... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Borisss

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 14:01

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 14:23

Dogg88 napísal:
ty riadne zneuzivas to ze si moder...najskor sem supnes flame z inej temy a ked sa logicky pride obhajovat beamerko aj sem tak podme rozdavat upozornenia a bany...a ty si veselo zacnes dalsi flame a zas na to doplatia iny

1. Ziadny flame som nezacal. Dal som sem link k teme. Chalanisko to na seba privolal sam.
2. Nadaval ostatnym clenom
3. Kde a kto jak tu doplatil na mna, ked pises "a zas na to doplatia iny" ??
4. Moznost obhajit sa dostal a stale ju ma. Ibaze on zvolil skor slovne agresiny pristup.

Tak tu nerob zo mna degesa, co ludom udeluje bany a zneuziva tu svoje psotavenie moda, kedze som zatial nikomu nedal ani jeden BAN za utok na moju osobu.

P.S. Dobre si este raz precitaj co tu ten chalanisko napisal mne a inym. Prirodzene tu nenecham do seba jebat. Tak ako to nedopustim ani do Vas. Ked vidim, ze sa tu niekto chova vulgarne, ci uz voci mne, alebo komukolvek inemu, tak sa ho snazim unormalnit.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 15:08

Neviem co sa tu kazdy rozculuje nad tymi ciarkami na ceste, ja som uz tiez x-krat predbehol cestny spomalovac co isiel ako keby viezol v kufri bandasky s nitroglycerinom cez plnu ciaru....
Niekde su proste te ciary abslolutne odveci vid. horsky priechod vysehrad z Mt do Pd na rovinke je plna ciara a ides do zakruty a zrazu prerusovana.....

Jazdim tiez obcas rychlejsie ako je povolene ale vzdy sa sutredim na 100% vtedy , nikdy to ale nieje koli tomu ,ze si chcem nieco dokazovat alebo sa z niekym pretekat ....vzdy mam na rychlu jazdu nejaky dovod nevravim ,ze je rozumny ale urcite nie ani pubertalny ....

A Vomack dogg ma trosku pravdu Beamerka si nemal presunut sem ale zalozit vlakno s nazvom ,, Ludia na za volantom , ktori si neuvedomuju co plodia za nezmysly a mali by im odobrat OP, VP proste vsetky xP" :mrgreen: Obhajovat sa ,ze jazdim v meste neviem kolko tym ,ze a co vsak nejaky debil isiel rychlejsie a zabil cloveka ja nie, je trosku postavene na hlavu....Celkovo pytat si radu aky si ma kupit vrazedny nastroj sa mohol ist aj na machinegun.com .....Mozno ani neni taky pirat akeho zo seba robi , len este musi trosku dospiet....

A k Vomackovi....nemyslim, ze zneuziva svoje pravo Moda.....Zo vsetkych modov je prave on ten najaktivnejsi a aj vdaka nemu sa trosku upravila napr. tema predaj auta.....Keby sa kazdy mod interesoval do toho aspon ako Vomack tak by som nemusel otvarat kazdy den v teme e46 aky olej mam naliat do fritaku a aky benzin mam tankovat...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

rebel
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 15:46

Borisss no dnes som v centre pri Tescu akurat videl nejaky srot s presne takym istym kridlom vzadu ako na tej poslendnej foto ma ten furik :D najprv som myslel, ze to Simpson, ale nebola ta Astra, mozno Omacka, neviem.
Inak som rad, ze uz aj beemweckari maju svojho ochrancu, ktory nenecha do nich jebat.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 18:35

Rebel stretol som tvojho dvojnika v Presove. Na 4-prudovke medzi Svabmi a Sekcovom sa na mna zavesila nejaka nova biela X3-ka (alebo X5?) s cislom PO-858EA. Klasika odstup na 5cm a ked som sa mu uhol, s plnym plynom ma predbehol a hned nato brzda a odbocka doprava.

rebel

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 19:06

To sa chvalis, ze na 4 prudovke ides v lavom a nie si schopny vidiet, ze za tebou niekto ide rychlejsie ? Ked sa chces jebat vyletnym tempom chod v pravom alebo sa uhni z laveho ked sa niekto priblizuje. Bezpecne ta predbehol s plnym plynom a nemotal sa vedla teba pol hodinu, lebo videl, ze si ho pustil.
Toto je to piratstvo, 4 pruhy a ty zaspaty sa jebes v lavom. To, ze odbocoval je ok, neznamena to predsa, ze kilometer predtym musi brzdit a ist 30 ako vacsina motacov na cestach.
Takze dalsi motak, co mi zavadzia a nie len mne ale aj mojim dvojnikom po celom uzemi tohto malebneho kraja.
Ale uznaj, ked uz na 4 prudovke zdrzujes v lavom ? Naco si sa tam vobec pchal, ked si isiel 45 km/h ?

To, ze ide niekto pomaly, je uplne v pohode, kazdy tak vela krat ide, ale je rozumne sa drzat potom v pravom pruhu, resp. uhnut z laveho ak sa niekto zozadu priblizuje.
Ja sa tiez vela krat motam, hlavne, ked nieco smatram v aute a podobne, ale nepojdem v lavom predsa.
Si pirat a budes sudeny a jediny kto si ta zastane bude ochranca beemweckarov a vecny motak pirat Omacka.
Naposledy upravil/-a rebel v Nedeľa, 9. Decembra 2012, 19:40, upravené celkom 1 krát.

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 19:28

Nic proti nikomu ale toto vlakno sa zacina podobat na fakt kruto zlu komediu kde na jednej strane su pirati ciest a na druhej ludia s egom tak velkym ze by sa nezmestilo ani do ich auta =;
LSD hrkalka

Borisss

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 19:35

A na tretej su ludia, co sa z toho vsetkeho smeju a vnimaju to ako komediu :mrgreen:

Rottwa

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 20:03

Dnes mam za sebou opat niekolko stoviek kilometrov na nasich a cestach a dam tu moje TOP10, co zboznujem na cestach:

1. Ked niekto nejde po dialnici aspon 130 km/h
2. Ked niekto nejde po ceste mimo obce aspon 90 km/h
3. Ti co idu konstatnou rychlostou vsade - 80 na dialnici, 80 mimo obce a 80 v obci (a tam ma potom obehne potom, co som ho obehol ja pred obcou)
4. Zapnute obrysove svetla namiesto stretavacich (especially by Skoda)
5. Fabie a im podobne skoro-auta co ak uz nahodou svietia, tak svietia vsade, len nie na cestu
6. Soferi typu "ja jazdim iba v lavom pruhu...a stale"
7. Soferi co jazdia tak, ze lava strana vozidla zasahuje do proti-iduceho pruhu a nestiahnu sa ani za materinu ****
8. Plne brzdy z nicoho nic, zacat odbocovat a az potom dat smerovku
9. Soferi typu "moje auto vo vybave nema smerove svetla"
10. Soferi co odbocuju tri stvrte hodiny, spomaluju tritisic kilometrov pred zakrutou, smerovka zapnuta od kedy nastartoval, nadbehuje zakrutu ako s Ikarusom harmonikou a v poslednej chvili sa rozmysli, ked uz za nim dvestotisic aut takmer stoji, ze on tam vlastne nechce odbocovat

Najhorsie na tom je, ked sa vsetko to skombinuje do jedneho sofera a dnes som na cestach stretol takych aspon 5. Inak poprosim vas tu hodit anketu, ktory okres ma najhorsich soferov, nech aj ostatni zahlasuju zo skusenosti. U mna jednoznacne TOP 3 najhorsi soferi pochadzaju z PO, TV a SN (cest vynimkam).

Borisss

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 20:19

Presov? O nie.

Ja hlasujem za Sabinov, Bardejov, Svidnik. Ale zas, to je ako hovorit ze zli vodici su iba tam. Blbost.

rebel

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 20:36

Pekne body, akurat ono nevadi ak niekto ide pomalsie, je to ok, nie kazdy sa ponahla do truhly, mimo obce su rozne cesty, rozne zakruty a nie vzdy vhodne na 90km/h a na dialnici nie kazdy chce ist 130, ci uz koli spotrebe alebo vykone auta, pri takej rychlosti sa uz niektore furiky rozpadavaju. Dolezite je, aby si taky vodic bol vedomy toho, ze ide pomaly a sledoval a nasledne sa zariadoval podla spatneho zrkadla. Teda vedel uhnut ked je to mozne.
Ja tiez mimo obce nejdem vzdy 90 a viac, casto krat ovela pomalsie, zalezi od situacie.
Skodovky svietia naozaj vsade len nie tam kde maju.
Krasne si ale popisal chujov za volantom, okrem bodu 1 a 2.
Hlasujem za okres Skodovkovo.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 21:12

Rottwa napísal:
Dnes mam za sebou opat niekolko stoviek kilometrov na nasich a cestach a dam tu moje TOP10, co zboznujem na cestach:

1. Ked niekto nejde po dialnici aspon 130 km/h
2. Ked niekto nejde po ceste mimo obce aspon 90 km/h
3. Ti co idu konstatnou rychlostou vsade - 80 na dialnici, 80 mimo obce a 80 v obci (a tam ma potom obehne potom, co som ho obehol ja pred obcou)

1 a 2 nesuhlasim, snad si to myslel ironicky, ak nie tak sa presne hodis do tejto temy :mrgreen:

co sa tyka trojky, to su hlavne kamionisti, ktori maju asi tempomat ktory sa neda vypnut ](*,) Neznasam ked ide na mna nalepeny cez dedinu pripadne ma zacne predbiehat. S tym by sa malo urychlene nieco zacat robit.

M3 lover
Auto: E30

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 21:26

dogg ma pravdu. Nechcem kydať na teba omáčka, ale v niektorých situáciach je na tvojom chovaní cítiť, že si mod. Čo by sa (ak teda ovládaš pravidlá fóra) stávať nemalo. Viď príspevok na ktorý podotkol Dogg.
Videl som robotu čo si robil v sekcií 5er a je to fakt kvalita. Ale čo sa týka pokecu... [-(
TiTAN by mohol chodiť častejšie premazávať.

Ja keby mám tu možnosť viesť pokec, tak vám prisahám chlapci, že by tu nebol ani jeden OT príspevok. By som si zgustol jak sviňa. A na tejto téme tobôž.

to all: prečo nejdete do pokecu, kde je to dovolené ale seriete sa tu ?

a úplne najviac sa mi páči jak sa tu bijete do pŕs ked niekto napíše že chodí rýchlo cez dediny alebo v meste... :thumbup: robíte to isté, akurát možno nie tak okato alebo často...
Agelias© by migo
///MARKETING

Rottwa

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 21:44

j.matrix napísal:

1 a 2 nesuhlasim, snad si to myslel ironicky, ak nie tak sa presne hodis do tejto temy :mrgreen:

co sa tyka trojky, to su hlavne kamionisti, ktori maju asi tempomat ktory sa neda vypnut ](*,) Neznasam ked ide na mna nalepeny cez dedinu pripadne ma zacne predbiehat. S tym by sa malo urychlene nieco zacat robit.

Pochopil =D> a to s kamionmi uplne presne vystihol :wink:

rebel

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 22:02

M3 lover napísal:
prečo nejdete do pokecu, kde je to dovolené ale seriete sa tu ?

Toto je link na toto vlakno http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/cestny-pirati-octavie-a-pod-t63987.html

Inak s tymi kamionmi to nie je niekedy sranda, naposledy som v noci chytil 5 kuskov v rade pred sebou, cestu som nepoznal, zakrut plna rit, kopecky, tak som ich musel po jednom predbiehat jak chuj a vzdy sa vopchat medzi nich. Nic moc mat za chrbtom jedno hovado, dalsich par pred sebou :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných