... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:To sa chvalis, ze na 4 prudovke ides v lavom a nie si schopny vidiet, ze za tebou niekto ide rychlejsie ?
voMacK napísal:pozdravujem pirata na Fobii, kt. sa cely cas dnes za mnou drzal asi na 5 metrov, ked sme sli vo vlaciku aut cca 50km/h [samozrejme ludia chodia jak posrati, ked padne trosku snehu, ale tak co uz..lepsie nez sa pozabijat]..
k veci - prvy krat ked som brzdil pred prechodom aby som pustil ludi to este "ubrzdil" tak, ze strhol volant doprava a skoncil skoro vedla mna...pozeram na neho.. WTF??
druhy krat to uz tak "majstrovsky" nezvladol a jemne do mna zozadu tukol....nastastie bol tukanec tak slaby, ze som sa kvoli tomu ani neunuval vystupovat z auta, ale dufam, ze ta jeho picovina utrpela aspon povrchove zranenia
slevin napísal:uz len z principu by som vystupil a spytal sa ho ci nie je prijebany...
RTG napísal:No ale predstav si, zejazdis na fobii ako mamlas. Neubrzdis a niekomu tuknes do noveho bmw. Ten chlapik musel byt tak zosraty, ze si to zapameta minimalne na par mesiacov.