... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
minco napísal:Dneska zážitok :-)
Idem si na aute mimo dediny 120, zrazu čo nevidím, držiaci favorit za mnou dáva blinker, dá sa do ľavého pruhu a akosi nič, ja stále 120, on vedľa mňa, viacej mu to nejde a nezačne mi trúbiť že som kokot že ho nechcem pustiť?
4dams napísal:
Mne sa už veľa krát stalo že keď som nejakého komplexáka začal obiehať tak mi začal pridávať. Nemám 200+ koní aby som mohol dať ešte plnší plyn pri predbiehaní. Najskôr šiel 80, potom sa zrazu na mňa lepil aj pri 110. Sú debilkovia čo na takéto čakajú aby robili zle... Mňa keď predbiehajú slabé autá, tak tak mu radšej spomalím z 90 na 80, alebo zo 100 na 90 a pod. Keď sa niekym v protismere rozfláka, tak to schytám aj ja.
johnyfly1 napísal:tu skodofku ruzovu teda VW to bol som vcera videlsla smer cadca asi okolo 8mej
jararak napísal:
tak to sme sa museli stretnut/minut, pretoze som za nim siel az po odbocku na Ba
Lukynko napísal:hrozne co ja tu citam co sa na slovenskych cestach deje...Rozmyslam ze si normalne dajake OT-cko kupim.
Ale nerozmyslaju tot gena a este husty je na krizovatke...no nepojdes do...tam presne?