... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

POLGY! napísal:Keby na mna vystúpi hentaký trulko, a ešte po takej jazde akú predviedol tak ide bezodkladne dole...
Ked sa na mna lepí niekto na kocábke ako Ochcáfka, Passat a podobne (samozrejme musí byt kombi,,, až vtedy je chlapec najvadší čávo) tak len tak na spojke mu pustim trochu medziplynu a ked zistí, že sa mu ide auto rosypat okamžite mu dojde čo to znamená bezpečný odstup...
 tí fakt vedú v poslednej dobe na obchvate v BA dementnou arogantnou jazdou. Vidím to denne a po každé iná EVČ, takže to niesu tí istý
  tí fakt vedú v poslednej dobe na obchvate v BA dementnou arogantnou jazdou. Vidím to denne a po každé iná EVČ, takže to niesu tí istý 

jararak napísal:jedno aj druhe je zbran za ktoru mozte byt nechutne pokefovany, porisko od sekery je sikovnejsie.

Minule idem z KE do PO po dialnici, v pohode, predpisovo, a co nevidim, ochcavia sa nebezpecne priblizuje. Obieha ma a nejaky mlady fagan co dostal pred dnom vodicak ide jak vajcak, 1 ruka uplne hore na volante, druha opreta na sedadle, pozeram ci sa mu ram nezohol aky mal uhol
 Minule idem z KE do PO po dialnici, v pohode, predpisovo, a co nevidim, ochcavia sa nebezpecne priblizuje. Obieha ma a nejaky mlady fagan co dostal pred dnom vodicak ide jak vajcak, 1 ruka uplne hore na volante, druha opreta na sedadle, pozeram ci sa mu ram nezohol aky mal uhol  Poviem si no nic, trosku sa s nim pohram ked uz ma naladu. Podradim a ochcavia sa mi velmi rychlo priblizuje na obzore, kuka jak puk ze co stary srot predbieha. Zamnou este nejake punťo co sa snazi drzat krok ale v 240 sa uz nedrzalo. Snazim sa jazdit predpisovo, len som vynimocne dostal naladu
 Poviem si no nic, trosku sa s nim pohram ked uz ma naladu. Podradim a ochcavia sa mi velmi rychlo priblizuje na obzore, kuka jak puk ze co stary srot predbieha. Zamnou este nejake punťo co sa snazi drzat krok ale v 240 sa uz nedrzalo. Snazim sa jazdit predpisovo, len som vynimocne dostal naladu 
Milosss napísal:A na teba vystúpil ako típek v Audinke čo si ho skoro zoťal???

Golfmen napísal:........
A najviac ma seru vodici ktori idu v obci aj mimo 70...