... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
proste zazil som tolko situacii, ludia vyskakujuci aj z kanalov, auta bez prednosti a tak.
ja uz som taky paranoik ze ked vidim zelenu, pozeram kto mi skoci na prechod, pozeram po kazdom chodcovi co si ide kludne po chodniku ci nema nahodou chut skakat, po autach co si stoja v rade ci to nahodou nestrhnu, stale vypocitavam ci stiham stocit, alebo apson si povedat, ze do <>
defe napísal:ja jazdim este na fabii 1.2htp a necitim sa s nou brzdou premavky viem ponahat aj silnejsie auta vsetko to zalezi od vodica.
pelo napísal:Ponahanat silnejsie auta vies, ked idu predpisovo...akurat problem je v zakrutach, ked letis po priamke von a hlavne ked potrebujes zabrzdit...ze to silnejsie auto, ktore Ty nahanas pred Tebou zrazu zabrzdi s normalnymi brzdami a pneumatikami rozmeru 225+ a Ty na tych galuskach od matadoru pokracujes v jazde za zvukoveho doprovodu kviliacich kolies dalsich par desiatok metrov...v tom je ten rozdiel ktory spravi kurwa vela...
defe napísal:ja jazdim este na fabii 1.2htp a necitim sa s nou brzdou premavky viem ponahat aj silnejsie auta vsetko to zalezi od vodica.
defe napísal:naprk frajerov na tdi atd.. ale vsetko to zalezi na skusenosti vodica,poznania cesty a vedenia co si na tom aute mozem dovolit.brdy na fabii su slabe a nemaju abs ovela bezpecnejsie sa citim v bmw inac niekomu sa nepaci ze ho predbehne fabia a na zadku ma HTP