... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

revenge
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Streda, 27. Júna 2012, 07:43

Presne toto som riesil ked som mal 18-20rokov nemohol ma nikto obehnut,a to som mal pojebanu 44kw kosacku po ritou.Teraz mam 210kw a je mi to v pitchi mam rad svoje tempo.A hlavne vtedy som daval pozor na seba ale teraz treba davat pozor na tych ostatnych lebo opic za volantom je akosi vela.

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Streda, 27. Júna 2012, 08:50

revenge napísal:
Presne toto som riesil ked som mal 18-20rokov nemohol ma nikto obehnut,a to som mal pojebanu 44kw kosacku po ritou.Teraz mam 210kw a je mi to v pitchi mam rad svoje tempo.A hlavne vtedy som daval pozor na seba ale teraz treba davat pozor na tych ostatnych lebo opic za volantom je akosi vela.

:thumbup:

Pežot

Streda, 27. Júna 2012, 10:31

Aj ja som pirát, ma vytrúbil pánko na KII, lebo debil dal smerovku až keď som bol vedľa neho, ešte aj škaredo zazeral :oops:

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 27. Júna 2012, 10:51

Aj ty by si tak zazeral na niekoho v BMW 7 series - keby si sedel spoteny, na nepohodlnom sedadle v podmotorizovanom presuvadle korejskej vyroby. :lol:

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Streda, 27. Júna 2012, 10:52

pezot no hanbi sa , toto sa nerobi [-X :mrgreen:
takych bezsmerovkovych je tusim polovica slovenska. Mali by im pobrat technicaky.. lebo smerovky su dost podstatna vec, a ked im nefunguju tak nemaju sposobile auto.

Pežot

Streda, 27. Júna 2012, 10:56

Hanbím sa, ináč tie blinkre v späťákoch sú taká kokotina ... vôbec nevidíš, či bliká alebo nie, ak je na Tvojej úrovni, prípadne trošku vpredu ...

Jedine dobre to majú ESCALADE ... tie majú blinker aj v späťáku zo strany zrkadielka :thumbup:

SurrendeR

Streda, 27. Júna 2012, 11:39

to je ale uplne jedno..
akmile ty si uz v predbiehacom manevri a on si zmysli ze ide tiez predbiehat, tak ta nieze obmedzi, ale ohrozi. a je jedno ci dava znamenie alebo nie.. proste musi ta nechat obehnut.

Pežot

Streda, 27. Júna 2012, 11:47

Ja som nepopísal situáciu :)

Problém bol ten, že sme obaja vedľa seba vychádzali z križovatky, v ktorej sa stala nehoda ... samozrejme, on ju chcel obísť, tak že sa zaradí predomňa, ale nedával ani smerovku ani nič, len potom trúbil.

A aj zazeral, ja som sa ho bál, tak som ho pustil no :oops:

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Streda, 27. Júna 2012, 12:55

Aj moj sušid ma ciernu kombi a ciere skla, vyholenu hlavu...teraz ma napadlo. Mal by som mu ju asi prestriekat vecer na bielo :D

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 27. Júna 2012, 13:00

To ste ešte nevideli čo sa mi stalo včera v TN, cestou od centra k maxu, idem v pravom pruhu prdko na kombíku vyšiel z bočnej uličky tak som sa dal do ľavého pruhu, kuknem do speťákov či niekto nejde za mnou preradzujem sa a ten kokot na kombíku sa pichol ďalej do ľavého pruhu, ešte že nič nešlo oproti ja cez dve plné čiary do protismeru trošku som si aj cvrkol dpč.

SurrendeR

Streda, 27. Júna 2012, 13:59

v BA sa to robi bezne.. ak niekto vychadza do 2prudovky, tak sa pichne do volneho pruhu.. proste prejde cez tvoj pruh a da sa do volneho.. cize ty nemusis nic menit pokial ta samozrejme tymto neohrozi..

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 27. Júna 2012, 14:02

:lol: :lol: :lol: Problém je v tom že on sa nepichol do voľného pruhu, ale do pravého a až potom do ľavého keď som do neho vchádzal aj ja :wink:

mexican
Auto: modré géčko

Streda, 27. Júna 2012, 14:39

Podobných prípadov som aj ja niekoľko zažil na diaľniciach a to nie len Slovenských, ale aj v DE a AT.
Kokrétny príklad.

Ja idem v pravom štandardných 130-140 a vidím, že predo mnou sa niekto chce pripojiť z prava. Predo mnou ešte ide kamión.
Ja idem kamión predbehnúť a zároveň tým umožním týpkovi bez problémov sa zaradiť (ten kamión mi hrá do kariet, keďže pokiaľ viem, tak v slovenských končinách je zaradenie sa doľava za účelom uvoľnenia pravého pruhu pre pripájajúce sa vozidlo v rozpore z vyhláškou). Týpek sa zaradí ale keďže je hrdým majiteľom bezkonkurenčnej Ochcávky (fábie a pod.) s neprekonateľným TDI, ktorý neskutočne ťahá odspodu, tak sa mi ako prejav vďaky za to, že som mu vytvoril miesto na zaradenie sa, hneď najebe do ľavého pruhu, a ja musím brzdiť zo 130 na 80.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

BMW328i
Auto: 530d E39

Streda, 27. Júna 2012, 18:05

dneska si idem po nemeckej dialnici zo stuttgardu, celkom menej aut tak si hovorim uzijem si neobmadzenu rychlost tak sa rozbehnem na cca 230 km/h a zrazu drrrrrb predo mna Hyundai i10 taka mala skatula..:D mal stastie, ze som to dobrzdil a on ako naschval isiel stredom dvoch pruhov 110 a nepustil ma dalej...blikal som vsetko a nic a este mi ukazoval ze nepusti ma..:D som mal veelku chut ho vytlacit az z dialnice aby to nerozdychal chlapec...niektore hovada nepatria na cestu ako tak citam...
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Streda, 27. Júna 2012, 18:10

BMW328i napísal:
dneska si idem po nemeckej dialnici zo stuttgardu, celkom menej aut tak si hovorim uzijem si neobmadzenu rychlost tak sa rozbehnem na cca 230 km/h a zrazu drrrrrb predo mna Hyundai i10 taka mala skatula..:D mal stastie, ze som to dobrzdil a on ako naschval isiel stredom dvoch pruhov 110 a nepustil ma dalej...blikal som vsetko a nic a este mi ukazoval ze nepusti ma..:D som mal veelku chut ho vytlacit az z dialnice aby to nerozdychal chlapec...niektore hovada nepatria na cestu ako tak citam...

Tam bude trošku iný problém. Človek ktorý sa s malým nevýkonným autom zaradil do pruhu v ktorom nepatrí sa nazýva "polo-vodič" :mrgreen: Pozrel do spätného zrkadla, nič nevidel tak sa zaradil, bez toho aby uvážil, že auto ktoré cestuje takmer 2x rýchlejšie (a môže cestovať), asi nebude stačiť sa len tak pozrieť do spätného zrkadla. A potom to ešte k*rva zneužil.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných