... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:Som zvedavý čo to so mnou spraví, keď sa mi raz dostane Ochcávka do rúk
salat napísal:Odvtedy mam jednu zasadu. Predbiehat len ked je naozaj nulove riziko. Ziadne: "to stihnem, to by sa musel niekto vynorit v 150ke aby som nestihol", "toto by som mal dat, nevyzera ze je blizko" a podobne ... nula, cista nula, ziadny priestor na riziko. Lebo statistika je neuprosna. Poviete si ze sanca ze to nedate je 1%? Fajn... zo 100 predbiehani jedno nedate! ... a ruku na srdce, ti co jazdia gulami a nie rozumom, kolko krat ste si povedali ze "toto musim" aj ked to vyzeralo na 20-30% ze to nedate a aj tak ste predbiehali? Pokusate stastenu.... a raz to nevyjde.
M3 lover napísal:no nestačím sa čudovat.... to ste všetci tak posraný alebo čo ? tu píšete že na 1.6 by ste ani obiehat nešli, omg tak nech to prestanu vyrabat, lebo zopar ludi tu je zvyknutych na horibilny vykon a potom nevedia z inymi autami predbiehat![]()
kedysi som mal posranu 55kW Feldu a vždy som predbehol čo som chcel.... a rozhodne som sa nebal alebo nečakal na kopce
s 300konmi sa vam predbieha, potom sadnete do klasickeho daily car-u a ste vytrety...no nech mi žiju taký vodiči... 120 by som vam doprial!