... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 255
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 24. Júna 2012, 23:26

Chlapci, jazdím často po Trenčíne...ale čo sa mi stalo asi pred mesiacom tak také hovno som dlho nežral.
Kto je Trenčan, tak: išiel som 70 po električnej. (je tam 70tka maximálka)
Obiehal som nejakého dementa na vytuningovanej červenej seat ibiza. Dilino tam mal aj nejakú babu.
zaradil som sa s5 do pravého pruhu. Kuknem do ľavého speťáku a on nikde, držal sa vedla mňa.
Nechcel som pridať už sa mi blížilo predomnou pomalšie idúce Clio. Tak som pribrzdil.
A ten chuj ho neobehol, stále bol v lavom pruhu konštantne idúci vedla Clia.
V tom jedy 4500! Takýchto chujov nemám rád, robím im zle. lepím sa na nich a lietam zo strany na stranu.
Ten kto ma nasere tak mu urobím aj ja zle.
Podobná situácia na Hasičskej, obieham Tháliu s NR značkami, pijem minerálku, slečna to struhla predomňa bez blinku, ja v protismere, celý dooblievaný a autá mi blikajú, či som nafetovaný kade idem....

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 25. Júna 2012, 08:14

minco napísal:
Dneska zážitok :-)

Idem si na aute mimo dediny 120, zrazu čo nevidím, držiaci favorit za mnou dáva blinker, dá sa do ľavého pruhu a akosi nič, ja stále 120, on vedľa mňa, viacej mu to nejde a nezačne mi trúbiť že som kokot že ho nechcem pustiť?

](*,)

Mne sa už veľa krát stalo že keď som nejakého komplexáka začal obiehať tak mi začal pridávať. Nemám 200+ koní aby som mohol dať ešte plnší plyn pri predbiehaní. Najskôr šiel 80, potom sa zrazu na mňa lepil aj pri 110. Sú debilkovia čo na takéto čakajú aby robili zle... Mňa keď predbiehajú slabé autá, tak tak mu radšej spomalím z 90 na 80, alebo zo 100 na 90 a pod. Keď sa niekym v protismere rozfláka, tak to schytám aj ja.

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Pondelok, 25. Júna 2012, 08:38

4dams napísal:

Mne sa už veľa krát stalo že keď som nejakého komplexáka začal obiehať tak mi začal pridávať. Nemám 200+ koní aby som mohol dať ešte plnší plyn pri predbiehaní. Najskôr šiel 80, potom sa zrazu na mňa lepil aj pri 110. Sú debilkovia čo na takéto čakajú aby robili zle... Mňa keď predbiehajú slabé autá, tak tak mu radšej spomalím z 90 na 80, alebo zo 100 na 90 a pod. Keď sa niekym v protismere rozfláka, tak to schytám aj ja.

Njn presne kvoli takymto situaciam treba mat rezervu a kone pod kapotou. Ludia su mrdky a honia si ego na kdecom. Ja mam všetkých v piči, jazdim slusne len mierne nad limit a ked ma chce nejaky jebko obehnut aby si vyhonil ego tak ho pustim. Ked sa chce niekto ponahanat a mam naladu (minule s e90 325i) tak sa ponahame :mrgreen: Oktavkarov a pasatistov mam tazko na haku chodim casto jahodnu a dargov a niektory z nich uz pochopili... na rovinkach su vsetci frajeri ale jebat hore zelenym dvorom v zakrutach 150-200km/h nato uz gule nemaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja zas nemam gule aby som cez dedinu obehoval a siel ako postihnuty retard 120km/h.
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

minco
Auto: BMW E46 330ci
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Júna 2012, 10:26

Ja jazdím cez dedinu zásadne 50, nikdy nevieš kto ti vybehne a pod...

No a mimo ako sa dá, podľa nálady, ale nepochopím niektorých, čo majú 80k motory a on si trúfne obiehať keď pred ním človek si ide cca 120... Toto nikdy nepochopím...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 25. Júna 2012, 10:29

vcera cesta D1 ke-ba, to bolo o drzku, vsetky druhy skodovky sa ma snazili vytisnut, niekde kolo liptovskeho nejaka tepsa s ceskymi znackami na htp fabii. obehnem ju, ona mna, ja ju, ona mna, takto spolu 6x, ja som mal tempomat a nedotkol som sa ho odkedy som vyliezol na dialnicu v spiskom stvrtku, raz som musel brzdit lebo nebola schopna sa zaradit ked jej asi vyplo turbo alebo neviem.

za zilinov ked ma zbadala jedna audina, ze idem v lavom pruhu, ten tam dal asi nitro aby ma mohol troska potlacit, pretoze sa za mnou tahal v lavom asi 20km predtym.

gol bola ta najvecsia skodovka, phaeton v ruzovej farbe, aj disky mal ruzove, taky brav z neho vyskocil a tvaril sa ako majster vesmiru, ked som sa zastavil na fajciara za strecnom, som si vravel ze s peniazmi rozum neprichadza.

k predchadzajucej teme 70 dedina/dialnica, sopel astra mi777-daco ma dal v dedine ako smrada cez plnu samozrejme, som skoro na chodnik vyskocil, na dialnici pri spiskej isiel rovnako rychlo, zaujimave ...
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Pondelok, 25. Júna 2012, 11:23

hrozne co ja tu citam co sa na slovenskych cestach deje...Rozmyslam ze si normalne dajake OT-cko kupim.
Ale nerozmyslaju tot gena a este husty je na krizovatke...no nepojdes do...tam presne?

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 25. Júna 2012, 12:20

tu skodofku ruzovu teda VW to bol som vcera videl :D sla smer cadca asi okolo 8mej :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 25. Júna 2012, 13:46

johnyfly1 napísal:
tu skodofku ruzovu teda VW to bol som vcera videl :D sla smer cadca asi okolo 8mej :D

tak to sme sa museli stretnut/minut, pretoze som za nim siel az po odbocku na Ba
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 25. Júna 2012, 14:16

no ale ja som ho videl az za KNM smer cadca :wink:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

JFaudio
Auto: 335i e92

Pondelok, 25. Júna 2012, 14:47

jararak napísal:

tak to sme sa museli stretnut/minut, pretoze som za nim siel az po odbocku na Ba

Videl som ho 2x v KE....
https://project-f.sk
Autokozmetika PROJECT-F - vyrobená s láskou na Slovensku

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 25. Júna 2012, 15:29

Lukynko napísal:
hrozne co ja tu citam co sa na slovenskych cestach deje...Rozmyslam ze si normalne dajake OT-cko kupim.
Ale nerozmyslaju tot gena a este husty je na krizovatke...no nepojdes do...tam presne?

ak OT myslis Osobny Tank, tak ten by som aj ja chcel.
Nad curakmi ktori idu 60 mimo obce a potom ich chces obehnut a zrychluju tiez az do 120, tak by som im gule trhal.
Tak som bol nuteny (este na Skoda 110R a 4 ludia vnutri) stlacit podlahu a predbehnut ho.. jeho 120 uz ale nevladala lebo mala svoje maximu -120)

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 25. Júna 2012, 15:47

Na takych treba mat obrnenu X5 (vyraba priamo BMW na objednavku) a vytlacit tych hajzlikov z cesty (no dobre radsej nie O:) ).

Pripadne postacia take drobnosti ako LCD za prednym a zadnym sklom - data sa tam naprogramovat aby to zobrazovalo POLICIA, STOP a podobne srandy.

blavak1
Auto: zx-10r

Pondelok, 25. Júna 2012, 15:52

Už vypni Kriminálku Miami... :lol: :lol:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Pondelok, 25. Júna 2012, 16:06

OT - OT-64 - obrneny transporter vz.64 tam sa jedine bezpecne clovek bude citit.
A s tym ze POLICIA alebo STOP, trafis magora ktory je policajt a mas problem.Ja som tez uvazoval nad tym.Ale problem je s tym ze mas problem potom lebo je to protizakonne na verejnosti.SKODA :(

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Pondelok, 25. Júna 2012, 17:03

...dnes ráno,smer MA-Lozorno po staréj ceste: išiel som do práce autom, jebko na CityGo či čo to je za pičovina od Škodovky sa predomnou motal,snažil sa predbehnuť BUS,zmätkoval,no nakoniec ho obehol a keď som sa ho chcel zbaviť (nemám rád takých zmätkárov pred sebou) strašne začal zrýchlovať zo 80-ky až do nejakej 100-110-ky...mal som studený motor,nechcel som nejako podraďovať a dávať to do otáčok,normalne na 5-ke som ho obehol,ale kokotko sa snažil ma naťahovať...takýchto zbožnujem ](*,) ](*,) ](*,) ...pokial mňa chce aj slabšie auto (Fobia,Ochtávia či iné približovadla) predbehnúť tak som ešte tolko tolerantný že im dám signál smerovkou že "može" a dám sa na krajnicu...a nie toto ](*,)
...a ako tu už bolo spomenuté,ani ja neznášam tých čo sa ti lepia na zadok ako muchy na cukor...nedonutia ma pridať ani za Boha hlavne v obci...
BMW E39
Obrázok
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 255

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 246 neregistrovaných