... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Milosss napísal:Presne to si hovorim aj ja. Raz davno mi manzelka zavolala do prace, ze nasu dceru pohryzol pes do ruky. Hned som skocil do auta a rozbehol som sa na 90kmh po Juznej triede, co je rusna 4-prudovka s povolenou 70kmh. Hned na zaciatku mi vsak vbehla do laveho pruhu nejaka cervena fabia oblepena reklamami a drzala si rychlost tak, aby vzdy sla vedla auta v pravom pruhu. Po chvili mi doslo, ze dotycna fabia ma chce "vyskolit" za to, ze som sa hnal tou 90-kou (viac by som nesiel ani keby bola cesta prazdna). Na konci Juznej triedy na semaforoch mi posmesne zakyvala vodicka z tej fabie.Nech si ide, nikdy neviete kedy sa vy budete ponáhľať
Milosss napísal:Ak je raz človek kkt, je jedno či má fábiu či novú 7er. Rovnako bude jazdiť na hocičom. Je to len a len v nás, ľuďoch, ako sa za volantom správame. Značka automobilky s tým nemá nič spoločné. Akurát koncern nejak takýchto ľudí viac priťahuje.
A tým čo tu píšete ako ste znemožnili človeka jazdiaceho na TDI, to sa akurát radíte bližšie k takým indivíduám.
blavak1 napísal:
Keby bola Karma alebo neviem čo tak máš u mňa 100 bodov ...
Milosss napísal:Jo ako by si postupoval, ak ideš 90, dobehneš pomalšieho vodiča čo ide 60. Začneš ho obiehať, v tom začne pridávať, oproti sa vyrúti auto. No čo veď si mal predvídať že môže pridať na 90? To je všetko len o dohadoch.
M1R3C napísal:Dnes sa valím po dialnici z NR smer TT rýchlosťou prevyšujúcou 130km/h ,v lavom jazdnom pruhu ,v pravom kamión a za ním octávia TDI keď som sa približoval ku kamiónu kokotko vyhodil smerovku,tak som musel na brzdy jak kokot ,som myslel že ich z fleku stočím. Sa mi vtrepal pred auto tak som mu zatrúbil či mu nejebe a on sa ešte išiel rozčulovať za volantom a potom just kokot nechcel odpočiť doprava aby som ho mohol obehnúť...neviem či si zvyšoval ego ,že je za ním trúbiaca a vyblikavájuca 7ma alebo čo ....O čo ide kurva tým ľuďom ?