohrieva v tej kokotine, kde mam cigarky ulozene, mi ich vysusi takto.
Ako to funguje ta zbytocnost kde sa nic nezmesti ? Ma to chladit aj ked sa kuri ? Ak ano, mozno by som si tam mohol aj veceru varit :-({|=
Na nastavovanie teploty v laktovej opierke mame v E90 take tocitko v strede palubovky medzi vyduchmi. Mozno aj X5 ma taky luxus.. A ked nie, tak to mozes vypnut (my na to mame take male posuvatko O-I vovnutri opierky).

rebel

Piatok, 14. Decembra 2012, 16:32

ja tam asi nemam to posuvatko, mam tam cigarky miesto neho #-o

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 14. Decembra 2012, 16:50

rebel napísal:
ja tam asi nemam to posuvatko, mam tam cigarky miesto neho #-o

vidis, vidis..keby si tolko nefajcil mozno by si si aj zarobil na poriadne auto a nebol by si odkazany na zastaralu hajtru vo vybave na urovni polosocialnej Fabie :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebel

Piatok, 14. Decembra 2012, 16:57

Na nedelu mam podane lotto, tak to vymenim potom =D>

POLGY!
Auto: BMW 540i E39

Pondelok, 17. Decembra 2012, 11:22

Bratu, máš úplnú pravdu,, preto som písal, že beriem všetky poznámky na túto tému, ale ver my, že som nemal inú možnost ani náhodou.

bruno75 napísal:
Sorry, ale na vyber si mal... ak auto nemas sposobile na jazdu (a ak pri sucasnej situacii nemas zimne obutie a naviac nefunkcne DSC, tak auto je IMHO nesposobile na zimnu jazdu...), tak mas sediet doma alebo pouzit iny sposob dopravy.... cakat s prezutim pneu az poriadne navala snehu je take.... slovenske... ](*,)
ak by nasnezilo v polke oktobra, nepoviem nic, ale na zaciatku decembra.... no kto by to asi cakal :roll: #-o
nejde o to, ze narobis problemy len sebe, ale mozes kludne zabit aj nevinneho v protismere
sam som mal E39, takze viem ako sa s nou jazdi v zime a to som ju prezuval vzdy na zaciatku novembra, nechcem si ani predstavit ako to chodi na letnych po snehu
som zvedavy ako jazdis teraz, ked je vsade 10-15 cm snehu... daj vediet prosim, ked sa budes chystat na dalsi vyjazd, aby som sa radsej vyhol tvojej trase
a ten tvoj opisany manever pri predchadzani Peugeota by som si ja dobre rozmyslel aj na mojej sucasnej E60 s x-drive a dobrymi zimnymi..... sam som sa proti svojej voli minuly tyzden trosku posmykal na neupravenej dialnici, ked som sa naivne spoliehal, ze ked to stabilne drzi pri jazde rovno, bude to drzat aj ked mierne zatocim... vdaka Bohu mam funkcne DSC aj x-drive, takze situacia bola vyriesena skor, nez auto slo dverami vpred (co by v rychlosti okolo 100 asi nebola sranda)...
cim viac koni pod kapotou mas, tym rozumnejsi musi byt "pohonic"....
BMW E30 1.8i - EX 2000
BMW E36 1.8is - EX 2001
BMW E36 2.0i - EX 2008
BMW Z3 Roadster EX 2010
BMW 540i E39 Manual

Darkness
Auto: X5 3.0D

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 22:32

Zdravim debila s novou octavkou (este mal tie kockate prevozne znacky) pred pol hodinou na obchvate sa mi lepil cely cas na zadok... ked som schadzal pri nakupnom centre(kika) tak som ho mal asi meter za naraznikom, kym sme sa dostali dole tak uz bol zamnou ale 30m :D nestihal tym oblukom, skoda ze sa neoplieskal o tie betonove zvodidla :D chalan asi tazko nechapal ako mozem stou starou ,,zadokolkou,, ist tak rychlo dole :D
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 23:58

Nemohla mat ta nova Octavka tempomat s radarom ? Cize rychlost by sa automaticky prisposobovala tvojmu BMW (a sofer Octavie by nemusel byt tym padom uplny retard :twisted: ).

Aj ked sa mi nezda ze by dnes predavana Octavia mal radarovy tempomat ista sanca je ...

Darkness
Auto: X5 3.0D

Piatok, 21. Decembra 2012, 00:45

sanca tam je kedze take srandy montuju aj do nizsej strednej triedy ale urcite sa to neda nastavit 2-3m od auta co ide pred tebou
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

Borisss

Piatok, 21. Decembra 2012, 03:55

Akoze nie? Hovori sa tomu "Audi" vzdialenost :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných