... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 22:07

bmw-pokec/p-o-k-e-c-tu-mozete-beztrestne-diskutovat-o-comkolvek-t38170.html

kedže sme v sekcií pokec, čakal som že ti to dopne ktorú tému myslím..dokonca je to hore ako dôležité a bolo to založené presne za týmto učelom aby ste nesrali v iných témach
Agelias© by migo
///MARKETING

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Decembra 2012, 14:49

rebel napísal:
To sa chvalis, ze na 4 prudovke ides v lavom a nie si schopny vidiet, ze za tebou niekto ide rychlejsie ?

Ked mne to jedna taka maximalne sexi cicata blondina z navigacie zasepkala do uska, ze "Drzte sa vlavo", bo tam dakde v dialke bola odbocka dolava.
Ja som sa bal, ze ked prejdem do praveho pruhu, tak v lavom sa spusti nekonecny prud rebelov na X-kovych BMW a ja nikdy neodbocim...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 10. Decembra 2012, 19:54

pozdravujem pirata na Fobii, kt. sa cely cas dnes za mnou drzal asi na 5 metrov, ked sme sli vo vlaciku aut cca 50km/h [samozrejme ludia chodia jak posrati, ked padne trosku snehu, ale tak co uz..lepsie nez sa pozabijat]..
k veci - prvy krat ked som brzdil pred prechodom aby som pustil ludi to este "ubrzdil" tak, ze strhol volant doprava a skoncil skoro vedla mna...pozeram na neho.. WTF??
druhy krat to uz tak "majstrovsky" nezvladol a jemne do mna zozadu tukol....nastastie bol tukanec tak slaby, ze som sa kvoli tomu ani neunuval vystupovat z auta, ale dufam, ze ta jeho picovina utrpela aspon povrchove zranenia :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebel

Pondelok, 10. Decembra 2012, 20:07

Tiez pozdravujem toho vodica s tou fobiou, nabuduce by mohol tuknut poriadne.
Ale dnes to bolo veru lezerne tempo v Blave, vsetci isli pomalicky po smrt :mrgreen: Ako jasne, lepsie nez sa pozabijat, ale trosku zivota by do toho mohli dat.
Vela z nich neslo ani 50, samozrejme v lavom pruhu sa drbali. To jazdenie bolo teda take omackove dnes, slabsie, kazdy brzdil pred kazdou vlockou.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Decembra 2012, 21:38

ja ich volam lavobockovia, se podarelo, aľe ta, uz su medzi nami :lol:

inac 5 z 10 obiehani zprava na dialnici prebehne na tempomate, uz sa mi ani nechce piratsky blikat v lavom :oops:
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

slevin
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Decembra 2012, 21:46

uz len z principu by som vystupil a spytal sa ho ci nie je prijebany...
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

rebel

Pondelok, 10. Decembra 2012, 21:57

Dnes som chytil Favoritku na celej Roznavskej od Zlatych az po Trnavske myto v lavom pruhu, no ten nesiel ani 40 chvilami. Mal som kludnu naladu, jebal som na neho, ani som sa na nho radsej nenalepil, bo by sa lakol, zabrzdil a este by vyletel s tou picovinou dakde. Chapem ze ujo odbocoval do lava na Trnavskom, ale to nemusel uz od Zlatych sa tam motkat. V pravom to nemalo vyznam, bo tam isli, resp. hadam aj stali vsetci :mrgreen:
Dufam, ze zajtra uz budu vodici sviznejsi, ti najhorsi dnes uz hadam potukali narazniky.

U nas je nahovno, ze sme stara republika, vsetky cesty su sto krat uz prerabane, uzke, jedno, max. dvojpruhove a nie je priestor na plynulu jazdu, kedze vsade je uzko, vsade nejaka jama, kanal, zakruta, krizovatka a v podstate sa to nema velmi ako zlepsit, kedze mame vsade stare hnile budovy, ktore nikto nechce zburat, resp. by museli koli cestam poburat vsetko co stoji :)
Co by som videl ako perspektivnu viziu na viac zivotneho priestoru, keby nas bolo o dost menej, to by mohlo pomoct :)
Uznajme, ze aj na tych mimo mestskych cestach to nie je veli plynule, ked vsade nejaka znacka, nejaka bacorina rozkopana, vsade sa nieco robi, stale sa ta cesta toci okolo kazdeho stromu a vela krat su velmi uzke. Ked uz si myslite, ze no konecne rovinka, docela to vyzera dobre, ze by sa dalo rozbehnut, uz je tam nejaka kolajnica, cedula a dedinka v udoli alebo aspon stara babka na bicykli alebo Jozo s karou.
V Kanade sa fajnovo jazdi, jeden pruh sirsi ako dva nase, vacsinou jednosmerky, kazdy nechava odstup, ze sa mozu zaradit aj tri auta, kazdy kazdeho pusta, no balada. No hold, su ale o nejakych tisic rokov mladsi, tu ked boli uz vyslapane cesticky, tam este behali mufloni :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 10. Decembra 2012, 23:08

spravilo sa dnes na e36 stk, isli sme ju prevetrat do mesta, tankla sa plna do tesca kupit dajaky rohlik a davaj prec, ujo si to strihol cez vchod, ltt to polovicka ubrzdila tak som klepol do trubky ce co robi fas na tej fobii a on este zacal rozdrapovat rukami, otvoril som dvere aj on sa mal na vystupovanie len polovicka mi to prekazila :evil:
cloveka upozornis na jeho chybu a on este picu otvara ](*,)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Darkness
Auto: X5 3.0D

Utorok, 11. Decembra 2012, 01:34

voMacK napísal:
pozdravujem pirata na Fobii, kt. sa cely cas dnes za mnou drzal asi na 5 metrov, ked sme sli vo vlaciku aut cca 50km/h [samozrejme ludia chodia jak posrati, ked padne trosku snehu, ale tak co uz..lepsie nez sa pozabijat]..
k veci - prvy krat ked som brzdil pred prechodom aby som pustil ludi to este "ubrzdil" tak, ze strhol volant doprava a skoncil skoro vedla mna...pozeram na neho.. WTF??
druhy krat to uz tak "majstrovsky" nezvladol a jemne do mna zozadu tukol....nastastie bol tukanec tak slaby, ze som sa kvoli tomu ani neunuval vystupovat z auta, ale dufam, ze ta jeho picovina utrpela aspon povrchove zranenia :mrgreen:

Ty budes velky kludas a to si bol na F10??? ja by som mu vypicoval aj keby mi do starej e46 tukol a nie este do f10 ...
inac toto je jeden z dvovodov preco si nekupim auto za viac ako svoj trojmesacny plat :(
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Utorok, 11. Decembra 2012, 07:35

No ale predstav si, zejazdis na fobii ako mamlas. Neubrzdis a niekomu tuknes do noveho bmw. Ten chlapik musel byt tak zosraty, ze si to zapameta minimalne na par mesiacov.

rebel

Utorok, 11. Decembra 2012, 07:44

... aj ''vypalnici'' jazdia na fabii a nie su dosrati ak by ta tukli, kludne ti v tom hrnci rozbiju zobak, to ze mas v predu BMW neznamena pre niekoho to, co pre teba :-({|=

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 11. Decembra 2012, 08:48

slevin napísal:
uz len z principu by som vystupil a spytal sa ho ci nie je prijebany...

a prijebal mu rovno :mrgreen:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 11. Decembra 2012, 09:21

hej, bol som na F10..
ale dnes som jednu podobnu Fobiu videl ako ju nakladali na odtahovku...takze spravodlivosti bolo ucinene za dost :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Utorok, 11. Decembra 2012, 09:26

RTG napísal:
No ale predstav si, zejazdis na fobii ako mamlas. Neubrzdis a niekomu tuknes do noveho bmw. Ten chlapik musel byt tak zosraty, ze si to zapameta minimalne na par mesiacov.

asi nebol, ked sa mu nadrbat donho podarilo az na druhy krat :mrgreen: nie aby mu stacilo ze prvykrat nedobrzdil a poucil sa..

RTG
Auto: BMW F900XR

Utorok, 11. Decembra 2012, 09:31

Lenze zvecsa na fobiach jazdia bud firemni, alebo ludia, co ti povedia, ze na lepsie auto nemaju ale kupia si novu fobiu. Vzhladom k tomu, ze na lepsie nema a na novych F10 nejazdia taktiez zasrani, tak skor moze predpokladat niekoho, kto by nemal problem mu rozbit hubu na mieste.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných