... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 00:34

som zvyknuty na silnejsie auta, ako bezna premavka... ked sa odvezem na punte, tak zo zvyku drzat sa premavky, som s blbym e-plynom na podlahe :D

doktorovi aj davam za pravdu, aj nie... ked sa veziem na aute, casto ma predbiehaju fabie, ktorym ide dym spoza auta (neviem, ci im hori motor, alebo len dymi turbo), ale predbiehaju ma... ale so silnym autom je urcite pohodlnejsie chodit (vsade...) ako so slabym a radit sa niekam... so spominym puntom si niekedy musim porozmyslat, ci sa dokazem strcit do kolony (spominane odbocenie vlavo) ako ked idem (a staci...) na 318ti... nehovoriac o silnejsich vozoch...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 04:04

ja s nim nahodou tiez suhlasim....mam75kw a je to o drzku...su situacie proste ked treba slapnut na ten plyn a u 75kw clovek slapne a najprv to minutu huci a az potom sa to rozbehne :roll: na silnejsom aute sa da ist ako na slabom ale na slabom sa neda ist tak ako na silnom...takze radsej silne ale to zalezi na cloveku ci mu uz nebude stale slapat plyn na podlahu :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 06:56

ved samozrejme ze musis popremyslat ci sa niekam strcis, nie len bezhlavo vyrazit a potom vznikaju kolizne situacie a ohrozenia ostatnych bezohladnou jazdou. V meste sa ma jazdit ohladuplno, predvidavo. Ked to niekto nevie nech vrati vodicak. Ten clanok mi pripada ako keby sa chcel pan pravnik pochvalit ze ake ma silne auto..

ako pisal jararak
proste zazil som tolko situacii, ludia vyskakujuci aj z kanalov, auta bez prednosti a tak.
ja uz som taky paranoik ze ked vidim zelenu, pozeram kto mi skoci na prechod, pozeram po kazdom chodcovi co si ide kludne po chodniku ci nema nahodou chut skakat, po autach co si stoja v rade ci to nahodou nestrhnu, stale vypocitavam ci stiham stocit, alebo apson si povedat, ze do <>

PS: co sa tyka volby ojazdeneho bmw alebo novej skodovky, tak to si myslim ze sme tu vsetci jasny co sme si vybrali :mrgreen:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 09:14

j.matrix :)

vcera si isdeme s hellriderom po panonskej za sebou ku kerfacu a zrazu sa medzi nas jebol taxik (passat kombi), kebyze mam gulu, tak mi ju oskrie, tak ci onak janovi odymil svetla
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 11:21

ja jazdim este na fabii 1.2htp a necitim sa s nou brzdou premavky viem ponahat aj silnejsie auta vsetko to zalezi od vodica.

blavak1
Auto: zx-10r

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 11:46

Definuj silne auta :D
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 12:13

felicia 1,3 Mpi :D

pelo
Auto: e39 520i saloon

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 12:13

defe napísal:
ja jazdim este na fabii 1.2htp a necitim sa s nou brzdou premavky viem ponahat aj silnejsie auta vsetko to zalezi od vodica.

Ponahanat silnejsie auta vies, ked idu predpisovo...akurat problem je v zakrutach, ked letis po priamke von a hlavne ked potrebujes zabrzdit...ze to silnejsie auto, ktore Ty nahanas pred Tebou zrazu zabrzdi s normalnymi brzdami a pneumatikami rozmeru 225+ a Ty na tych galuskach od matadoru pokracujes v jazde za zvukoveho doprovodu kviliacich kolies dalsich par desiatok metrov...v tom je ten rozdiel ktory spravi kurwa vela...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 12:44

pelo napísal:
Ponahanat silnejsie auta vies, ked idu predpisovo...akurat problem je v zakrutach, ked letis po priamke von a hlavne ked potrebujes zabrzdit...ze to silnejsie auto, ktore Ty nahanas pred Tebou zrazu zabrzdi s normalnymi brzdami a pneumatikami rozmeru 225+ a Ty na tych galuskach od matadoru pokracujes v jazde za zvukoveho doprovodu kviliacich kolies dalsich par desiatok metrov...v tom je ten rozdiel ktory spravi kurwa vela...

:mrgreen: :thumbup: pekne si to vysvetli, suhlasim
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 12:47

defe napísal:

a tu by som povedal, ze je tazisko definicie nadpisu, nahanat silnejsie auta slabsim
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 12:55

... no tak tu mame prveho pirata :D
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 12:57

naprk frajerov na tdi atd.. ale vsetko to zalezi na skusenosti vodica,poznania cesty a vedenia co si na tom aute mozem dovolit.brdy na fabii su slabe a nemaju abs ovela bezpecnejsie sa citim v bmw inac niekomu sa nepaci ze ho predbehne fabia a na zadku ma HTP :lol:

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 13:20

tak teraz som sa pobavil :D =D>
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

pelo
Auto: e39 520i saloon

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 13:26

defe napísal:
naprk frajerov na tdi atd.. ale vsetko to zalezi na skusenosti vodica,poznania cesty a vedenia co si na tom aute mozem dovolit.brdy na fabii su slabe a nemaju abs ovela bezpecnejsie sa citim v bmw inac niekomu sa nepaci ze ho predbehne fabia a na zadku ma HTP :lol:

Boha, chlape, pouzivaj ciarky a bodky, napicu sa to cita...

Tiez mam ako sluzobne fabiu 1.2HTP, takze velmi dobre viem, o com pisem...presne o tom to je, ze vodici mrdiek ako 1.2HTP a 1.9TDi maju pocit, ze maju najlepsie a najrychlejsie auto a potrebuju si stale nieco dokazovat voci ostatnym ucastnikom cestnej premavky. Ale rovno dopredu dokaze ist hocico, problem je, ked v tej rychlosti da vodic pokyn na zmenu smeru alebo zastavenie a vtedy pride na lamanie chleba, ze ten dilino, co sa tlacil s octaviou niekomu na kufor, upravi pred nim iduce vozidlo na pickup so strojenou zadnou napravou pohananou motorom z kosacky...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 13:32

zas riesite sracky ohladne ega tato tema ide dolu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných