... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:tlak sa da dorobit, popripade da sa kupit podtlakova a take jedno cerpadielko my ropny mame
simson, este ked som byval v ke som siel zo zeleneho dvora a od vas z THC mi vyletel nejaky curak na bordovej fobii v kombiku, bez pozretia cez 4 pruhy, obmedzil 2 auta ktore sa pripajali, 3 ohrozil ktore isli z dialnice, este ze som zacal z dialky spomalovat, to som mal uz asi len nejkych 100 na tachaci, neviem po kade by ma pustili deformacne zony, ale minimalne ladviny by som mu nahradil tymi z kapoty. ked som dosiel pred robotu, on akurat parkoval a mlada ma pytala nech sa drzim.
BMW540iA napísal:Na vlakovú trúbu potrebuješ tlak vzduchu minimálne 8bar.
M3 lover napísal:tie stroboskopy aj ine blikajuce veci su kktina... bud naraziš na blba v civile alebo ta uvidi hliadka alebo na niekoho s tym zablikas, on spravi hlupost a vybura sa
až priliš vela proti kvoli chvilke radosti a pocitu nadradenosti
dneska fakt len mat nejaku velku obludu kde budem aspon ako tak v bezpečí
M1R3C napísal:Mám od vlády kúpenú e38 a je tam zabudovaná húkačka ktorú si môžem pustiť a v kufry mám stroboskopy ,ktoré sa na to napoja a pôjdu súčastne s tým...Ale je to dobrá vec
Lukynko napísal:
DObre Miro ale ty mas 7-mu. Daj si toto na E30-tku alebo E36-tku a je to hned podozrive...ze daco tu nepasuje.Chapes...ja si chcem dat pod tienitko dopredu bud POLIZEI a na palubovku nieco pripominajuce kameru, dlhu antenu a hned som istya pri prvej policajnej kotrole pridem na to ze hrat sa na KOBRA 11 nebol asi dobry napad
![]()
Adam_BA napísal:a keď vás s tým chytia ako to používate na ceste tak vám aj rodný list zoberú![]()
![]()
palzo napísal:Pravdam, netreba sa hrat na nieco co niesme..
fioro napísal:kazdy by mal jazdit kolko chce a ako chce, ale akonahle ho niekto dobehne, znamena to, ze ide rychlejsie a NEMAL BY MU ROBIT PROBLEMY a nechat ho nech ide a absolutne nic by sa nedialo...