... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 255
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:10

ja osobne niesom z tych, co musia za kazdu cenu mat pred sebou .. nic.. proste mne auta predomnou nevadia.. bars idu 80.. idem ich rychlostou.. obieham iba v pripade ze sa ponahlam a vtedy idem aj tak nax 95. proste davam najmensiu sancu na pokuty :D no tamtych podobnych pripadoch som videl viac.. proste musia s tymi 1.4kami obiehat a dokazovat si ze ich kraksne s 80 konmi v 6500 rpm ich potiahnu na 5tke zo 70tky..

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:18

E36 compact 316i           (||||)(||||)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:20

mexican napísal:
Som zvedavý čo to so mnou spraví, keď sa mi raz dostane Ochcávka do rúk :mrgreen:

Tebe dat do ruk Ochcavku... to radsej nie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pri vykone na aky si zvyknuty zo svojiho auta sucasneho auta (a aj tych minulych) by to asi bola vrazedna kombinacia :mrgreen:

bruno75

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:29

Mudro pises Salat, velmi mudro, skoda len, ze na to vsetci nemyslime, ked sadame za volant. Tiez sa snazim predbiehat len ked mam prehlad a dokazem to zhodnotit na vykon mojho auta (ked niekedy idem na 100k Opli, tak radsej takmer nepredbieham), priznavam, ze obcas zariskujem a potom si poviem "...no toto som nemusel..."
Zase na druhu stranu pri predbiehani nemas 100% istotu nikdy, takze ak by by som mal ist vzdy na totalnu istotu, nepredbehnem nikoho...

matthe
Auto: BMW E36 323i Touring

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:56

salat napísal:
Odvtedy mam jednu zasadu. Predbiehat len ked je naozaj nulove riziko. Ziadne: "to stihnem, to by sa musel niekto vynorit v 150ke aby som nestihol", "toto by som mal dat, nevyzera ze je blizko" a podobne ... nula, cista nula, ziadny priestor na riziko. Lebo statistika je neuprosna. Poviete si ze sanca ze to nedate je 1%? Fajn... zo 100 predbiehani jedno nedate! ... a ruku na srdce, ti co jazdia gulami a nie rozumom, kolko krat ste si povedali ze "toto musim" aj ked to vyzeralo na 20-30% ze to nedate a aj tak ste predbiehali? Pokusate stastenu.... a raz to nevyjde.

:thumbup: =D>
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh
E36 318i Touring - Baška - Príbeh

Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016
Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex
Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 21. Júna 2012, 11:58

ja mám 105kW a predbieham len keď musím, proste viem že ten výkon nie je na športovú jazdu ale na pohodové vozenie, keby že mám 66kW octaviu tak nepredbieham vôbec
zas mám kamošov čo si myslia že ich 110kW je absolútne delo čo dá dole všetko čo sa na ceste pohybuje, párkrát sme sa skoro aj zabili keď som pri nich sedel tak odvtedy si sadnem len k takým ľudom ktorým dôverujem a keby aj v noci v daždi by som stál na ceste a ponúknu sa na odvoz tak si radšej zavolám taxík

radšej nech mi trvá 500km cesta o polhodinku dlhšie ale nedostanem sa ani raz do krízovej situácie . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 21. Júna 2012, 13:33

bruno - to iste, so sOplom idem kludne, ta 1,6 ide ako pila pre tych ktori soferovali predtym tak feldu, ale pre mna to je mrtvola s elektronickym plynom, radsej obieham, len ked fakt musim a vidim na kilometer, tak ci tonak to nieje moje auto tak preco riskovat.

vyuzivam sluzby autostopu a vozim ludi po slovensku (ke-ba) takze beriem zodpovednost za osadku a naozaj mi netreba riskovat, avsak posledne som narazil na takeho chuja, ze keby sa vybural, bol by som normalne rad. hore sorozkou som videl, ze uz ma dost, tak som sa isiel dat do laveho, kde sa este da obiehat, nato sa mi postavil medzi pruhy, aby som ho neobehol a tym padom som sa trtkal zanim, dobre, hore som ho dal lebo uz fakt nevladal a isiel cca 60, na ten hladky dizel v xare sa ani necudujem, lenze on fas ma pred koncom krasnej horky dobehol a za kopcekom obehol v nieprilis prehladnej zakrute. pri shellke od roznavy dal cez plnu dole nejake dalsie auto, pricom mu slo nieco oproti. nasledne som ho dal este 2krat dole, ale stale som mal tempomat. obehol ma a konecne zmizol az na r2 pri tornaly a bol som rad ze uz ho niet, zastavil som v batke a dal kavu, lebo kebyze ho fakt stretnem este raz mu dam asi bodicek nech neohrozuje ludi na ceste.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Štvrtok, 21. Júna 2012, 21:00

no inak chlapci mam vyse roka 330d... a sadol som pred nedavnom do 1.6 ford focus.... auticko v pohodke ale isto by som s tym za ziadnych okolnosti neskusal obiehat ani len dole kopcom keby som mal obiehat cuvajuce auto....

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 21. Júna 2012, 21:16

no nestačím sa čudovat.... to ste všetci tak posraný alebo čo ? tu píšete že na 1.6 by ste ani obiehat nešli, omg tak nech to prestanu vyrabat, lebo zopar ludi tu je zvyknutych na horibilny vykon a potom nevedia z inymi autami predbiehat :thumbup:

kedysi som mal posranu 55kW Feldu a vždy som predbehol čo som chcel.... a rozhodne som sa nebal alebo nečakal na kopce

s 300konmi sa vam predbieha, potom sadnete do klasickeho daily car-u a ste vytrety...no nech mi žiju taký vodiči... 120 by som vam doprial!
Agelias© by migo
///MARKETING

Pežot

Štvrtok, 21. Júna 2012, 21:18

Akože, prevetrať moju Corsu vždy znamená pre ňu záhul ako sviňa :D vtedy dostane fakt na piču :-s

Ale zasa ... aspoň je sranda! :D

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 21. Júna 2012, 21:19

teraz tak hodinka dve dozadu, dochadzam na cervenu, lavy jazdny, v pravom uz stalo auto, neutral hodeny, jeb ho predomna oktavka, vzadu velky poster ruky s vystrcenym prostrednikom + FUCK, dnu boli nejake 2 afektovane dievciny plus chalan cely pokerovany, osadka auta 4 ludia nepresahovali vek 70rokov dohromady, samozrejme nechal tak 3-4 metre vzorky gum na tej krizovatke, dalsia krizovatka repete. retardovana cestujuca vzadu zistovala ako funguje elektricke otvaranie/zatvaranie okna.

m3 lover, neviem ako ty, ale moje daily car uz viac ako 3 roky ma viac ako 170 koni, povodne nemalo elektronicky plyn, to nove s tym nema problem. ale ked sadnes do niecoho co fakt nejde v porovnani s tym, tak budes riadny kolik ked sa pustis do obiehania, ktore by si sice v pohode zmakol so svojim autom, ale na tej felde to bude ltt, aj to budu musiet obiehany/oprotiiduci pustit minimalne plyn. btw so 120l sa dali robit riadne divy, auto bolo lahke a ked si vedel ako a hlavne kedy otvorit druhu komoru karburatoru, tak nemali na teba ani lepsie auta. felda - detto.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TibiKE
Auto: BMW 330dA

Štvrtok, 21. Júna 2012, 22:31

M3 lover napísal:
no nestačím sa čudovat.... to ste všetci tak posraný alebo čo ? tu píšete že na 1.6 by ste ani obiehat nešli, omg tak nech to prestanu vyrabat, lebo zopar ludi tu je zvyknutych na horibilny vykon a potom nevedia z inymi autami predbiehat :thumbup:

kedysi som mal posranu 55kW Feldu a vždy som predbehol čo som chcel.... a rozhodne som sa nebal alebo nečakal na kopce

s 300konmi sa vam predbieha, potom sadnete do klasickeho daily car-u a ste vytrety...no nech mi žiju taký vodiči... 120 by som vam doprial!

zle si ma pochopil asi... nevravim ze neobehnes nejaky favorit alebo kombajn ale nie to co stvaraju ty na fuldach HTPcka ze sa s tebou ide natahovat jak drbo a obieha to silou mocou aj do zakruty... skus s tym obiehat co i len superb.... a k tym konom ano mam ich a koli tomu som si kupil 3liter aby som tych ponikov navyse mal hodne..... a s tym cudom som siel po meste asi tri kilometre.....

POLGY!
Auto: BMW 540i E39

Piatok, 22. Júna 2012, 05:51

To raz si pametám, išiel som kamaráta zaviest niegde za trenčín, a išli sme na jeho starom Fiat uno ,, newem ci to bola 1.1D alebo niečo také, malo to niečo do 40KW,,, stará cesta do TN, pustím sa obiehat nákladák,, predpisovo vyhodím smerovku, podradím do 3. , plyn na podlahu, vbehnem do lavého pruhu,, tam som bol asi 10sec a smerovka do prava a zaradil som sa naspet za ten kamion,, :D nič ,,,,, s tým autom ani len nepohlo,, tak som potom pribrzdil, dal si odstup, potom trojka plný vo vzdušnom tuneli za kamionom a hopla,, už to išlo,, :-"
BMW E30 1.8i - EX 2000
BMW E36 1.8is - EX 2001
BMW E36 2.0i - EX 2008
BMW Z3 Roadster EX 2010
BMW 540i E39 Manual

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Piatok, 22. Júna 2012, 10:35

http://www.youtube.com/watch?v=iyxgN_uB ... ure=relmfu -- k tomu videu na youtube.com - cital som prispevky dole a ze ho idu riesit pankle?
A neviete ako sa vola ta sranda co ho s tym natacal? Ci je to len klasicka kamera alebo...?

bruno75

Piatok, 22. Júna 2012, 10:36

M3 lover: a na com jazdis ty, ak sa smiem spytat... predpokladam, ze M3 to nebude a auto, ktore ma vykon viac ako 200k si videl iba zvonku
Ja nehovorim o tom, ze na tom 74kW Opli neviem predbiehat - to auto da v phode aj 180 km/h, ale za aky cas... ](*,) [-X
Na tom Opli som kedysi (predtym ako som zacal jazdit na BMW) riskoval podstatne viac ako teraz (vdakabohu mi to vzdy vyslo [-o< ) a dnes, ked si to spatne premietnem, tak mi vstavaju vlasy na hlave do coho som sa na tom auticku pustil. Ono je velky rozdiel akcelerovat pri predbiehani kamiona zo 60 na povedzme 110-120 na 100k benzinovom 4-valci a na 235k dieslovom 6-valci... povedal by som, ze kym by som na Opli predbehol 1 kamion, na BMW ich predbehnem mozno 3. Toto nie je o vystatovani sa silnym autom, ale len o zdravom rozume a elementarnej bezpecnosti. Ak si to nepochopil, je mi luto... Ale v tom pripade by som ta na ceste nechcel stretnut.... #-o [-X
Mimochodom, z Opla je dnes mestske a primestske priblizovadlo, ktore zriedkavo prekroci rychlost 110 km/h - a povedzme si pravdu, na to aj bolo stavane... :mrgreen: to 235k BMW zase nie je idealne do mesta...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 255

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných