... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:Som zvedavý čo to so mnou spraví, keď sa mi raz dostane Ochcávka do rúk
salat napísal:Odvtedy mam jednu zasadu. Predbiehat len ked je naozaj nulove riziko. Ziadne: "to stihnem, to by sa musel niekto vynorit v 150ke aby som nestihol", "toto by som mal dat, nevyzera ze je blizko" a podobne ... nula, cista nula, ziadny priestor na riziko. Lebo statistika je neuprosna. Poviete si ze sanca ze to nedate je 1%? Fajn... zo 100 predbiehani jedno nedate! ... a ruku na srdce, ti co jazdia gulami a nie rozumom, kolko krat ste si povedali ze "toto musim" aj ked to vyzeralo na 20-30% ze to nedate a aj tak ste predbiehali? Pokusate stastenu.... a raz to nevyjde.

M3 lover napísal:no nestačím sa čudovat.... to ste všetci tak posraný alebo čo ? tu píšete že na 1.6 by ste ani obiehat nešli, omg tak nech to prestanu vyrabat, lebo zopar ludi tu je zvyknutych na horibilny vykon a potom nevedia z inymi autami predbiehat![]()
kedysi som mal posranu 55kW Feldu a vždy som predbehol čo som chcel.... a rozhodne som sa nebal alebo nečakal na kopce
s 300konmi sa vam predbieha, potom sadnete do klasickeho daily car-u a ste vytrety...no nech mi žiju taký vodiči... 120 by som vam doprial!

) a dnes, ked si to spatne premietnem, tak mi vstavaju vlasy na hlave do coho som sa na tom auticku pustil. Ono je velky rozdiel akcelerovat pri predbiehani kamiona zo 60 na povedzme 110-120 na 100k benzinovom 4-valci a na 235k dieslovom 6-valci... povedal by som, ze kym by som na Opli predbehol 1 kamion, na BMW ich predbehnem mozno 3. Toto nie je o vystatovani sa silnym autom, ale len o zdravom rozume a elementarnej bezpecnosti. Ak si to nepochopil, je mi luto... Ale v tom pripade by som ta na ceste nechcel stretnut....