... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 17. Júna 2012, 16:57

co vam mam povedat... bezne to zazivam (kosicania vedia) cestou na jahodnu resp. ruzin dole na razcesti je v lete stopka koli vlaciku... ja som zastavil a netrpezlivy curak z hora nic neslo davaj hned ma na kolajisku musel obehnut ( fobia) ked ma videl hore pred prvou zatackou sa k nemu rutit rychlostou ktorou jeho auto ani volnym padom nedokaze ist vybocil cez dve plne az do protismeru.... verim ze si musel strachom minimalne uprdnut

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 17. Júna 2012, 17:42

TibiKE napísal:

a cvicime si odpalovacie techniky na ladvinach bravcovych kokotov z octaviek :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 17. Júna 2012, 23:42

Ja som akurat dnes isiel cez TT smerom z mesta na Baumax cca 40-50kmh a debilko v ciernej ochcavii kombi ma ofucal jak drbnuty,a este ked ma predbiehal tak jedna ruka na volante a kukal mi do auta jak keby ma predbieha v 250tke,uplne som nechapal :D

Jedna dobra rada ohladom tych zbrani v aute,v kvalitnej mototechne sa da kupt taky dlhy plny kluc na kolesa,ten ja nosim pri vodicovej sedacke :thumbup: nikto ti zanho nic nepovie :D

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 18. Júna 2012, 07:17

Dobry kluc na kolesa nikdy nie je zly :D ja som si chcel v hornbachu pred par dnami kupit vidlicovy kluc 52-ku :D
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 18. Júna 2012, 09:25

Ja ale tvrdim že horší sú čo v 90 km jazdia 60km.Už je kolona,už je nervozita,už sa predbieha hlava nehlava.(už som si xy krát prial mať buldozer)
Posledná skúsenosť:Ziar nad Hronom smer Handlova,cesta cez les.Ja Fabia 1,4i predo mno Audi a8 4,2q (druhá generácia).proste kokot nechal svoju pipku šoférovať (ešte som pozeral čo tam sedí za dementa)v 90km kde sa dá lahučko 110letiet do zákrut ona kľudne 60 :!: Oproti furt niečo šlo,som mal tlak 200 a chuť ju tlačiť naraznikom na 90km.

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 18. Júna 2012, 09:42

Zrejme sa ucila soferovat. Treba byt trochu trpezlivy. Kazdy sa raz ucil soferovat (a akosi na to niektori zabudaju) a okrem toho soferovat napr. A8 4,2 pre novacika je zataz navyse.

Zial na Slovensku su vodici netolerantni a tak vytrubia aj autoskolu ktora nikomu nezavadzala na prazdnej ceste (videl som na vlastne oci) !!

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 18. Júna 2012, 09:47

auto111 napísal:
Zial na Slovensku su vodici netolerantni a tak vytrubia aj autoskolu ktora nikomu nezavadzala na prazdnej ceste (videl som na vlastne oci) !!

mozno to bol znamy ;) aj u nas sa to deje, lebo kazdy kto ma vodicak, bol u neho v autoskole a poznaju sa.. tak si blikaju a trubia :lol:

inak ano, mas pravdu, su netolerantny a vsade by sa vsetci len ponahlali... ak ide niekto 60tkou na ceste (90) tak to ma asi nejaky dovod..
racej nech ide pomaly akoby mal(a) nezvladnut riadenie a volade sa vykokotit
nie kazdy je hned skuseny a ostrielany vodic.

depressman
Auto: BMW E39 530i

Pondelok, 18. Júna 2012, 09:56

Ja sa s zebrakmi nenahanam, ked sa chce zabit prosim ale bezo mna :D Nenecham sa vyprovokovat debilmi. Je pravda ze si sem tam rubem ale len po ceste ktoru dobre poznam :mrgreen: Inak jazdim mierne nad limit a mam skusenosti ze ked uz raz nato zatlacim tak mi ostatne auta automaticky uhybaju na krajnicu :D Je pravda ze ked som jazdil na GOLFE tak mi nikto nikdy neuhol :roll:
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

Dendo
Auto: E30 325i

Pondelok, 18. Júna 2012, 10:37

Jednu dobu som v tricine so sebou vozil vackovu hriadel z m20b20 :D nastastie ju nebolo treba nikdy pouzit
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Pondelok, 18. Júna 2012, 11:53

..nie vždy je to Ochtávka,či Fóbia...napr: včera sa na mňa stoj čo stoj lepil nejaký borec v E61...pred obcou som si dobrzdil a cez obec predpisovo,on no nenormálne až nalepený na zadnom nárazniku,potom ma sekol a za par metrov odbočil do ľava ](*,) ..frajer...
..a tiež mám ten názor,že vražednejšia je kombinácia mimo obce 60km/h,ako mimo obce 100km/h...tvoria sa kolóny a hrozí väčšie riziko že vznikne nejaká ta nepríjemná situácia...najhorší su asi tý sviatočný vodiči...ale tolerujem to,predsa len nie každý jazdí denne...
...čo sa týka autoškôl,tak snažim sa tiež tolerovať,všetci sme raz začínali,ale takisto včera:mesto a predomnou autoškola...informačný radar ukazoval 35km/h a miestami sa mi to aj na 2-ke dusilo :x to sme išli asi 15-20km/h...mesto precpané autami...no hrozná kombinácia...
...a nie vždy je megakokot ten čo ide predomnou,či zamnou...často stretávam dementov aj v protismere ](*,) ..taktiež napr: včera v tiahlej pravotočivej mi oproti vybehol kokot na Felicii a skoro polovičkou auta bol v mojom jazdnom pruhu... ](*,)
!!!Suma sumárum...niekedy je to fakt o nervy!!! Ako priatelka hovorí....no pretoto si mám robiť vodičský???!!! :twisted: :twisted: :twisted:
BMW E39
Obrázok

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Pondelok, 18. Júna 2012, 12:13

Pred cassom som nieco podobne riesil na fore ja dokonca 2-X
1.motorkari a slusnost na cestach
2.ked om si podtlakovu trubu chcel namontovat proti takymto magorom
Zbytocne ohrozuje cestnu premavku, blokuje,bavi saleneho ho seba...no naco to je dobre? Mal som aj ja skusenosti s takymi dopadlo to tak ze chlapci utiekli.Preco? Proti motorovej pile,sekere sa tazko brani :)
Ale ako mne jeden polda povedal - volis ustupit a dojdes cely a on magor skonci na strome, pripadne trafi na takeho ktory ho nasklada do zapalkovej skatulky :)

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Pondelok, 18. Júna 2012, 12:23

dost pekny OT nam tu vznikol, az by som povedal ze mi to pripomina pamatnu temu "kokoti na cestach" z tuningklubu :)

na cestach jazdi kdekdo, ale nemozem vystat:
- rusnovodicov: na rovinkach jebe 150, no pride zakruta a on brzdi supravu na 60-80.
- chameleonov: priblizite sa mu a on prebere Vasu rychlost aby ste ho nepredbehli. Potialto OK, ma na to pravo a nebrzdi ma. Potom dobehnete auto a chuj je schopny spomalit na 70 a vliect sa za nim aj kilometre bez tendencie predbehnut a Vam stazovat (ak nie znemoznovat) predbiehanie.
- nekonstantnych jazdcov: ked sa niekto strasne ponahla, OK, pustim ta a chod. Ak je niekto na vylete a kocha sa krajinkou, ok... ale nech sa spravaju stale rovnako. Ja sa tomu prisposobim a viem co mozem od takeho vodica ocakavat. Ale nie je nic horsie ako vodic od ktoreho neviete co mozete cakat. To ako ked sa zjavne 5 km jebe niekto 70 a ked ho dobehnem tak zacne tlacit na pilu, najlepsie v case predbiehania. Vtedy dakujem za kazdy zo 184 somarov spod kapoty, ze tu jeho dymiacu rarohu aj tak predbehnem a potom cumim ze bol schopny sa tlacit do 140km/h.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 18. Júna 2012, 15:49

Dvaja neprisposobivy obcania. Jeden mental, druhy mental.
Som myslel ze vystupi aspom daky cavenko 500 eurovi zelovocar a ne hentaky smolko :D

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Utorok, 19. Júna 2012, 06:22

di tota hlaska - šmolko :D :D
Ale na siroko vysiel riadne no...Ono mozno tot co to kameroval tak narokom siel tak zeby ho nakameroval, jeden nikdy nevie.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 19. Júna 2012, 06:45

Mna vytacaju dva typy:

1. soferi jazdiaci stylom brzda - plyn. Nech si ide svojim tempom ale nie ze rozbehnem 90, potom 60, potom 70, potom 50 potom 100. To ma neskutocne vytaca. Podla nalady si volim styl jazdy, ak mam chut po okreskach na 90kmh, tak tam idem a obehnem tych co idu pomalsie, pripadne ma obehnu ini

2. Ako uz spomenute, soferi co na 90ke jazdia 60. Z tychto mam vylozene vysoky krvny tlak. Ja viem ze niektori za to nemozu (vidim autoskolu, nalepku zaciatocnika, pripadne dedka v nalestenej felde, 120ine a pod.) tak tu sa nerozculujem. Ak bude mat kazdy najazdene to co ja, potom myslim budu ini machri. Ale su aj taki, co tak chodia bezne, zrovna v PP mame jeden super usek medz PP a Sp. Teplicou, kde momentalne postavili firmu, kde ti ludia chodia autami. Ked tam idem v dobe prichodu do prace, tak viem ze urcit nebudem trpet nizkym krvnym tlakom, kazdy druhy debil ide na okreske 60.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 257 neregistrovaných