... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 00:50

spoliehajú sa že zvyšné autá im ubrzdia a idú si veselo ďalej, arogancia prvej triedy :evil:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 01:20

ale vobec nie ... ak ide niekto v passate a blikaju na nho jak vianocny stromcek, to sa da len naschval, to nahodne zlou jazdou nespravis
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 07:55

Dovolim si pikosku z mojej jazdy z utorka vecera, idem hore Malym Sarisom (taky 3 purhovy usek dialnice na vychode sk), pan (na htp fobii) ktory si doniesol svoje navyky z D1, si to jebal hore tym kopcom zavratnych 80 (mozno az tak rychlo) v strednom, pri tej viditelnosti ktora bola (viac ako 1km) som nevidel ani pred ani za nami nic, tak som sa snazil mu naznacit jazdou za nim, ze by mohol ist v pruhu jemu urcenom a mam pocit, ze este spomalil (alebo musel podradzovat do kopca), tak som sa dal do laveho a zapiratil som si ja, obysiel ho a zaradil sa pred neho nech mu pekne obrizgam okno, pozdravil ma dialkovymi.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 08:07

toto neznasam ked kokot spravi chybu a este ti bude blikat a rozculovat sa...do autoskoly s takymi kokotmi
Klub tvoria ľudia, nie autá...

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 08:22

jararak napísal:
Dovolim si pikosku z mojej jazdy z utorka vecera, idem hore Malym Sarisom (taky 3 purhovy usek dialnice na vychode sk), pan (na htp fobii) ktory si doniesol svoje navyky z D1, si to jebal hore tym kopcom zavratnych 80 (mozno az tak rychlo) v strednom, pri tej viditelnosti ktora bola (viac ako 1km) som nevidel ani pred ani za nami nic, tak som sa snazil mu naznacit jazdou za nim, ze by mohol ist v pruhu jemu urcenom a mam pocit, ze este spomalil (alebo musel podradzovat do kopca), tak som sa dal do laveho a zapiratil som si ja, obysiel ho a zaradil sa pred neho nech mu pekne obrizgam okno, pozdravil ma dialkovymi.

Ak to bola nejaka htp, tak je dost mozne, ze musel podradovat do kopca. Jazdim cez terchovu na felde a kedze viem, ze auto je slabe, tak sa musim dobre rozbehnut pred kopcom aby som nesiel do kopca 30 a nebrzdil ostatnych (a oni mna). Ale kedze nesiel v pravom pruhu, tak je minimalne mamlas, alebo s trochou odosobnenia sa, mozno si to neuvedomil.

Dogg88 napísal:
toto neznasam ked kokot spravi chybu a este ti bude blikat a rozculovat sa...do autoskoly s takymi kokotmi

Ak niekoho predbehnes a pochopi, ze urobil chybu, ako ti da inak vediet, ze dava na vedomie, ze urobil chybu? :) Moze ti bliknut. Moze ti zatrubit. oboje ale vezmes ako aroganciu :)

jararak

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 08:24

ked ti blikne a ostane v lavom ako to vezmes?

btw mal som aj 120l, feldu aj htp, viem ako to ide, a ze to musis poriadne rozurit pred kopcom :)
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 08:39

toto mi pripomenulo jak som isiel po D1 asi 140 [som pirat?] este na E60 - asi poznate ten usek, co ide cez Zamarovce za Trencinom - je tam taky kopcek. Tak som si to sral uz spominanych 140, a zacala sa na mna lepit kruto prisna Fobia..tak som ju reku pustil nech si ide..no a v tom kopceku mu asi tiez dochadzal dych, lebo som ho trhol [stale som mal zapnuty tempomat]...no a samozrejme potom dole kopcom si to zasa on nemilosrdne sral hadam aj 150, obehol ma a vecer isiel isto spat s pocitom pretekara :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 08:42

toto sa mi stava bezne tempomat urcita rychlost hore kopcom dole kopcom... a auta ma predbiehaju a do kopca im dochadza dych
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 09:03

kolega mi dnes rano rozpraval ako vcera vyucoval fobiu s nejakymi mega night solar turbo ziarovkami. Tie jeho röntgenove ziarice mali dobre znamy efekt oslnenia celeho priestoru pred autom a oslepovali aj cez zatmene zrkadlo. Na strope mozete hrat tienove divadlo, ved to poznate. K tomu este aj hmlovky v polohe ON, aj ked hmla ci oblaky nikde...

Fobia sa rutila za nim a vypalovala vsetko co stalo v ceste. Najprv si myslel ze to ma dialkove tak mu zablikal par krat zadnymi hmlovkami. Nic.... zase nic...na treti krat fabia zablikala dialkacmi a on pochopil ze to su "normalne" svetla. Tak mu v tej ziare co mal vnutri naznacil co si o nim mysli (rozumej prostrednik hore) a teda ci to nemoze stiahnut dole. Nic, ziadna reakcia. Tak sa nasral a pootocil vnutorny spetak tak, aby ziaril tomu bulovi do ksichtu :mrgreen: Ten zacal vyblikavat dialkacmi, potom aj hmlovkami a blinkermi :D Predbiehat moc nemal kde (a asi ani cim, kolega ma starsie M-B C AMG a na tej ceste sa proste neda ist o moc rychlejsie) tak to fobiator vzdal, spomalil a zaliezol hodne dozadu :D

Skoda ze to nemal na kamere, bola by to sranda :D
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 09:15

Hej, beriem, ze ak ostane tam kde je, tak to vobec nepochopil, alebo je curak. Ale pisal som skor vseobecne....

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 10:45

Sice sa hovori, ze klin sa klinom vybija, ale odpovedat na piratsvo dalsim piratstvom je len vyrabanie zlej karmy. Ja si poviem, ze debilita dotycneho pirata sa mu v zivote urcite casto vypomsti aj sama, nemusim mu strpcovat zivot este aj ja.
Nepodporujem ziadne vyucovanie piratov. Aj tak ho uz v zivote nestretnem, takze sa mi moja "dobrota" nema ako vratit, len si narobim nervy a skor zomriem..

jararak

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 13:34

ja len spliecham na okna a obchadzam z prava, inac nikoho neblokujem, ak sa mam nedajboze kam uhnut :), co ked dotycnemu treba na toaletu a jednoducho musi :D
bmwcoding.sk

rebel

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 19:41

Pomaly mudriem a beriem to vzdy na seba, klud rebel, pohodicka, vsak sa neponahlas, nechaj ho zit. Vela krat som picoval a potom som zistil dovod preco povedzme isiel pomaly, preco hento, preco tamto ... vela krat sa nam zda nieco ako piratstvo ale nie je, proste je ista situacia a ten vodic to riesi tak ako to riesi. Aj ked naozaj niektori su kokoti prvej triedy :)
Vsak predsa pokoj a mier aj medzi piratmi :thumbup:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:09

ty sa oslovuješ v aute rebel? :D :D :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 21:12

rebel je schizo, staci pozriet na niektore jeho prispevky. Raz je svaty, inokedy by vyhladil polovicu ludstva. Niet divu, ze si jeho 2 osobnosti navzajom pokecaju v aute..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných