... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

rebel
Kraj: Zahraničie

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Utorok, 9. Októbra 2012, 14:49

M1R3C napísal:
Tak toto keď som videl ,tak som mal dosť.... Neviem o čo ide tým ľuďom...Či si o sebe myslia ,že sú pseudo mafiáni alebo čo ..Ja už neviem ... http://www.mojevideo.sk/video/14d53/rus ... ensku.html

Tak toto je sila, jebko si mysli ze ked zere pletenky s mastou a narastol mu pupok, ze mu to asi patri ta cesta
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Utorok, 9. Októbra 2012, 14:57

Rottwa napísal:
......

na takýto názor neviem nič slušné odpovedať..... ale je tvoj :wink:

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Utorok, 9. Októbra 2012, 15:53

BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 9. Októbra 2012, 16:25

potky napísal:
ja vzdy zacnem ostrekovacmi ...

sorry, ale toto nikdy nepochopim. Akoze tiez som stretol chuja co si mysli ze ked je medzi nami menej miesta ako na tatrovku tak si treba umyt celne sklo... ten si zarucene vyjebal celu nadrzku za tych 10-15 km co sme isli spolu za sebou (zima, nemoznost predbiehat, plny protismer) ale prosim, ked mu to stoji za to, nech aj skrachuje na kvapaline do ostrekovacov. (staci si uvedomit ze liter tej modrej gebuziny je drahsi ako liter benzinu... a benzin by si len tak nadarmo nestriekal, ze nie :lol: )
Ja osobne ale toto uz povazujem za drzost, hlavne ak ma niekto nahovno nastavene ostrekovace, lebo mi spinis auto a to uz je "offensive", znamka agresie. Co ja viem aky sajrajt tam mas naliaty? Mas tam kvapalinu vhodnu pre polykarbonat? Nie? Tak to je ako keby som ti jemnym smirglom prebehaval svetlomety a plasty a hovoril ze "aha, ved nic sa nestalo"... (len je to o nieco jemnejsie). Neraz som mal sto chuti takehoto k*kota vytiahnut z auta a napchat mu ucet za rucnu umyvarku plus voskovanie do riti.

Tie hmlovky, no prosim... ked je to nutne OK... ale ak mi zadrbes cerstvo umyte auto sajrajtom, nepraj si ma! :evil:
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 9. Októbra 2012, 16:42

simson, na tom useku operauju iny cesty pirati, vid moj predosly prispevok, v kosiciach uz zasadne tempomat na 50 (samozrejme ked som letel minule na pohotovost koli odumierajucemu nervu zuba bola troska ina situacia, ale stale myslim slusne), proste zazil som tolko situacii, ze mozem ozaj jebat, ludia vyskakujuci aj z kanalov, auta bez prednosti a tak
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Simpson

Utorok, 9. Októbra 2012, 17:05

tiez som zazil situacie ked mi nebolo vsetko jedno a so stisnutou ritou som letel cez cele kosice tak ze som predbehol sanitku v ktorej lezala osoba mne blizka ](*,)
ale vzdy len tak aby som to proste mal pod kontrolou, ked som videl ze sa mi moze dakto jebnut bez smerovky do pruhu spomalil som, daval som pozor ci sa nahodou dakto nepozabudne pozriet do spetaku ci dat prednost a podobne, proste kazdy uz zazil taku situaciu. DOkonca mam pocit ze policajti ti v krajnych situaciach mozu urobit sprievod. Opravte ma ak sa mylim.

tu islo len o tu situaciu ked babka vbehla ZA TMY na stvorprudovu cestu MIMO AKEHOKOLVEK PRECHODU PRE CHODCOV oblecena CELA V CIERNOM o DVOCH BARLACH a utekala pred autami iducimi v opacnom smere a rovno mne pod kolesa. Ku krizovej situacii by doslo akoukolvek rychlostou by som siel, clovek nema sancu zbadat po tme cierny predmet ked je cesta neosvetlena a mozes mat xenony aj s rontgenom kym ti nesvietia miesto do predu do lava a do prava....
tiez sa zvycajne nepremavam po kosiciach 70tkou lebo viem ze ludia su prijebane stado

k tym ostrekovacom, myslel som ze take praktiky maju len ludia v autach typu skoda citygo,daewo matiz ktori si tym ze blokuju rychlejsie auta ktore by ich nalozili do kufra a este by v nom ostalo miesto na kufre na rodinu dovolenku, kompenzuju len to ludske hlupe ego ](*,)

rebel

Utorok, 9. Októbra 2012, 17:41

... hlavne si nerobte opat zle :mrgreen:
Treba si uvedomit jednu vec, ze vsetko toto tu je pre nas, pre ludi, teda stale ma nejaky clovek prednost pred kopou zeleza, hocijaky clovek aj ked je smradlavy, o barlach alebo nieco co sa na cloveka aspon podoba :)
Jazdit s citom pani, celkom dobry spomalovac a ukludnovac jazdenia je si pozriet nejake videa roznych natocenych nehod, to celkom zbrzdi.

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 9. Októbra 2012, 20:09

asi tak rok dozadu som siel v opacnom smere - od mieru smer ku tesku, dochadzal som na ten semafor pri omw a zrazu blikla zelena tak som pridal, oproti stali auta, zrazu mi nieco bliklo pred ocami, len som stocil, kebyze nezareagujem, odrubem tomu chlapovi nohy, on debil tovoril dvere a vystupoval, by som mu ich zavrel, vobec som nevidel dvere, bolo nadherne sero, on mal nadherne xenony v parabolach, nastastie ten zanim stal troska viac na ciare a presvietil ho. debil asi sa isiel bit s tym za nim a vobec nepozeral ze ma auto skoro vedla seba

ja uz som taky paranoik ze ked vidim zelenu, pozeram kto mi skoci na prechod, pozeram po kazdom chodcovi co si ide kludne po chodniku ci nema nahodou chut skakat, po autach co si stoja v rade ci to nahodou nestrhnu, stale vypocitavam ci stiham stocit, alebo apson si povedat, ze do <>
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Simpson

Utorok, 9. Októbra 2012, 20:19

jj, tiez tymto syndromom trpim, kazdodenne dochadzanie do skoly po spominanom useku (a nielen tam) ma naucilo ze akokolvek je prazdna cesta vzdy sa najde kokot schopny ti skomplikovat zivot, rozhliadam sa v kazdej krizovattke aj ked mam zelenu, aj ked su zavory hore radsej som opatrnejsi a pozeram ci fakt nejde nic, kazdy chodec je riziko, nikdy clovek nevie kedy mu jebne v lebeni a stoci to na cestu, pripadne sa len potkne a spadne na cestu a je to tam kde si popisoval, teda v <>. O tom ze cakam ked obchadzam kolonu ked vsetci stoja v pravom pruhu kedze nepoznaju zips, ze cakam kedy dakto bez smerovky a bez pozretia do spetaku sa jebne do mojho pruhu ani nehovorim, proste jazda autom mi niekedy pripomina rusku ruletu. Alebo aspon niektory jedinci sa z toho snazia vysekat co najviac adrenalinu aj na obycajnej ceste.

Simpson

Utorok, 9. Októbra 2012, 20:25

zato aby ste si nemysleli ze som za volantom kokot, ja som inak miernej povahy, keď vidím na ceste odstavené auto na výstražných smerovkách a mám čas zastanem, opýtam sa či netreba pomôcť a tak. Včera som napríklad volal pomoc pre pána s domiešavačom čo mu skapala v aute komplet elektronika, ani na dispečing si nemohol vysielačkou pomoc zavolať ](*,)

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket

Utorok, 9. Októbra 2012, 22:06

ked sa už načala tema "chodci" pre mna boli dve najviac infarktove situacie
ad.1 opity tipek ktorý bežal v čiernej vetrovke po vyjazde na dialnicu za hlohovcom .... vyhla som sa mu na poslednu chvilku nebolo ho absolutne vidiet a ani vo sne by ma nenapadlo že tadial bude nejaky censored bežať ...
ad.2 utekajuci parík po ceste v noci o 11 v silnom daždi mimo obce v tmavych vetrovkach ... niekedy rozmyšlam kde nechavaju ludia mozog asi doma odloženy v krabici lebo je to nonsens .. to nehovorim o mamičkach a babičkach kamikadze kt. si myslia že auto ma nadprirodzene schopnosti a ubrzdi aj v snehu či daždi ... z akejkolvek vzdialenosti vraždila by som niekedy ](*,)

btw. neska potešil bawor kt. si to šinul mimo obce 50 - 60 že pozdravujem :D

a inak pociť že mi niekto rozbije auto mam vždy ked idem v nr po veľkom kruhači pri hypermarkete tesco myslim že nitrančania poznaju .. taky potešujuci kamion od bratislavskej cesty čo neda prednost nikdy neni zly ... ](*,) ](*,)

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Utorok, 9. Októbra 2012, 22:20

Tema chodci je vec sama o sebe, no perlicku som vychytil minuly rok, kedy v neprehladnej zakrute cca o 11tej v noci siel v 1/4ne vozovky polovnik komplet navleceny v maskacoch, prosim pekne, ja som vyklepaval trenky a ked som kukol do spatakov tak s nim to ani nepohlo...
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Októbra 2012, 06:41

Wanted napísal:
Tema chodci je vec sama o sebe, no perlicku som vychytil minuly rok, kedy v neprehladnej zakrute cca o 11tej v noci siel v 1/4ne vozovky polovnik komplet navleceny v maskacoch, prosim pekne, ja som vyklepaval trenky a ked som kukol do spatakov tak s nim to ani nepohlo...

ja polovnikov povazujem za totalnu spodinu spolocnosti - sudiac okrem ineho aj z toho, ako sa ti magori vyzivaju v strielani psov a maciek...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebel

Streda, 10. Októbra 2012, 08:34

ja mam vsetkych rad, aj divinu mnam \:D/

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Októbra 2012, 13:48

voMacK napísal:
ja polovnikov povazujem za totalnu spodinu spolocnosti - sudiac okrem ineho aj z toho, ako sa ti magori vyzivaju v strielani psov a maciek...

to je asi ako povedat ze neznasam vodicov aut, lebo sa vyzivaju v rychlej jazde a rozstriekavanim kaluzi na ludi na chodnikoch, alebo vodicov motoriek lebo stale robia mysicky medzi autami, vodicov kamionov lebo si myslia ja som velky, tak mi to tu patri, atd., atd.

Ja zrovna poznam par polovnikov ktori tieto veci ako ochranu prirody a starostlivost o revir a udrziavanie rovnovahy beru celkom vazne
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných