... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:
tak to by som ťa poriadne nasral lebo tu u nás vzhľadom na stav ciest v okolí nie som ochotný ísť viac ako 70km/h bolo by to na úkor podvozku a za mnou môžu aj trúbiť mám ich . . .
zas keď je normálna cesta tak nemám dôvod neísť 90-100
na octávkárov mám alergiu aj ja, hlavne keď dajme tomu obehnem nejakú aviu a potom voľne zrýchľujem z tých 60 na 90-100 a on ma vtedy začne obehovať samozrejme na 5ke lebo že tá 1,6ka to utiahne a ide popri mne aj 10s a ukazuje mi zaujímavé veci s pravou rukou lebo nemá nato aby ma obehol hoci idem len 90 . . .
POLGY! napísal:
Definuj,, ja som nikoho nezotal,, ani len skoro,, a nikto na mna nevystúpil,,hmm
Milosss napísal:Veľa čiernych 540i po NM veru nejazdí, zrátal by som ich na presne 1 kus. Cesta do Čachtíc, mierny kopček, neprehľadný horizont, oproti zrazu modrá Audi tuším A6, chlapec asi zaspal keď to švihol na 3 kontry volantu do jarku či?
Milosss napísal:Takže žiadne finančné kompenzácie pre neho? presnú situáciu si už nepamätám, pamätám si len teba ako si prudko zatočil do svojho pruhu a Audinu jak tancuje na ceste a sa čudujem že to v tom jarku ne.ebol do smrčka alebo sa neprevrhol cez búdku.
Ale ten horizont je každopádne zrádny, viacmenej jak skoro celá cesta do dediny, ktokoľvek ide odtiaľ 90 do mesta, tak má čo robiť aby to zabrzdil, ak ty obiehaš.
salat napísal:ranne extempoooore.... komplexak na Hyundayi Atos, mydlova krabica na kolieskach z legendarneho Sobi 20. Na cistej volnej ceste som ho predbehol (on asi tak 80-90 a ja nieco cez 110, podotykam v AT, kde je 100 povolena) a v tom zacal tlacit na pilu a drzat sa ma aj pri 130. To je OK, ale dobehol som traktor s vleckou a pred nami zakruta do ktorej nevidno. Tak co uz, brzda a spomalit na 30Ale AtosInterceptor nieeee, vjebe sa predbiehat mna aj traktor. Nemal sancu nieco vidiet! Komplet ruleta, loteria... nechapem takychto ludi. Ak by sa aj zachlomazdil, tak mu treba debilovi, ale co ten co pojde oproti?!
![]()
samozrejme ze o 10sekund neskor som traktor obehol a pred nim aj jeho, zas sa jebajuc 80....